2018. január 22., hétfő

Békülős szerelmes idézetek

Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Unsubscribe from Bernadett Kántor? Ez itt az Ön idézetének a helye. Imádom hogyha veled vagyok! Tudom hogy ez tönkre tesz.


Békülős szerelmes idézetek

Csak akkor vagy enyèm mikor senkisem lát! Hiányzik a mosolyod hiányzik a nevetèsehiányzik a szemed ahigy csillog mikor bele nèzek! Szuromi Bettina öszeállítása ;zene Kasza Tibor lemezéről. Ezen az oldalon idézetek és képek találhatók.


Szakítás utáni szerelmes mondatokkal és idézetekkel -al több esélyed van visszaszerezni kedvese mint nélkülük. Erős a sodrás és elvisz az ár, más csókol, más szeret és más karja zár. De emléked őrzöm, szívembe temetem, bárhova bújsz, én sosem feledem.


A legszebb szerelmes idézetek , amelyeket nyugodtan elküldhetsz fiúknak is. Az érzelmes sorok és a szeretet épp olyan fontos mindkét nem számára! Szeretem, hogy fenekestül felforgattad az életemet, és miután mindezt megtapasztaltam vele többé nem tudnék nélküled élni. Oldal kezdete:Március 9. Az egyetlen boldogság az életben szeretni, és szeretve lenni. Szomorú és vigasztaló szerelmes idézetek.


Azon láncok, melyek akkor köttetnek, nem szakadnak el örökké, mert nem a világban kerestünk még akkor barátokat, hanem a barátainkban leltük fel az egész világot. Only you can really know if you can distinguish when to smile with joy, and when you hide a smile behind the sadness. Semmim nincs és abból is csak kevés van. Egyetlen egy dolgot adhatok csupán, az időt.


Békülős szerelmes idézetek

A legdrágább és legbecsesebb kincsem. Az idővel figyelmet, odaadást, türelmet, lopott csókokat, indokolatlan csókokat, véletlen öleléseket, ócska vitákat, békülős hancúrokat csúsztatnék életébe. Minden éjjel azt álmodom, hogy mellettem állsz, s szerelmes szavakra, forró csókra vársz. Simogató pillantásod érzem arcomon, olyan ez mint a valóság.


Reggel, ha felébredsz, észre fogod venni, kicsike szobádból nem hiányzik semmi. Ezt az oldalt azoknak ajánlom,akik szeretik a szép. Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet!


Nincs a van egy szerelmes film a moziban, menjünk, nézzük meg - viszont nincs, akivel a Filmet együtt élhesd meg! Nincs, aki azt mondja: Elegem van, gyűlöllek! Az emberek gerinccel élnek, de egyeseknek megy anélkül is. Szent Pál Apostol Szeretet. Szeretlek, mint élni szeretnek halandók, míg meg nem halnak.


Vicces szerelmes idézetek válogatott gyűjteménye. Mindig lesz egy ilyen ember az életedben. További szerelmes SMSek. Küldj idézetet a szerelmednek!


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre , melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések