2017. április 4., kedd

Érzelmi megcsalás idézetek

A nagyszótár szerint a megcsalás azt jelenti: rászedni, becsapni valakit, hűtlen módon viselkedni, trükkel, fondorlattal becsapni valakit. Na és hogy szerintem mi a megcsalás ? Eddig úgy gondoltam, hogy a csóknál van a határvonal. Vagy ez nem ilyen egyszerű?


Érzelmi megcsalás idézetek

Lehet megcsalás egy tekintet, egy gondolat, egy együtt töltött pillanat? Sajnos annak ellenére, hogy a kedvesünk nem bújik ágyba mással, még nem lesz megnyugtatóbb a helyzet. Az érzelmi megcsalás lényege az, hogy a páros egyik tagja érzelmileg intimebb viszonyba kerül egy harmadik személlyel.


Sok-sok esztendeje egyszer korgó gyomorral, üres zsebbel virradtunk a hálaadás napjára. Kinyitottuk az ajtót, és egy férfi lépett be óriási élelmiszeres csomaggal, egy hatalmas pulykával, amihez még tepsit is mellékeltek. See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes.


Meg lehet-e csalni lelkileg a másikat? Vannak olyan házaspárok, akik azon vitatkoznak rendszeresen, hogy történt-e megcsalás vagy. See actions taken by the people who manage and post content. Sokan úgy gondolják, hogy az internetes megcsalás nem is igazi hűtlenség, hiszen nincsen fizikai kapcsolat, és a virtuális eltévelyedéseik miatt nem kell kilépniük a házasságból vagy a kapcsolatból, hiszen csak unaloműzésként szolgálnak. Mit jelent az érzelmi hűtlenség?


Egy megcsalt nő komoly érzelmi krízisen megy át, ugyanis abba a tudatba hajszolja magát öntudatlanul is, hogy valahol hibázott, vagy éppen már nem elég vonzó a férfiak számára. A megcsalás ugyanis leértékeli a megcsalt felet! Ilyenkor nagyon jót tesz egy kis kikapcsolódás, vásárlás, fodrászat, kozmetikus. Mielőtt végleg lemondanánk a kapcsolatunkról, vizsgáljuk meg a saját érzéseinket, mire lenne szükségünk, és mit csinálnánk másképp, hogy újra közel kerülhessünk egymáshoz, érzelmileg, és így fizikailag is. Az egyik az, hogy a férfi nem tud felnézni a nőre hiteles nőként.


A másik ok az, hogy a pasinak valójában férfiként önbizalomhiánya van, és azt hiszi, hogy ő attól férfi, ha minél több virágra száll. Helyetted senki nem képes érzékelni és ÉREZNI önmagadat fiziológiai, érzelmi és mély testérzeti szinten. A teste idegrendszere érzelmi és gondolati működésed INTELLIGENS egységet alkotnak, amit érdemes EGYSÉGESSÉGÉBEN megismerni és MEGTAPASZTALNI. Szerelmeseknek csalódottaknak.


Egy sor dolog a fájdalmassága, látszólagos fölöslegessége ellenére sem hasztalan. Meg kellett történniük velünk ahhoz, hogy általuk kevesebbnek, értékesnek lássunk valami mást, esetleg ugyanazt, jobb szemszögből. Olyan dolgokat is megoszt az illetővel, amelyekről saját párjának nem beszél.


Érzelmi megcsalás idézetek

Minden ember legmélyebb érzelmi szükséglete, hogy szeressen és viszontszeressék. Vekerdy Tamás: Érzelmi biztonság Az erkölcsi értékekre való nevelés nem úgy történik, hogy vesszük az értékeket a tízparancsolattól Az erkölcsi értékekre való nevelés nem úgy történik, hogy vesszük az értékeket a tízparancsolattól Arany Jánosig, és ezekkel tömjük a gyerek fejét. Nincs az a mondat, maxima vagy aforizma, amelynek az ellenkezőjét is ne lehetne írni. Slideshare uses cookies to improve functionality and performance, and to provide you with relevant advertising. If you continue browsing the site, you agree to the use of cookies on this website.


A vért oxigenizáló és tisztító szerv érzelmi szinten a következő érzelmi blokádok tárhelye: harag, félelem és életerőhiány. Ezek az alapjai az asztmás megbetegedéseknek is. A köhögés pedig egy védekezési mechanizmus, amellyel az érzelmi sérülések fájdalmait igyekszünk kiküszöbölni. Nem egyszerű megválaszolni azt a kérdést, hogy mi számít megcsalásnak.


Ráadásul a közvélemény úgy tartja, hogy a férfiak lazábbak a megcsalás tekintetében, tehát sok dolog, ami a nőknél már megcsalásnak számít, nem számít annak a férfiaknál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések