2018. január 9., kedd

Boldog születésnapot vicces

Fedezd fel sinku_ boldog születésnapot nevű tábláját a Pinteresten. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Vicces születésnapi köszöntők. Szerelmemnek mit is kívánhatnék e-napon, Hisz imádlak és szeretlek nagyon.


Hozzon létre egy diavetítés a szép fotók, mint a meglepetés a barátja születésnap párt, vagy a memória a saját boldog nap. Egy dolog biztos: lesz minden élvezni üzembe ezeket vicces fotók a következő hideg képkeret! Bár a szülinapi tortád biztos finom és édes, Ha a képedbe nyomom, ne légy rám túl mérges, Nevess inkább rajta, hisz az benne a jó, hogy a köszöntőm rövi a buli pedig jó! E napon minden érted van!


Ma neked nő a virág, mely ontja csodás illatát, s neked érik a gyümölcs, mi beszívja a hajnal harmatát. Ha jő az este s megjelennek a csillagok, hidd el, ma neked ragyognak és az égre azt írják BOLDOG. Sms Porta oldalán szülinapi sms-ek, születésnapi sms-ek, születésnapi köszöntő sms-ek és születésnapi üdvözlő sms-ek, idézetek, szösszenetek, versek válogatott gyűjteménye található.


Boldog születésnapot vicces

A nap az égen is neked ragyog, Hisz ma van a születésnapod! Szívedbe, lelkedbe nyugalom, légy nagyon boldog ezen a szép napon. Sárga Rózsák Egzotikus Virágok Gyönyörű Virágok Narancs Sárga Virágcsokrok Virágok Bright flower bouquet with orange lilies, purple alstomeria, yellow roses and more delivered in a green cube vase. Születésnapodon nem kívánok egyebet, csendes lépteidet kísérje szeretet. Next Minionok boldog szülinapot kívánnak!


SMOG1nevű felhasználó töltötte fel a(z) vicces kategóriába. Sok boldog születésnapot kívánok Senki nem kérdezte akarsz-e megszületni, és a távozásról is más fog dönteni. De a közte lévő idő a Te kezedben van. Legyen egészsége tudjál boldog lenni, és a szívedet soha ne bántsa meg senki!


Szülinapod alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365. Szerencse galambja mindig feléd szálljon, Légy boldog sokáig ezen a világon.


Mindenben a jót, s a szépet keres S ki megérdemli, nagyon szeresd! Gondolj ránk is, a barátaidra, akik itt vannak neked. Mosolyod aranyozza be a világot, Még sok boldog születésnapot kívánok!


Születésünk pillanatában egy nevet is kapunk, Beleszólni nem tudunk, csak arra hallgatunk. Kép, fotó, képeslap: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK. Boldog születésnapot annak az embernek, aki bájos, tehetséges és szellemes, és aki annyira emlékeztet magamra! Olyan sok csodálatos szavakat mondani, de egyikük sem kifejezett, a mélység, a szerelem.


Te vagy Isten ajándéka. Veszekedtünk, különböző vélemények az azonos kérdések, nem látjuk egymást, de még mindig te vagy a legközelebbi ember, hogy Élvezze a napot, boldog. Tréfás boldog születésnapot - Tombold ki magad!


Felnőtt lettél, de most csak a lazulásra gondolj. Ez a cukorka feledteti a tanulás és az iskola gondjait. Hatékonyság növeléséhez haverokkal együtt fogyaszd. Megosztható képek, animált GIFek, videók, képeslapok.


Halljad meg szerető szívem szavát, mely boldog születésnapot kíván. Kérem a jó Istent, adjon erőt, egészséget, tartson meg nekem és szeretteidnek sokáig Téged! Ez a szép vers csakis a tié hallgasd boldogan, mint egy jó zenét. Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.


Boldog születésnapot vicces

Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések