2018. április 9., hétfő

Férj elhagyja a családot

Férj elhagyja a családot

Azok, aki miatt egy férj vagy feleség elhagyta a családját, nem félnek attól, hogy rájuk is ugyanez vár? A férj és a feleség együtt él, van babájuk, kisgyermekük. Valamelyikük félrelép, a házasság megszakad az új kapcsolat kedvéért. Lássuk, vajon az a nő hibája, hogy a férj úgy döntött, hogy elhagyja a családot , hogyan visszakapja őt, és hogy kell-e csinálni. Az ember gondozása a családból: gyakori okok Nem minden esetben, ha egy embert hagyunk egy családból, akkor az egy nő jelenléte az oldalt provokálja.


Amikor pedig a férjéhez is közelebb kerül lelkileg, akkor az már a család. Ha a férj harmadik személynek érzi magát, vagyis ő nem kap elég figyelmet, féltést és szeretetet, akkor milyen családi békéről is beszélünk? Egy olyan családban, ahol az anya és az apa is boldog, a gyerek is biztonságban fogja érezni magát. Mi a véleményetek arról, ha egy férj elhagyja a feleségét és a gyerekét egy másik nőért? A házasok fiatal tinédzser koruk óta együtt, most mindkettem 25és év között vannak, van egy pici gyerekük.


A férj közeli keresztény barátai azt mondták neki, hogy imádkozzon minél többet az Úrhoz annak érdekében, hogy képesek legyenek gondjaikat megoldani a feleségével. A férfi megfogadta a tanácsot, majd az imák hatására áttért a keresztény hitre. Több évi próbálkozás és néhány vetélés után Amanda végre terhes lett. A pár előtte két évig spórolt, hogy megvehessék és felújíthassák álmaik házát.


Férj elhagyja a családot

Mi vesz rá egy apát, hogy elhagyja a családját? Pár napja beszélgettem egy új barátommal, hogy van-e testvére, családdal mivan, ez egy sportközösség, nem írom, mert esetleg felismerhetnek, szóval volt családi nap, stb, és oda is csak anyukájával jön, anyuja jön érte néha, stb, akinek meg együttélnek a szülők, ők is oda járnak. Amúgy kérdező, én egy családot ismertem, ahol az anyuka gyerek mellől lépett le és a férj egyedül nevelte őket tovább a nő meg akkor még iwiwen élte látványosan szerelmi életét az új pasival. A férj szempontjából érthetetlen, hogy nem vette figyelembe azt, hogy elsősorban apa és férj , felelősséggel tartozik a két kisgyerekéért. A sógornővel való kapcsolattal rengeteg fájdalmat és kudarcot okozott, mentálisan biztos, hogy rossz hatással van mindenkire a családban a tabu-kapcsolat.


Ha a férj nem akarja ilyen módon szeretni a feleségét, akkor ott az asszony alávetettsége nem biblikus, nem Isten akarata szerint való, és nem is fogadható el. A férj a feleségét nem gyűrheti agresszív módon a saját talpa alá, nem uralkodhat, és nem zsarnokoskodhat fölötte, mert Krisztus sem ezt teszi az egyházzal. Vannak olyan családok, amelyekben még a férj és a feleség is távol élnek egymástól.


Sok országban a népszerű szórakoztatóipar is ront a helyzeten úgy, hogy gyakran lekicsinylően mutatja be azokat az intézményeket, melyek az állandóság érzését kölcsönzik az embernek, így a házasságot és a családot is. Ma már a háztartásra elég napi 1-óra, a többiben meg a kedves feleség halálra unja magát és depressziós lesz a semmittevéstől, hacsak nem keres és ad neki annyit az ura, hogy a szabadidejében mindenféle programokra tudjon járni. Néhány férj azt gondolja, hogy nyersen vagy tartózkodóan kell bánnia a feleségével.


A házasság létrehozója azonban azt mondja, hogy a férj bensőségesen szeresse a feleségét és mutassa ki ezt a szeretetet. Ahhoz, hogy a feleség valóban boldog legyen, éreznie kell, hogy a férje igazán szereti őt. Miután elmúltam éves, elkezdtem keresni, kutatni az élet értelmét. Tudtam, éreztem, hogy nem csak annyiból áll, hogy megszületünk, tanulunk, dolgozunk, családot alapítunk , megöregszünk, s meghalunk.


Azt mondtam, hogy ennél én több vagyok. Csecsemőkori első emlékeim is ezt erősítették meg: Miért nem tudok innen kimenni. Dancs Annamari először és utoljára mesélt arról, hogyan élte meg, hogy férje, Kerényi Miklós Máté tavaly nyár elején bejelentette, hogy elhagyja a szép színésznőt és négy hónapos kisfiukat. A éves színész azt mondta, nem boldog, nem így képzelte el a családot.


A pár két évig spórolt, hogy megvehessék és felújíthassák álmaik házát. Meg is vették a házat és elkezdték a felújítást, de két hónappal később a férj otthagyta Amandát. A nő ott maradt egyedül, terhesen, rengeteg adóssággal a nyakában. A házasság elrendezéséről a Biblia azt írja, hogy idővel „a férfi elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és egy testté lesznek” (1Mózes 2:24).


Férj elhagyja a családot

Az, hogy „egy testté” lesznek, többet foglal magában, mint hogy pusztán együtt laknak. Ez igazából azt jelenti, hogy a férj és a feleség egy új családot alkot. Több év házasság után a férj úgy döntött, hogy elhagyja a feleségét egy fiatalabb és szebb nő miatt. Már nem volt megelégedve a felesége külsejével, szégyellt emberek közé menni vele, ezért elvált.


Mivel a férj nem tudja feleségét elüldözni otthonról, ügyvéd barátja azt javasolja, vigyen új asszonyt a házba. Az új feleség, Erzsi a birtokon összebarátkozik Linával és ráébre férje csak az áldatlan helyzet miatt vette felségül. Elhagyja a házat és régi álmát megvalósítva egy lokálban vállal munkát. Edward Norton túl a negyvenen végre megállapodott, és a legnagyobb titokban apa és férj lett belőle. Hirdetés Az elmúlt években Edward Norton a létező összes témában hallatta a hangját, a politikától, az egyes rendezők hajviseletéig.


Egy valamiről azonban nem hajlandó beszélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések