2018. január 23., kedd

Tesztek lányoknak fiúkról

A Honlap célja kizárólag a szórakoztatás. Tudd meg melyik Family Guy szereplő vagy! Netán a mézzel bekent süket fickó? Megkérdeztük: ezt nézik meg a fiúk először a lányokon - Ahány srác, annyi vélemény, de az biztos, hogy ezeket nézik meg rajtad első körben. Számodra nagyon fontos a barátság, az érzelmek, a romantika és a szerelem.


Tesztek lányoknak fiúkról

Mindemellett könnyű megbántani, és néha elég féltékeny vagy. Az első szerelem-hogyan hódítsd meg? Egy csinos ruha kedves mosoly és segítőkészség elárulja, hogy tetszik neked. A lányok hozzáállása a fiúkhoz koronként változik.


Kicsiként jól eljátszanak egymással, barátkoznak. Később a lányokat elkezdik idegesíteni a fiúk viselkedése, a gyerekes hozzáállása, majd egyszer csak elkezdenek a lányok érdeklődni a fiúk iránt. A kamaszkor a fiúkat is összezavarja.


Kalandozás a kamasz srácok összekuszálódott érzelmei között, avagy tippek tini lányoknak és szülőknek. Mentségük azonban nekik is van. Blogok Fórumok Tesztek Történetek Orvoskeres. Töltsd ki a kvízt és tudd meg, hogy melyik SzJG lányra hasonlítasz a legjobban.


Milyen polószlogen illik hozzád? Ha shoppingolni akarsz,merre indulsz? Az olyan butikokat szeretem, amelyek a legutolsó trendet követik. Ha a legtöbb válaszod a, akkor te vagy Zoey! Egyszerűen imádod az állatokat!


Ha fiúkról van szó, neked a választottad egy okos, jóképű srác. Ha közelében vagy, nagyon szégyenlős leszel, de másképp aranyos vagy. Mindig segítesz a társaidnak, és néha egy picit naiv vagy. Tehát csak úgy csinálom. Az oldalt tovább nem fejlesztem, hanem indítottam egy másikat!


Szerelmi tippek, tanácsok! Az eredményekről készült statisztikák és a kitöltők adatai azonnal hozzáférhetőek, amint az első személy kitöltötte a kérdőívet. Beállíthatja, hogy a kérdőív kitöltése előtt a válaszadók milyen adatait gyűjtse össze a szoftver. Ha a felmérés anonim, ezt a részt teljesen üresen hagyhatja, vagy rákérdezhet általános adatokra (pl. a nemre vagy az életkorra). All names mean something.


Tesztek lányoknak fiúkról

Some surnames, for example, tell you about the history of a family. Ebben a videóban egy teszteket töltök ki, pontosabban hármat. Itt minden van ami vicces :D.


Daiwa és Prorex termékek, fejlesztések , valamint horgászati tippek és trükkök. This test measures the ability to make inferences and deductions from numerical data laid out in the form of tables or graphs. The test is appropriate for any job involving analysis or decision-making based on numerical facts, but the nature of the data presented makes the test particularly relevant for sales and customer service work. A PC Guru magazin videotesztjei - minden videó elsőként a PC Guru DVD-jén jelenik meg, és csak hetekkel később kerül fel a csatornánkra! Szemed zöl hajad barna, pöcsö mint a hangya farka.


Tesztek lányoknak fiúkról

Eszed kevés, fejed torz szago mint a döglött borz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések