2018. január 16., kedd

Gergely utcai lakópark eladó lakás

Gergely utcai lakópark eladó lakás

Egy valóban zöld lakópark. Környezetbarát és zöl élhető lakótér. A társasházak élhető léptékűek, 6-lakásból állnak, az autók elhelyezésére a lakópark magán parkolójában van lehetőség. Az ingatlan a Kelemen és a Salamon utca közti szakaszon helyezkedik el, egy két éve kívülről szigetelést kapott lakásos, három szintes, belső kertes társasház második emeletén. Gergely utcában eladó egy felújítandó, m2-es, 2. Havonta több millióan választják az ingatlan.


Gergely utcai lakópark eladó lakás

A felépítmények teremgarázs, magasföldszint, első és második emelet szintkiosztással épültek. Lépcsőházanként 1 szinteken pedig lakás került kialakításra. Besenyő utcai lakóparki (Sopron) lakás hirdetés az ingatlan.


Kőbánya-Óhegyen m2-es, 3. Lavotta lakótelepen a Lavotta utcában emeletes panelházban eladó , egy nm-es, 3. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Rövid időn belül elkészülő egyszintes társasházi lakás kertvárosi környezetben! Tata,családi házas övezetében eladó egy 1nm-es földszintes társasházi lakás ,mely egy négy lakásos társasház második lakása.


Gergely utcai lakópark eladó lakás

A nyílászárók műanyagok, minden ablakon szúnyogháló és redőny. Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Budapesti eladó lakás hirdetés az otthonterkep. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Eladó Társasházi lakás X. Rózsaliget lakóparkban azonnali költözéssel eladó egy fiatalosan, minőségi anyagokkal, igényes kivitelezéssel felújított nm-es, szobás erkélyes lakás eladó.


A portál az üzlethely keresőknek segít megtalálni a kiadó vagy eladó üzlethelyiségeket, legyen szó akár belvárosi üzletről akár egyéb kerületi kiadó üzletekről. Tekintse meg a lakásokat! Kerület, Taraliget Lakópark út, m²-es, 2. HA NEM CSAK EGY LAKÁSRA VÁGYIK ,HANEM EGY KELLEMES OTTHONRA,AKKOR EZT A LEHETŐSÉGET NE HAGYJA KI! A lakás minőségi anyagokból befejezett kulcsrakész állapotban eladó és azonnal költözhető. Helyiségek elosztása átgondolt, nagy méretű előtérből nyílik a többi helyiség.


Szoba élhető arányú és nagy méretű, az amerikai - nappalis konyha tágas és világos. A lakás nem a Nagy Lajos Király útjára néz, de a házból kilépve, csak át kell sétálni a Szugló utcai villamos megállóhoz, ahonnan egy megállónyira található a Bosnyák tér, innen számos buszjárattal, át lehet szelni a várost. A lakás rendkívül kényelmes érzetű, nagy étkező konyhája, és terasza van. A lakás teljesen felszerelt elektronikai berendezésekkel, beépített szekrényekkel ezek mellett egy új kazánnal. Az eladó lakások a Csillaghegyi strandtól nem messze közel 30.


Debrecen Liget lakópark közelében eladó új építésű társasház emeleti lakása. Tágas napfényes terek jellemzik, minőségi anyagok felhasználásával készül. Belsőfalak , helyiségek még módosíthatóak. Várható átadás időtartama jövő év.


A Kapás a Cordia által épített olyan lakópark , mely kiváló elhelyezkedésével méltán jelent vonzó lehetőséget azoknak, akik Buda eleganciájára vágynak. Kapás utcában található, innen is kapta nevét. A Gyöngyös-patak Lakópark II. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Debrecen lakásait (panel, tégla és csúszózsalus lakás ) listázta. Debrecen aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ LAKÁS A 11. Pöttyös utcai Ecseri úti metró közelében, - nem az Üllői útra néző- 60-as években - épült tégla házakban. Most, a Metrópótlás idején is kényelmesen elérhető - és nem olyan zsúfolt, mint a József Attila lakótelep.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések