2018. január 15., hétfő

Közjegyző 12 kerület

Irodámban jelenleg három jogász és négy asszisztens (köztük kettő igazságügyi ügyintézői képesítéssel) dolgozik. A törvény közhitelességgel ruházza fel a közjegyzőt, hogy a jogviták megelőzése érdekében pártatlan jogi szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Vállaljuk valamennyi közjegyzői hatáskörbe tartozó ügylet lebonyolítását: közjegyzői okiratok, hitelesítések, cégkivonatok, végrendeletek.


Közjegyző 12 kerület

Budapest, Veres Péter út 99. Minden, amit a közjegyzőről tudni kell! Segítsünk eligazodni a paragrafusok útvesztőiben, hogy milyen előnyökkel járhat, ha közjegyzőhöz fordulunk. Fizetési meghagyás, nemperes eljárások, közjegyzői okiratok angol és magyar nyelven történő kiállítása.


Megközelíthetőség Irodánk a Deák Ferenc tér, illetve a Nyugati pályaudvar közelében található a Bajcsy-Zsilinszky út Skála felőli (VI. kerülethez tartozó) oldalán, a nyugati téri felüljáró és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál. Itt megtalálod a(z) Közjegyző kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XII. Kerület , Zugló településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Kerület , Óbuda-Békásmegyer településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép.


Kerület , Hegyvidék településen és további adatok mint cím, telefonszám és térkép. Kizárására a bíró kizárásnak szabályai irányadók. Sok eljárásában kötött az illetékesség.


Politikai tevékenységet nem folytathat. Az iroda a Bécsi úti Új udvar központ mögötti Kecske köz 12. Autóval A Kolosy tér felől indulva, a Szépvölgyi útról jobbra kanyarodva, a Kolosy téri busz végállomás után rögtön a Wasabi étterem előtt a Kecske közbe érkezik. Számítástechnikai szaküzlet 12. Ligeti Erika közjegyző A böngészőjében le van tiltva a JavaScript futtatása.


Közjegyző 12 kerület

A közjegyző díját jogszabály alapján kell megállapítani. Kérem engedélyezze, hogy a honlap minden funkcióját képes legyen használni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések