2018. április 5., csütörtök

Levendula lakópark győr

A LEVENDULA LAKÓPARK otthonainak megálmodásakor olyan összetett megoldásban gondolkodtunk, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, a fiatalok és az idősek igényeit egyaránt szem előtt tartva. Győr -Szabadhegyen épülő modern, biztonságos, igényes lakópark. Az alábbiakban tekinthetik meg a cégünk által megépített és a még folyamatban lévő projektjeinket. Az általunk épített lakások magas fokú minőségét támasztja alá, hogy számos olyan visszatérő vevőnk is van, akik több lakást vettek a különböző ütemekből.


Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasház körül széles körút kerül kialakításra, ami a célforgalom miatt alacsony forgalmú és csendes lesz. Győr városának déli kapujában, a Kismegyeri városrészben kerül kialakításra a Napóleoni csata helyszínének közvetlen közelében HARMÓNIA elnevezésű modern kialakítású lakópark. Letisztult és egyben exkluzív zöld környezet megteremtése mellett.


A mellékelt rajzok, adatok nem tekinthetők műszaki dokumentációnak. A változtatás jogát fenntartjuk! Mert mindenki olyan helyet szeretne ahol nyugalomban, a város zajától, zsúfoltságától távol, egészséges környezetben nevelheti fel gyermekeit és ahol otthona a természettel összhangban, a valódi pihenést nyújtja családja számára. Megnézem a lakópark adatlapját.


Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Győr -Révfaluban minőségi otthonok megvásárolhatóak közvetlenül a beruházótól.


A Győr szomszédságában épülő Öreg-Duna Lakóparkot, a Győr északi elkerülő út és az új Mosoni-Duna híd még közelebb hozta a városhoz és az Ipari Parkhoz. Az M1-es autópályát és az Ipari Parkot Győr érintése nélkül is meg tudja közelíteni. Győr mindenki által jó ismert részén, Vízivárosban, kiváló közlekedési lehetőségekkel épül a Tavirózsa Lakópark immár V. Győr szívében, csak pár perc sétára az Árkád bevásárló központtól, a belvárostól, az egyetemtől. Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra található.


Otthontérkép Lakópark bejegyzései levendula _ lakópark témában. A levendula illata egyszerre idézi meg bennünk a kisgyermekek nevető mosolyát és a nagymama kenőcsét, mellyel sajgó végtagjait próbálja nyugtatni. Győr belvárosának kapujában modern lakópark épül családi, letisztult és egyben exkluzív környezet megteremtése mellett. Az Újlak utca és környéke iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt.


Ettől felbuzdulva született a döntés, hogy felépül a lakópark , amely több mint hetven családnak kínál új. Tuja, virág, dísznövény növénykülönlegességek. Cégünk többgenerációs családi vállalkozás, tapasztalattal, szenvedéllyel.


Kifejezett célunk az erre rendszeresen, vagy esetenként áthaladó ügyfélkört kiszolgálhassuk minőségi növényekkel. Kertészetünk raktárral, hold alapterülettel és folyamatos termesztéssel segíti azokat, akik nem szeretnének várni, vagy épp felénk járva. Győr -Ménfőcsanak és Győrújbarát határán kerül megépítésére a lakásos lakópark , amiből első ütemben lakást építünk meg.


Levendula Lakópark Budapest, XIV. Lakópark környezete optimális családosok és pihenést kedvelők számára, hisz zöld környezetben épül, csodálatos látképpel a győrújbaráti dombokra, amik mögött lebújó Napot. Tata Budapesttől km-re fekszik az M1-es autópálya mellett.


Győr és a főváros órán belül elérhető autóval. Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját.


Győri és Győr környéki ingatlanok, újépítésű és használt lakások, házak, telkek, albérletek - irodai és magánhirdetések egy helyen A gyorilakasok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések