2018. január 30., kedd

Nyilas szerelmi horoszkóp 2019

Nyilas szerelmi horoszkóp 2019

Az optimista hozzáállásuknak és a nyugodt személyiségüknek köszönhetően képesek még a legkomplikáltabb problémákkal, élethelyzetekkel is megbirkózni. A Nyilas számára tartogat egy fontos döntést, melyet a válaszúthoz érve meg kell hoznia, ez pedig a későbbi évekre is erős kihatással lesz majd. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat.


Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. Szerelmi Horoszkóp Nyilas (november 23. – december 21.) Tűz jegy. A Nyilas eleme a tűz, így az biztosan nem mondható róla, hogy érzelemmentes és hűvös lenne magánéletében.


A Nyilas igen aktív jegy és mozgékony alkat: szeret sportolni, sokat utazni, élményeket gyűjteni. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban.


Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Az őszinteséget mindennél jobban értékeli, de a Nyilas férfi egyben szókimondó is. Hűséges típus, szellemi téren pedig szereti, ha egyenrangú partnerre talál.


Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el.


Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá. Széles látókörük mellett hatalmas szívük is van, nagy empátiával viseltetnek mások iránt. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges!


Ha egy szóval lehetne jellemezni a következő évedet, akkor a kaland lenne a legmegfelelőbb erre. A szerelmi viszonyokban olyan helyzet jöhet létre, amely miatt a kapcsolatotok próbatétel elé kerülhet. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesed elfogadhatatlannak tarthat egy helyzetet, ezért ha nem akarsz feszültséget, netán.


Nyilas szerelmi horoszkóp 2019

Heti horoszkóp A Nap, a Merkúr és a Vénusz is a legjobb fényszöget veti a Nyilas jegyére. Büszke lehet magára, mert olyan barátokat ad ön mellé az élet, akikre tökéletesen rábízhatja magát. Ez boldoggá fogja tenni. A Vénusz és az Uránusz is gondoskodnak majd arról, hogy - főleg szerelmi téren - ne unatkozzon. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Heti általános horoszkóp - nyilas. Szerelmi életedre szinte semmi időd nem jut, és amikor együtt lehetnétek, akkor sem a. Mi vár az Ikrek, Mérleg, Vízöntő jegyre? IKREK – v arázslatos nyár. Ez a nyár forró lesz az Ikrek számára!


A szerelembolygó az utazás házában jár: tudja hát, hogy mit kell tennie. A világ csakis önre vár, no meg a kedvesére. Most azonban, még ha egyedül is indulna el, akkor is biztos lehet benne, hogy a végén nem marad társtalan. Nyilas ( november 22-december 21) Az augusztusi szerelmi horoszkóp nem igen kedvez az amúgy is ide-oda csapongó Nyilasnak!


Habitusából adódóan jellemző lesz rá augusztusban is a túlzásba vitt féltékenység és hiszti, amelyből akár szakítás is lehet, ha nem figyeltek egymásra kellőképpen! Ha párkapcsolatban élsz, a nyár szépen és eseménydúsan telik maj ám a zöldszemű szörny felütheti a fejét kettőtök között és nem akar majd könnyedén kihátrálni a képből. Fontos, hogy őszintén beszéljetek a dologról, mert a féltékenység nagyon el tudja rontani a hangulatot. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően.


Nyilas szerelmi horoszkóp 2019

Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Ma sok idõt tölthet valakivel, akivel egyre inkább kezdenek közel kerülni egymáshoz, kedves Nyilas ! Amennyiben jelenleg egyedülálló, úgy mindez igazán jó hír lehet, ám nincs ok elkapkodni semmit, most minden úgy jó, ahogy van, várja meg, míg maguktól bontakoznak ki a dolgok, ugyanakkor, ha jelenleg tartós kapcsolatban él, még azelõtt érzékeltesse az érintettel. Ingyenes számmisztika kalkulátoraink segítségével választ kaphatsz kérdéseidre.


A számmisztika segítségével kiszámolhatod a lelki társad és a sorso megtudhatod a neved alapján, hogy milyen a jelleme és a az életutadra is fény derülhet a neved betűihez kapcsolódó Tarot kártya lapokkal. Az oroszlán jegy szülöttei ebben a periódusban önvizsgálatot tartanak és visszatekintve az elmúlt évre, elgondolkodnak azon, hogy mit lehetett volna másként, jobban csinálni. A horoszkóp szerint akkor jár a legjobban, hogy nem hagyja, hogy a negatív érzelmek eluralkodjanak ön felett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések