2018. április 19., csütörtök

Firefox könyvjelzők szinkronizálása

Firefox könyvjelzők szinkronizálása

Könyvjelzők , fülek, előzmények és jelszavak szinkronizálása Androidon Szinkronizálja könyvjelzőit, előzményeit, nyitott lapjait, űrlap-információit és jelszavait bármilyen Firefoxot használó eszközön, beleértve Android- és iOS-eszközeit, laptopjait és asztali számítógépeit. Az Androidon és a Syncben lévő korlátozások miatt a nagy számú könyvjelzők szinkronizálása nem megbízható, ezért az adatok védelme érdekében van ez. Ez a mappa a Firefox profile teljes biztonsági másolatát tartalmazza, és felhasználható a könyvjelzők és egyéb hiányzó információk visszaállítására.


Ha van egy ilyen mappája az asztalon, akkor tekintse meg a Fontos adatok helyreállítása egy régi profilból lerást. Kattintson a Bejelentkezés gombra a Kapcsolodjon egy Firefox fiókkal szakaszban. Adja meg az e-mail címet és a jelszót, amit a fiók létrehozásakor megadott. Miután bejelentkezik, a Sync elkezdi az összes összekapcsolt eszközén szinkronizálni az adatokat.


Firefox Sync: Könyvjelzők , böngészési előzmények, jelszavak és megnyitott fülek szinkronizálása a különböző eszközök között. Firefox Piac : Fizetős alkalmazások biztonságos vásárlása, kritikák olvasása és írása, saját mappatartalom hozzáférése minden eszközön. Exportáld a Kedvenceket a Firefox böngészőből a Firefox könyvjelzők exportálása HTML fájlba biztonsági másolat vagy könyvjelző másolása céljából című leírás alapján. A könyvjelzők szinkronizálása alapértelmezés szerint az összes eszközön megtörténik.


További információ a könyvjelzők összes eszközön való eléréséről. Ha nincsenek könyvjelzői a Chrome-ban, az importált könyvjelzők a könyvjelzősávban jelennek meg. Megjelenésével egyidejűleg megszűnt a 3. Mozilla Firefox 13: 13. Az Xmarks a Chrome, a Firefox , a Safari és az Internet Explorer kedvenceit is tudja szinkronizálni , illetve a megnyitott lapokkal is elboldogul a hatékonyabb böngészés érdekében. Alternatívaként az Everhelper is beválhat.


Kérdéseddel kérjük, keresd fel az érintett böngészők támogatási fórumát. A meglévő felhasználók számára Windows és macOS rendszereken automatikusan települ a Firefox 6 míg a linuxosok a disztribúciójuk szoftverfrissítő eszközén keresztül állhatnak át a legújabb kiadásra. A Firefox gyors, és gondosan kezeli az adatait – nincs hirdetéskövetés, nincs lassulás. Józan eszű adatvédelem.


Firefox könyvjelzők szinkronizálása

Válassza ki, hogy mit és mikor akar megosztani. Zökkenőmentes telepítés. A beállítások és könyvjelzők könnyen migrálhatóak ha letölti a windowsos Firefoxot.


Ha nincs fiókja, töltse ki az űrlapot a Firefox -fiók létrehozásához. Ez közvetlenül a Firefox Profil mappába visz. Már létrehozott Firefox fiókkal lehetséges könyvjelzők , előzmények, lapok, jelszavak, kiegészítők és beállítások szinkronizálása. A speciális beállítások általános részénél beállíthatjuk pl. Elmondom nálam ez hogy megy: Friss Firefox telepítés és könyvjelzők szinkronizálása után minden könyvjelzőm ikonja szürke földgömb, telepítem a checkmarks kiegészítőt lefuttatom - kb.


A Firefox böngésző új verziója a weboldalakat a böngészős lapokat is gyorsabban tudja betölteni. Erre a feladatra már rengeteg megoldás született, dehát ezért Linux a Linux, hogy bárki kiválaszthatja, hogy melyik tetszik neki a legjobban. Olvasson az új Firefox funkciókról, és kapjon tippeket a biztonságosabb online léthez.


Ismerje meg a technológiai vállalatot, amely az embereket helyezi a nyereség elé. A Firefox mögött álló nonprofit szervezet a mindenki számára egészséges internetért harcol. Ha a Firefox -menü Eszközök pontjában rákattintok a Szinkronizálás opcióra, akkor semmi sem történik. Merthogy a Firefox már akkor elindítja a betöltést, amikor az egérkurzorral fölé állunk egy fülnek. További jó hír, hogy az egyedi keresőmotorok használata is javult, fejlődött a könyvjelzők szinkronizálása és a sötét témák támogatása.


Firefox könyvjelzők szinkronizálása

Az átalakításról dióhéjban annyi mondható el, hogy: „Az átmeneti időszak így alakul: április 18-án a Firefox az Aurorából Beta állapotba került, ahogy eddig is, de a Firefox a Nightly csatornán marad plusz egy. Jelszavak és könyvjelzők szinkronizálása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések