2017. április 7., péntek

Szerelem teszt tiniknek

A teszt segítségével sokmindent megtudhatsz magadról,és arról is,vajon ki lenne a szingli-tesód. A pontszámokat a teszt végénél találohogy ne mennyen el sok idő jegyezd fel a válaszaidat,majd nézd meg a pontozást. A szingli tesódat smiley jelzi. További infó a Girl magazinokban.


A szerelem teszt születési dátum alapján nem állja meg a helyét, mivel a szerelem másról szól. Ebben a tesztben arról van szó, hogy a párkapcsolaton belül hosszútávon mennyire fér meg egymással a két személy, ami túlmutat a szex iránt érzett vágyon. Az oldalt így talán könnyebb megtalálni, ezért lett ill.


A szerelem teszt tiniknek itt található (kattints a képre): Ez az egyetlen olyan oldal az interneten, ami kifekejezzet tiniknek való. Mint az előző bejegyzésünkben írtuk, jól szórkozhatsz ezen az oldalon, mulatságos és szórakoztató a teszt. A szabályos és arányos szív arra utal, hogy Te teljesen kiegyensúlyozott vagy a szerelemben, vagy minden vágyad egy olyan szerelem , ami úgymond tökéletes! Fontos számodra, hogy az illető, akit szeretsz, viszont szeressen és ne legyen tipikus macsó!


A legtöbb embernek nem kelted fel az érdeklődését, bár ezt valóTesztek tiniknek ! Ha valamit nem tudsz eldönteni magadban,ha úgy érzed egyedül nem megy,vagy csak kedved támad kitölteni egy tesztet,akkor gyere és tölts ki egyet ITT! Ha bizonytalan vagy magadban vagy érzéseidben, esetleg nem tudod hogyan érez irántad kedvese kiszemelte egy jó szerelmi teszt nagy segítség lehet a számodra. Ellenõrizd a szerelem kalkulátor segítségével, hogy Õ az igazi. Szerelmi kalkulátor az igazi online love calculator. A nagy szerelemi teszt.


Szerelem calculator az igazi szerelem megtalálásához. Mit csinál a szerelemkalkulátor Meghatározza a szerelmed valószínűségét. Próbáld ki, hogy meglás van-e esélye a szerelmednek.


Szerelem teszt tiniknek

Néha szeretnénk tudni, vajon kibontakozhat-e szerelem , s hosszú távon is fennmaradhat-e a jó kapcsolat két ember között. Van eszköz, mód arra, hogy ezt megjósolhassuk? Tudjuk, hogy a név sokat elárul egy személyről. A neveknek jelentésük van.


Végre itt a tökéletes megoldás a szerelmi életedre, ne várj tovább, töltsd ki most, szerelem teszt tiniknek. Ez a szerelem teszt tiniknek azért is jobb, mint a többi, mert itt nem kell számolgatni semmit, nem kell leírni a válaszokat aztán kínlódni a számolással, hogy meglegyen az eredmény. Már egy ideje se vele, se nélküle kapcsolatban élsz, és nem tudod eldönteni igazán, hogy hányadán is álltok. A szerelem nem minden, hiszen idővel elmúlik, és csak a szeretet marad - mondják a bölcsebbek.


SZERELEM TESZT Íme egy csacska kis szerelem teszt. Vagy talán mégsem olyan csacska és buta. A tesztben meg kell adnod saját és párod vagy tervezett, álmodott párod nevét, és máris jön a százalékos eredmény.


A,Tuti, hogy igen, erről szól a szerelem. B,Lecserélném egy ismert emberre, hogy még elöbbre jussak. C,Attól függ, hogy ő hogyan viselné a dolgot. Gyakran jársz olyan helyekre, ahol összefuthatsz híres emberekkel?


A,Igen, minden hétvégén megyek moziba, színházba, koncertre. B,Ritkán, de eddig nem volt szerencsém. Sajátodat is elküldheted és közzétesszük. Töltsd ki Melyik csoki illik hozzád? Az ember lánya néha képtelen kiigazodni az érzelmein.


Együtt vagy egy férfival, de nem vagy biztos az érzelmeidben? Tesztünkből megtudhato mit is érzel kedvesed iránt. A szerelem új magasságokba repíthet és mélységekbe taszíthat – nemcsak tinédzserkorban.


Szerelem teszt tiniknek

Olyankor viszont akkora erővel sújtanak le az addig ismeretlen érzelmek, hogy jobb, ha felkészülsz rájuk egy kicsit elméletben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések