2018. január 26., péntek

Mennyire vagy vicces teszt

Mennyire vagy vicces teszt

A te humorod olyan, mint Johnny Depp. Alapvetően nem vagy egy vicces alkat , de ha a helyzet megkívánja , azonnal beindulsz. Keveset beszélsz , nagyon megválogatod a szavaidat , de talán pont ezért annyira ütősek a beoszlásaid. Néha kicsit talán mogorva vagy , de egyedi stilusod miatt senki sem veszi zokon.


Mennyire vagy vicces teszt

Just tell us who you are to view your ! Mivel a Huffnágel Életmód magazin a kezdetektől fogva kiállt a nemek egyenlősége mellett, várható volt, hogy a nők húspiaci értéket felmérő teszt ünk nek előbb utóbb elkészítjük a Férfiak vonzerejét felmérő változatát. Tudni szeretnél valamit arról, hogy vajon sikeres vagy -e? Ebben segít az alábbi önismereti teszt.


Kilenc kérdésre kell válaszolni, úgy, hogy három kategóriából lehet választani. Kérünk, hogy gyorsan, kevés mérlegeléssel döntsél, mert az önismereti teszt kiértékelése csak ekkor lesz hatékony. Ha kitöltöd ezt a tesztet kiderül, hogy ezek mennyire számítanak átlagosnak. Lehet, hogy másokhoz képest nem is vagy gusztustalan. Vagy az is lehet, hogy a legundorítóbb ember vagy , aki valaha élt a bolygón.


Mennyire vagy vicces teszt

Most kiderül, de csak akkor, ha őszinte válaszokat adsz! Egy nagyon jó, kellemes matek példa, aminek VAN megoldása! Ezt a tesztet az 50-es évek óta használják annak megállapítására, hogy valaki hülye-e. A válaszaidból ítélve extrém okos vagy , minden területen jó ismeretekkel rendelkezel. Minden elismerésünk – ez nem kis teljesítmény!


Vajon barátaid is ilyen okosak? Oszd meg ezt a tesztet velük és hívd ki őket! Mi a normális és mi az őrült? Mind őrültek vagyok ilyen vagy olyan módon. Válaszolj egyszerű kérdésre és tudd meg mennyire őrült vagy ! Helyet kérünk, hiszen itt jössz te!


Neked teljesen mindegy, hogy mások mit gondolnak rólad. Te éled az élete azt veszed fel, amit akarsz és teljesen világosan megmondod a véleménye legyen az bármilyen abszurd! Ne felejtsd el leírni Egy papírra azt, hogy hány jó, vagy rossz választ adtál, így a videó. Teszt : mennyire ismered a párodat?


Ezt az oldalt azért találtam fél hogy csajok tesztek alapján taláják meg kérdésükre a választ. Szerinted mennyire vagy álszent? Mennyire érte ahogy a mai fiatalok beszélnek? Az ember néha csak kapkodja a fejét, amikor a tinik beszélgetnek - a gyerekek ugyanis hamar megtanulják az éppen aktuális szlenget, és nem félnek használni sem.


De vajon mit jelentenek a manapság oly sokat hallott kifejezések? Máris nagyon képben vagy a pároddal kapcsolatban, de mindig akad valami újdonság, amit megtudhatsz róla az együtt töltött idő alatt. Reméljük, kellemetlen meglepetést nem tartogat számodra a jövő és kapcsolatotok hosszú-hosszú ideig tart még, hiszen szuper párost alkottok! Ha sokat jártok moziba, nagy filmrajongók vagytok, vagy folyamatosan nézitek a sorozatokat, akkor ez a kvíz nem foghat ki rajtatok.


Teszteljétek magatokat, felismeritek-e a filmeket egyetlen mondat alapján. A leggyakoribb hibák azok, amik kihangsúlyozzák ráncainkat, vagy arcunk azon részeire hívják fel a figyelmet, melyeket inkább elrejtenénk. Nézzük, mi az az öt tipikus sminkelési hiba, ami tudtunk nélkül öregít és hogyan érhetünk el helyette fiatalosabb, üde megjelenést. Egyáltalán nem vagy egy forrófejű típus, ha azonban cselekedni kell, nem sokat hezitálsz. Sosem akarsz másokat megbántani vagy indokolatlanul fejest ugrani az ismeretlenbe.


Időnként kockáztatni kényszerülsz, mert ha nem - már előre látod -, bűntudatod lesz. Párom Az első kérdés az Ön véleményére kérdez rá, a második pedig a párja véleményére, méghozzá saját magára értve (vagyis saját magáról mit mondana). Két kérdésre kell válaszolni, úgy, hogy két kategóriából lehet választani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések