2018. január 8., hétfő

Oroszlán éves horoszkóp 2019

Oroszlán éves horoszkóp 2019

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Tudd meg, hogy a te vagy a. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Bár előző éve nem volt gyümölcsöző, ebben az évben drasztikus változásokra számíthat, méghozzá pozitív értelemben. Ebben a hónapban ön gazdag társasági életet él, igen színvonalas társasággal. Július 10-e magasságában egy igen magabiztos figura szeretné elnyerni a kegyeit, akit ön elég rövid időn belül elkül mert túl otromba a viselkedése.


Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti.


Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A következő hónapokban Szaturnusz Plútó irányába mozog, és egyre közelebb lesz hozzá. A Bika a föld jegyek egyike, így szülöttei általában gyakorlatias, néha materialista szempontból tekintenek a világra. A Bika jegyűek általában nyugodtak, stabilak, és érzelmileg biztosak, főleg a Vénusz dominanciájának köszönhetően.


Oroszlán éves horoszkóp 2019

Ami a szerencsétlenséget illeti, érhet egy-egy kellemetlenség pénzügyi téren, de ne feled hogy minden ilyen eset bölcsebbé tesz, és a jövőben okosabb útra terel. Nézd meg további horoszkópjainkat is. Az asztrológia azt mondja, hogy több szerencséd van, mint bármely másik jegynek. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? A legvalószínűbb az, hogy nem csak a konfliktuskezelésed lesz hatásos, de ennek során számodra világossá válik olyasmi is, amelyet eddig szerettek volna egyesek. Ha ez hanyatlásnak indul, számolni kell azzal a keserű következménnyel, hogy könnyen más hódoló után nézhet.


Erős és makacs, viszont praktikus és határozott. Az Augusztus a munkahelyén a stabilitás jegyében fog eltelni. Az évnek ezen időszaka ideális arra is, hogy nyaralni menjen. Az egész éves kemény munka után igazán megérdemel egy kis pihenést.


A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor. Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv. Ezért alakul ki náluk az önfejlesztésre való igen nagy hajlam, melyet nagy erejükből táplálnak. A szárnyaló képzelet és a logika egységét teremti meg. Oroszlán – Fények mindenütt.


Oroszlán éves horoszkóp 2019

Párkapcsolatban a félreértések és korábbi viták elsimulnak. Itt a vasárnapi horoszkóp ! November utolsó vasárnapjára! Egyre csak nő a feszültség: a királyi családban már senki sem beszél Meghannel és Harryvel “éves létemre a boltban végigmért, és ezt tette a férfi pénztáros.


Bárhogy is döntesz, a kedvező bolygóállásoknak köszönhetően tavasszal learathatod a kemény munkád gyümölcsét. A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét. Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned.


A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések