2017. április 12., szerda

Olcsó autómosó budapest

A magasnyomású gép így nagyobb hatásfokkal tudja eltávolítani a rárakódott szennyeződést. Vízborotválás után a kézi mosáskor rövidebb ideig van fizikai kapcsolat az autómosó szivacs illetve a fényezés között, így még kíméletesebb a mosás. Szolgáltatásaink Rengeteg különböző kedvezményt és állandó akciót kínálunk Önnek. Flotta kedvezmény autó darabszám alapján. A belsőleg erősen szennyezett autókért felárat számítunk!


Szolgáltatás során keletkezett beázásért,valamint a motor mosásnál keletkezett elektromos beázásért felelőséget nem vállalunk! Sose felejtsék el Kedves Ügyfeleink, hogy Önökön múlik milyen és mekkora kedvezményeket tudnak igénybe venni NaturWash Kézi autómosóinkban! Kassák Residence társasház I. Autómosók, autókozmetikák - budapest 1-13. Terjeszkedik a magyar hátterű autómosó -hálózat.


Az EZ Wash módszere szokatlan: gőzzel tisztítanak, minimális vízfelhasználással. Felmértük a különféle mosók árait és a gőzös módszer előnyeit illetve hátrányait. Az IMO a világ legnagyobb autómosó hálózata.


Európában országban, 7autómosóban, közel millió gépkocsit mosunk évente. Angliában 2és Európa többi országában további 1autómosó épült. Bőrfestés, bőr felújítás.


Garancia: a nagyon olcsó félmunkát végző szervizekhez képest, akik nem tudnak munkalapot, jegyzőkönyvet, garancialapot sem kiállítani a munkákról nem is várhatjuk, hogy esetleges probléma felmerülésekor konfrontálódás-mentesen érvényesíthessétek a jogaikat. Az általunk szervizelt gépkocsikra és az általunk javasolt. Magyarország hiteles, független, átfogó benzin-, gázolaj-, LPG- és Etöltőállomás kereső és üzemanyagár-összehasonlító oldala. Budapest , Autókölcsönzés, Autóbérlés Non-Stop”. Autó Néro Kozmetika - év tapasztalata az Ön szolgálatában Legyen Klubtagunk díjmentesen, és szerezze meg -os kedvezményét már az első alkalommal!


KERÁMIA bevonat, hogy megvédje értéke ragyogását! Európa legjobb és legolcsóbb szálláshelyei helyen! Honlapunk fő célja, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb olcsó , de ugyanakkor kitünő szálláshe. Tekintsd meg a termék információit. Transponder-kártya segítségével.


Az autómosó alaptechnológia további hasznos opciókkal van kiegészítve pl. Figyeletúl nagy a távolság az úti célok között. Kérem, adjon meg több töltőállomást az útvonalához. Kattintson a töltőállomásra és nyomja meg a Hozzáadás az útvonalhoz feliratú gombot - ha ez nem látható, akkor már hozzáadtva a töltőállomást az útitervéhez.


Szolgáltatások : gépi polírozás, kárpit tisztítás (kiszárítással) , gépi waxolás, kézi külső mosás, belső tisztítás, porszívózás, motormosás, részleges alsó mosás, ingyenes aktívhabos előmosás. Kérjük olvasd el az adatvédelmi tájékoztatónkat, itt minden információt megkapsz arról, hogy hogyan biztosítjuk a személyes adataid védelmét, és hogyan kezeljük adataidat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Zuglói cégeket és vállalkozásokat. Ha céged van és még nem vagy fent regisztrálj ingyenesen! Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Széles körű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére az év minden napján: mosás, külső belső tisztítás, polírozás, kárpittisztítás, ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések