2018. április 19., csütörtök

Futómű beállítás akció budapest

Futómű beállítás ár tényezői. Nagyon sok minden már az átvizsgálás során eldől. Ott derítjük fel a futómű látható és esetlegesen rejtett hibáit. A javítás költsége a beszerzendő alkatrészek mennyiségétől és minőségétől és a javítás időtartamától függ.


Az egyes szerviz feladatok elvégzésének munkaidő igényét HaynesPro és AutoData adatbázisok segítségével határozzuk meg. Amennyiben a ténylegesen ráfordított munkaidő meghaladja az adatbázis által adott munkaidőt, többlet munkadíjat nem számolunk fel. A rossz futómű beállítás a gömbfejeket, kerék csapágyakat, felfüggesztéseket, a lengéscsillapító szárát jobban terheli, és jelentősen rontja a gépkocsi egyenes futását, egyszersmind növeli az üzemeltetési költségeket (a gumi természetellenesen kopik). A 3D technológia kifejlesztése forradalmian új technológiát jelent a futómű - geometria mérésben.


Négy-ötszörös gyorsaság, már 2-perc alatt az összes futómű geometriai érték rendelkezésre áll. A futómű beállítást a futómű alkatrészek vizsgálatával kezdjük, melynek időtartama kb 5-percet vesz igénybe. A futómű a gépjárművek biztonsága szempontjából rendkívül igényes szerkezeti elemekből áll, ezért tervezésüknél a közlekedésbiztonság tölti be a meghatározó szerepet.


A gépjárművek vezetése közben a futóműnek kell biztosítania a gépjármű és az úttest közötti folyamatos kapcsolatot. Megtaláltad álmaid autóját? Szakembereink átvizsgálják neked Használt autót vásárolni, mindig kockázatos, mert nem ismerjük az autó előéletét és habár első ránézésre tökéletesnek tűnhet az autó, nagyon hamar jelentkezhetnek olyan hibák, amelyeket a korábbi tulajdonos nem vett észre. A legfontosabb viszont, hogy bármikor balesetet szenvedhet, mert a kocsi nem reagál elég gyorsan és precízen az irányváltoztatásra, és az autó úttartása is romlik. Ráadásul a hibás beállítás által okozott további meghibásodások tovább fokozzák a rizikót, biztonságos közlekedésre alkalmatlanná teszik autóját.


ContiSafeszolgáltatási csomag igénybevételéhez a járműtulajdonosoknak mindössze vásárolniuk kell egy garnitúra (minimum 4db), Continental-csoporthoz tartozó (Continental, Barum, Semperit) gumiabroncsot online, vagy személyesen, és valamely szerződött partnernél felszereltetni. Járművek kézi mosása, tisztítása. H-V 0-NON-STOP minden nap. Külső mosás, wax, polir, felni tisztítás.


Futómű beállítás akció budapest

Szerelési és szolgáltatási díjak, Konvoy Kft. Teljeskörű, Márkafüggetlen Autószerelő és Karosszérialakatos Műhely. Fékszerviz, Profi Diagnosztika, Motor-, Váltó- és Karosszéria-javítás.


Nyitva tartás: változo érdeklődjön telefonon. Kanyarodásnál bizonytalan a kocsi? Budapest , III Kunigunda u. Kopogást hall a kerekeknél? Megnézzük az autó futóművét, jöjjön el hozzánk! Mit tapasztalhat, ha nincs jól beállítva a futómű ? A kocsi egyenes futása nem megfelelő.


A kanyarodásoknál bizonytalannak érzi az autót. Válassza a Medic-Car gyors, csupán órás műszaki vizsgáját, ha a megbízható és alapos munkát szereti. Garantáljuk, hogy az eljárás során minden részletre maximális gondossággal ügyelünk, és minden nálunk vizsgázott autóra minőségi garanciát vállalunk.


Klíma teljes körű karbantartása. Gépjármű diagnosztika, műszaki átvizsgálás. Akkumulátor állapotának felmérése, cseréje. Lengéscsillapító javítás. Akciós téli és nyári gumi vásárlás webáruházunkban házhoz szállítással az ország egész területén.


Futómű beállítás akció budapest

Téligumi, téli gumi, autógumi webáruház, téligumi akció a Tyre-Trans Kft. Gumiszerelés és gumijavítás szervizeinkben. Autógumi akciók, alufelni kereső segít autójára a megfelelő gumit megtalálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések