2018. április 2., hétfő

Lomtalanítás 2019 fkf

A lakosság minden évben igénybe veheti az FKF Nonprofit Zrt. Az éves lomtalanítás keretében lehetőség van megválni a háztartásoknál keletkezett nagydarabos hulladékoktól. A lomtalanítási területeket körzetekre.


Lomtalanítás 2019 fkf

Február 13-án szerdán, a lomok kikészítésével - elsőként a XIX. Az elszállítást az előző évek gyakorlatával megegyező módon végzi az FKF Nonprofit Zrt. Bútorok ingyen elszállítása. Ingyen lomtalanítás feltételei Budapesten és vidéken, hívjon most! Arra kérték a fővárosiakat, hogy tartsák be a tájékoztatóban leírtakat és a nagydarabos hulladékot az előre meghatározott napon, óra után.


Főoldali hírek November 15-től téli munkarendben végzi feladatait a FKF Nonprofit Zrt. Be kell tartani bizonyos szabályokat, aki olyasmit tesz ki, amit nem szaba akár 150. Hírek, események, programok, jó helyek a postaládádban. Azokban a nagyobb kerületekben, ahol több napon keresztül történik a lomtalanítás , az FKF levélben, illetve a társasházakban kifüggesztett plakátokon tájékoztatja a lakosságot a pontos időpontokról. A további kerületekre vonatkozó dátumokat folyamatosan közzéteszi honlapján az FKF.


Tavasztól a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. FKF ) két központjában (a XVIII. kerületben, a Méta és a Besence utca sarkán, illetve a XV. kerületben) is le lehet majd adni azokat a megunt, vagy sérült tárgyakat, amelyekre már nincs szükségünk. Lomtalanítás Oldalunkon!


Több mint éve vagyunk a piacon! Az évenkénti egyszeri, díjmentes lomtalanítás március 3-án kezdődik és március 12-én fejeződik be, és az előző évhez hasonlóan minden nap más körzet kerül sorra. Elérhetőek vagyunk a nap órájában, akár több autóval is kiszállunk, hogy a munkát a lehető leggyorsabbá tegyük. MTI Az FKF arra kérte a fővárosiakat, hogy tartsák be a tájékoztatóban leírtakat és a nagydarabos hulladékot az előre meghatározott napon, óra után helyezzék ki.


Az Abonyi úttól, a József Attila úttól, a Baross utcától, valamint a Kossuth Lajos úttól délre eső városrészeken (beleértve a Szandaszőlős, Alcsi Holt-Tisza hobbik városrészeket is). Az FKF azt kéri a lakosságtól, hogy a tisztaság megőrzése érdekében kizárólag a tájékoztató anyagban megjelölt időpontban helyezzék ki lomjaikat, ezzel elkerülhetővé válik a rendetlenség az utcákon! Az FKF honlapjáról viszont látható, hogy ez az időpont szinte már csak az év második felében lehetséges, bár vannak még üres hetek június 30-ig az FKF naptárjában. Ugyanakkor Erdősi Éva polgármesterjelölt közreműködésével az FKF felől olyan jelzés jutott el hozzánk, hogy még nem tudni az időpontot, egyelőre még egyeztetésben vannak a csepeli. Igen, akár ingyen is lomtalanítunk Önnél, most biztosan felmerült Önben hogy semmit sem adnak ingyen, jogosan, de mi költségeket csak abban az esetben számolunk fel amennyiben ez a kiadásaink miatt feltétlenül szükséges, az elszállított holmikat amennyiben lehetséges tovább értékesítjük ez általában fedezni szokta a költségeinket a legtöbb.


Amennyiben további kérdésük van keressék fel az FKF Zrt. Az FKF jelenleg hírlevélben, értesítőlevélben, továbbá társasházak esetében plakáton is tájékoztatja a fővárosi lakosokat a lomtalanítás rendjéről, illetve a lomok kihelyezésének időpontjáról. Budapesten – közölte a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit ( FKF ) Zrt.


Lomtalanítás 2019 fkf

A közlemény szerint a lomtalanítási időpontokat a kerületi önkormányzatokkal egyeztetve határozták meg. VI lomtalanításról - FKF ÉVI lomtalanításról. Tájékoztatjuk Önöket, hogy az FKF Nonprofit Zrt. A kerületen belül az egyes körzetekben különböző időpontokban kerül sor a lomok elszállítására.


Budafok-Tétényben március 3-tól 12-ig tartott az FKF Zrt. A következő hétvégén, azaz november 22-én pénteken és 23-án szombaton tartja a Fővárosi Közterület-fenntartó ( FKF ) az össznépi kerületi lomtalanítását , ekkor lehet majd önfeledten kipakolni a feleslegessé vált cuccokat az utcára. A tavaly bevezetett és bevált rendet követi az idei lomtalanítási terv is. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.


Lomtalanítás 2019 fkf

Kerületi Önkormányzat megállapodása értelmében idén is kisebb körzetekre osztva, rövid idő alatt végzik el a lakossági hulladék éves elszállítását. Nem szabad kihelyezni, mert az FKF. Vállalunk szállítást kedvező áron, legyen szó akár lomtalanításról, akár költöztetésről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések