2017. április 26., szerda

Nyílt napok 2019 általános iskolában

Az iskola nyílt napjai. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Három csoportban, forgószínpadszerűen ismerkedhettek meg az iskolánkban választható képzésekkel. A Magyarországon elsőként iskolánkban elérhető oktatás a japán módszertan szerint működik. Tanóráink hónapon keresztül hétvégente zajlanak, 3xpercesek, ez idő alatt a 4-év közti gyermekeket kisebb csoportokban, kreatív környezetben, játékos és szórakoztató.


A Békéscsabai Tankerületi Központhoz tartozó csabai intézményekben a következő időpontokban lesznek nyílt napok Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium. Nyílt napok szülőknek: Február 3. Bármelyik - Bács-Kiskun megye -Kecskemét -Kecskemét környéke -Bácsalmás és környéke -Baja és környéke -Jánoshalma és környéke -Kalocsa és környéke -Kiskőrös és környéke -Kiskunfélegyháza és környéke -Kiskunhalas és környéke. December 06-án (pénteken) órától is lesz igazgatói tájékoztató (főleg szülőknek) a Díszteremben. Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola vezetősége a jövő tanévben első osztályos tanulmányaikat megkezdő, jelenleg óvodás gyermekek szüleinek október 15-én és 16-án.


Cikkünk folyamatosan frissül! Az első órában Sztyehlikné Hegyi Krisztina igazgatónő tart tájékoztatást a szülők és a diákok számára az iskola ebédlőjében, majd a második, harmadik és negyedik órák látogathatók az érdeklődők. Megyeri József Január 8-án és 9-én várják a leendő iskolásokat és a szüleiket a vásárhelyi Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskolában. A nyíregyházi és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei bölcsis, ovis, általános és középiskolai nyílt napokat és beiratkozási információkat keresd a nyiregyhaza. Több helyi általános iskolában is tartanak nyílt napot a közeljövőben.


A Gárdonyi Géza Általános Iskolában január 22-én, és óra között ismerkedhetnek meg a diákok a leendő tanítónénijükkel és nyerhetnek betekintést a tanórákba. Jelentkezz hozzánk alapfokra, a művészeti szakgimnáziumba, szakmai OKJ-ra, esti tagozatra érettségit szerezni, vagy OKJ-s Pedagógiai és családsegítő munkatárs képzésre. Kesjár Csaba Általános Iskola. Iskolánk az idei tanévben is megrendezte nyílt napjait a szombathelyi és a vidéki általános iskolások és szüleik számára. A nap elején Kovács Péter igazgató úr tartott prezentációt az iskolában folyó munkáról a tornacsarnokban, ezután pedig következett az „iskolabejárás” (főépület, tanműhely, informatikai és nyelvi laborok, tervező laborok), amely út.


Péntek (március 02.) 3. Intézményünkbe folyamatosan fogadunk jelentkezést. Javában zajlanak a nyílt napok a békéscsabai általános iskolákban, hogy a nagycsoportos óvodások szülei el tudják dönteni, melyik intézménybe íratják gyermeküket. A Lencsési Általános Iskolában és a Szlovák Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Kollégiumban már túl is vannak a nyílt napokon, a többi. A program minden alkalommal általános tájékoztatóval indul, ahol a felvételi eljárásról és a szakokról halhatnak. Református Általános Iskola és Óvoda.


Nyílt napok 2019 általános iskolában

A nyílt napon rendhagyó órákon vehetnek részt a tanulók, melyre előzetesen regisztrálni kell. A regisztrációs felületet november elején nyitjuk meg az érdeklődők számára. Szeretettel várjuk a leendő elsősöket és Önöket a táblázatban megjelölt nyílt napokon. A három napon összesen lehetőség közül lehet egyet választani.


A Rogers Iskolában a nyílt napon a szülőknek lehetősége van megismerni az iskolát, és minden fölmerülő kérdésre választ kapnak. Januártól pedig az egész családot várják a játékos ismerkedő foglalkozásokon, ahol a gyerekek is kipróbálhatják, milyen Rogers iskolásnak lenni. Rendhagyó fizika óra a Csabagyöngye Kulturális Központban. Segítség a KRÉTA belépéshez.


Nyílt napok 2019 általános iskolában

A székesfehérvári általános iskolák nyílt. Tegyük együtt szebbé rászoruló gyerekek karácsonyát! Igazgatói tájékoztató a szülőknek órától.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések