2017. április 4., kedd

Apartman hosszú távra

Apartman hosszú távra

Listánkon hosszú - és rövidtávra bérelhető apartmanokat ajánlunk a város különböző pontjain, melyek magánlakásokhoz hasonló felszereltséggel rendelkeznek. Mint minden nagyobb városban, Budapesten is számtalan lehetőség adott számunkra, ha kiadó lakás keresünk. Budapest apartmanok, ingyenes foglalás, apróbetűs rész nélkül.


Kedvezményes szálláslehetőséget keres a színházi előadás vagy koncert estéjére frekventált helyen Budapesten az esemény helyszínéhez közel? Speciális színház ajánlatunk. Kiadó albérletet keresel Siófokon?


Havonta több millióan választják az ingatlan. Munkásszállónk akár hosszú távra is elérhető! Vannak olyan munkakörök, amelyek nincsenek közel a munkavállalók lakóhelyéhez, azonban a kiváló fizetés, vagy a kedvező körülmények meggyőzik a leendő alkalmazottat, és elfogadja a kisebb kellemetlenséget, mégpedig azt, hogy rövidebb, vagy hosszabb időre vállal munkát, távol a megszokott környezetétől. A minimum bérlési idő ebben az esetben fél év.


Eladó egy hálós apartman , mely Costa del Silencioban található. Közvetlen óceánparti, a komplexum saját medencével rendelkezik. Kiváló befektetés, rövidtávú bérlés probléma nélkül működhet.


Az apartman felújított, valamint berendezett. A napfényes klasszikus belvárosi apartman egy késő eklektikus stílusban épült műemlék jellegű,. Hírlevélre történő feliratkozásommal hozzájárulok, hogy a megadott e-mail címemre kiküldésre kerülő hírlevelekben és a weboldalakon mutatott aktivitásomat (pl. megnyitás, kattintás, szállások megtekintése), a hírlevél vagy fiók regisztrációkor megadott adataimat (pl. születési dátum), valamint a foglalásaimhoz kapcsolódó adatokat (pl. foglalás gyakorisága) a. Parlamenttől és a Duna parttól! Győri szállásunkat hosszú távra is választhatja, így a teljes nyári szezont nálunk tudja tölteni, ha az új, szezonális állása ezt kívánja meg.


A bútorozott szobák és a konyhai felszereltség rugalmas lehetőséget nyújt csoportoknak és családoknak, hogy egymástól függetlenül lazíthassanak, vagy megtervezzék a másnapi programot a közös vacsora alatt. Gyakran hosszú és rövid távra is bérelhető. Retró Apartmanok: Kis saját kertes retro apartman kiadó Zamárdiban. Nyaralóknak vagy céges munkáscsoportoknak hosszabb távra is kiadó. A nyaraló étteremmel, játszótérrel, hinta, csúszda, homokozó, söröző terasszal ellátott családi strandtól perc sétára van.


Budapest OLCSÓ Szállás,SZOBA Apartman , Privátszoba Privátlakás TIP INFO ! Apartman kiadó hosszú távra Villamartin Golf, Costa Blanca, Spanyolország. Hosszú távú bérlés Orihuela Costa. Tömegközlekedés kivalló,egyetemek a közelben. Erkély tartozik a lakáshoz egy- két főnek ideális.


Elegánsan berendezett, nagyméretű lakásaink az otthon kényelmét szállodai szolgátatásokkal egészíti ki. Belgrád rakpart, Corvin sétány, XIII. A víztől csak egy szép parkosított kert választja el őket.


A Galerius Lakóparkban található 5-szobás lakások személy számára kényelmes elhelyezést biztosítanak. Siófoki apartman – wellness hotel, a Balaton partján – komfortos kikapcsolódás, családbarát szállás! Apartmanjainkat, hosszú távra is bérbe adjuk, (albérletbe) részletekért hívjon!


Apartman hosszú távra

Nincs háziállattal sem dohányzás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Siófokon kertvárosi környezetben, közel a centrumhoz, új apartman kiadó hosszú távra.


Háziállat nem megengedett. Konyha (mikró, hűtő, gáztűzhely, beépített konyhabútor), fürdő (mosógép, fürdőszoba bútor, fregoli), nagyszoba (nagy szekrény, kanapé, tv-állvány, kandalló), kisszoba üres. Különböző mérető, és elrendezésű 1-szobás apartmanok, hűtőszekrény, kábeltévé, WIFI!


Külön bejáratú 5-fős apartmanok, fürdőszobával. Igényes szállás, zárt parkolóval! Főzési és étkezési lehetőség. HOSSZÚ TÁVRA JELENTŐS KEDVEZMÉNYEK! A tapasztalataink szerint egy apartman bérlője egészen másra vágyik, mint aki egy hotelben vesz ki szobát.


Budapestet a legtöbb turista városlátogatási céllal keresi fel, azzal kapcsolódik ki, hogy mindössze néhány nap alatt számos látványosságot, érdekességet, nevezetességet látogat meg, próbál ki, fedez fel. A rovatban Ingatlanirodák és Tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. Cheap or luxury hotels, Budapest non-stop travel information. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Megközelíthetősége kiváló. Parkolás az utcában ingyenes. Részben szuterén jellegű.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések