2018. január 29., hétfő

Eladó ház vecsés katica lakópark

Katica -lakóparki ház hirdetés az ingatlan. Nem látszatkeltő a haszon érdekében sem. Reális,őszinte gondolkodású. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Az ingatlan MAGAS SZÍNVONALON KIVITELEZETT, tágas terekkel rendelkezik. VECSÉS - ELADÓ CSALÁDI HÁZ – KIVÁLÓ VÁLASZTÁS! Vecsési eladó ház az ingatlanbazar.


Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó vecsési ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Az udvar viakolorral lerakott, több autó számára is kényelmes beállást biztosít, mindamellett hogy a telken található egy garázs, ahol a vegyes tüzelésű kazán kapott helyet. JSZERŰ ÁLLAPOTBAN LÉVŐ FÖLDSZINTES, ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ IGÉNYESEKNEK! Vidékre költözni vágyóknak ajánlom! A fürdőszobában egy hatalmas hidromasszázs sarokkád kapott helyet.


Válogass a 1eladó ingatlan hirdetésből: eladó ház vecsés , 100000Ft-tól. See actions taken by the people who manage and post content. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A hektár egybefüggő terület kertvárosi hangulatot, nyugodt, csendes életteret tesz elérhetővé.


A Lakihegyi Lakópark Budapest szomszédságában, a Csepel sziget zöldövezetében épül. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Minimál házak A tér szolgálja az embert! Akkor ajánljuk figyelmébe otthonainkat.


Eladó ház vecsés katica lakópark

Az adott település építési szabályzatából felkészülve érkezett a találkozóra, a javaslatára az eladással kapcsolatban új lehetőségek nyíltak meg számomra, amire eddig nem is gondoltam. Két generációs családi ház eladó Tinnyén hatalmas telken. Ha Ön nem megszokott olcsó tipikus, sablonos otthont szeretne.


Ha szeretne fiatalos, tágas Otthonba költözni. Legyen téglaház vagy ytong, egyszobás, két szobás, nagy nappalis, egy vagy két lakószintes, csendes kertvárosi hangulatú, bútorozott? Ezen az oldalon láthatja az összes vecsési eladó családi házat.


Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ezel az oldalón több ezer eladó használt, nem új építésű lakó ingatlant talál Budapesten és vidéken. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell?


Családi házak, lakások, otthonok. Ingatlanok típusa: ingatlanok. Eladó családi ház leírása. A lakás nyílászárói fából készültek és műanyag redőnnyel felszereltek. Társasházi lakásBudapest, XIX.


Eladó ház vecsés katica lakópark

Most hihetetlen áron eladó ! Kispesten, a Wekerle telepen, nagyon jó helyen egy négylakásos társasház egyik első lakása. Mindegy, hogy eladni szeretne, vagy álmai otthonát keresi, mi mindkettőben segíteni tudunk. Folyamatosan bővülő, könnyen kereshető adatbázisunkban minden ingatlantípus megtalálható, a kínálat az egész országot lefedi. PROfi igényeknek - Részletes Budapest térképe utca és fontos helyek keresővel - terkep.


Online Budapest térkép és utcakereső (Bp.) - TÉRKÉP.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések