2018. január 30., kedd

Fradi keret 2019

Labdarúgás A Fradi aranyéve az év legjobban várt könyvében! Szinte a keret minden tagja behívót kapott katonai szolgálatra és sokan közülük többé nem tértek haza. A jelek szerint viszont a vártnál komolyabb a sérülése, ugyanis a Dinamo Zagreb elleni idegenbeli mérkőzésen sem számolhatnak az NB I. Fradi legértékesebbjével, a Transfermarkt által millió euróra taksált brazillal.


Fradi keret 2019

Zágrábban a Dinamo ellen. A Ferencváros kedden 20. Az FTC-Telekom női labdarúgócsapata 2-0-ra győzött a moldáv bajnok Agarista ellen a Bajnokok. Az Európa Liga selejtező playoff körére ki és be is került játékos a leadott névsorba. Nem meglepő módon a Honvédhoz távozó Davide Lanzafame már nem szerepel labdarúgó csapatunk keretében, a helyére a brazil Isael került vissza.


Harmincszoros bajnok labdarúgócsapat első ausztriai edzőtáborát Bad Radkersburgban töltötte, a 19-ei hazaérkezést követően 23-án, vasárnap hajnalban ismét útnak indult, a szintén ausztriai Bad Häring városába. Az ukrán Danylo Ihnatenko kölcsönbe került magyar bajnok labdarúgócsapatunkhoz. Oleksandr Zubkov után újabb ukrán középpályást szerződtettünk, ugyanis a Sahtar Donyeck éves játékosa, Danylo Ihnatenko kölcsönbe érkezik a Ferencvároshoz.


Fradi keret 2019

Címkék: Fradi bl- keret Ludogorec bajnokok ligája nagy hiányzók uefa sport foci Modricnak még sosem volt ilyen meccse a Realban, nyert is a Madrid Rémálomszerűen indult a meccs a hazaiaknak, de magabiztos győzelem lett a vége. A stadion, vagy a Fradi -szurkolók által csak „Szentélynek” hívott aréna felé menet, az ember mást sem hallott, mint azt, hogy ilyen közel még sosem volt a Fradi az Európa-liga csoportköréhez, és három a magyar igazság. A Bajnokok Ligája nyolcas döntőjében a Jug Dubrovnikot és a CN Barcelonetát legyőzve bejutott a csapat a döntőbe, majd ott a címvédő Olimbiakószt 10–10-es döntetlent követően ötméteresekkel legyőzve. Vasas: terv helyett álom – érzik ezt a felhívást közzétevő fanatikusok is A bajnokság egyik legfontosabb meccse vár a Szanyó-csapatra. Hatalmas ózdi fordulat – reagált a klub elnöke Nincs is olyan poszt, amiről állítólag lemondtak.


Magyarország legnagyobb női kézilabda portálja. Női keret a vb-selejtezőkre. Kim Rasmussen szövetségi kapitány kihirdette keretét a magyar női válogatott Ausztria elleni vb-selejtezőire. Elefántcsontparti csatárunk a még a Budaörs ellen megsérült brazil helyén került a BL-keretbe. Isael pedig minden bizonnyal nem tudna vádlisérülése miatt még jövő héten sem pályára lépni.


A MOL Fehérvár FC ezen oldalait kizárólag a média munkatársai használhatják. Megvan a román vb- keret , Neagu is játszhat ellenünk. A magyar válogatott a C-csoportban Romániával. Az elmúlt időszakban tehát sokat kérdeztek erről, hogy számítok-e rá, emiatt és a kitűzött cél miatt nekem is a fejemben volt ez.


De elsősorban végig a Fradi céljai voltak a szemem előtt. Az NB I-be ismét visszakerült Fradi kispadján Felipe Matost váltja, a korábban a Dunakeszinél, az Aramisnál és a TFSE csapatánál dolgozó Csopaki Zeze István. A zuhanyhíradó szerint a Fradi válogatott játékosokkal erősíti a keretét, és így nem a kiesés elkerülése lesz a cél.


Fradi keret 2019

Hamarosan bővebben a keret alakulásáról. Nagyon nagy verseny volt a csapatba kerülésért, talán nagyobb, mint az elmúlt években. Annak ellenére, hogy a felkészülés elején ketté lett választva a keret , folyamatosan igyekeztem figyelni mindenki teljesítményét, így igyekeztem meghozni az adott helyzetben a legjobb szakmai döntést. A Fradi csapatbusza óra előtt nem sokkal gurult ki az FTC-MVM Sportközpontból.


Együttesünk a következő kerettel, sok fiatallal, és természetesen az Eb-selejtezőre készülő válogatottjai nélkül készül majd mától, június 7-től egészen 19-ig. Fradi Haladás a Magyar Kupa közé jutásért! A Fradinál évek óta biztosra ígérik, hogy legalább az Európa-liga főtáblájára eljut a csapat, aztán valahogy mindig másként alakult, majd még több pénzből megpróbálták újra, hasonlóan sikertelenül. Idén a Bajnokok Ligája selejtezőjéből ugyan kiesett a Fradi a Dinamo.


Itt az új verziója a Ferencvárosi Torna Club hivatalos labdarúgó alkalmazásának!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések