2017. április 19., szerda

Csicsergő óvoda

Csicsergő óvoda

Budapest, Wass Albert tér 13. Az óvodába belépőket nyugodt, barátságos légkör fogadja. A gyerekek egy része az óvoda közvetlen környezetében lévő családi házakból jön, elsősorban az itt lakók igényeit elégíti ki. De ez nem csak olyan akármilyen fű volt ám, hanem varázslatos fű. Olyan varázserő lakott benne, amitől nemcsak nyáron, de télen is mindig zöldellni fog.


Csicsergő Óvoda Szarvasgede. Jelenleg csoporttal működik, ebből csoportban német nemzetiségi nevelés folyik. Ezért igyekszünk minden olyan lehetőséget megragadni, ami e felfogást tükrözi.


Apák napja, Mikulás kergető futónap csak néhány példa kultúra átadásunkra. Rákoskeresztúr városrészben található. Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszá1fő.


További képek: Óvodánk Facebok oldalán. Veres Gáborné a hagyományok ápolását. A székhely kétemeletes épület, a telephely távolabb esik, jellegét tekintve földszinti épület tetőtér beépítéssel. A telephely elhelyezkedésének sajátossága, hogy egy helyrajzi számon található a Ferencvárosi Komplex Óvoda Általános Iskola és EGYMI telephely épületével, valamint hátsó udvarának szomszédságában épült fel a Ferencváros korszerű, modern.


Vers és mesemondó versenyét. Tallinn városrészben található, rendkívül kedvező környezeti adottságokkal az egészséges életmód kialakításának, megerősítésének feltételeivel. Ehhez elengedhetetlen a gyermekek érzelmi, testi nevelése mellett a szociális érzékenység fejlesztése.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal experience, to personalize ads that you may see, and to help advertisers measure the of their ad campaigns. Az óvoda alapvető működéséhez szükséges csoportszobákon túl, a gyermekek mozgásigényének kielégítésére nagyméretű, jól felszeret tornaterem ad lehetőséget. Jó időben a játszóudvaron és a csoportszobák előtti teraszokon játszhatnak a gyerekek.


Ql egy logopédiai csoport. Intézményünk jól felszerelt tornateremmel rendelkezik. Az épületben lift és mozgássérült mosdó is található. Munkánkat logopédusok és fejlesztQpedagógusok segítik. A székhely óvoda megközelíthetősége: a 80-as trolibusszal, 130-as autóbusszal a Róna utcai megállóig majd a Kopja utcán rövid sétával a Fráter György térig.


Jeszenák János utcáig, majd rövid sétával a Mogyoródi úton a Fráter György utcáig, majd balra a Fráter György térig. Szentesen a Kurca partján, a város központjában,gyönyörű természeti környezetben található. Almáskert Óvoda Szülőklub elnevezésű programsorozata.


Az első beszélgetés témája, amely a “Fogd meg a kezem” alcímet kapta, gyermekeink biztonságáról szól. Kerületi Egyesített Óvoda va­la­mennyi tag­intézményének ap­ra­ja-nagy­ja nevében köszönöm mind­azok anya­gi támogatását, akik az elmúlt esz­tendőkben a személyi jöve­de­lem­adójuk -át va­la­mely tagóvodánk alapítványa részére utalták át. PÁLYÁZAT: Óvodánk óvodapedagógust keres. A pályázati feltételekről érdeklődni személyesen az intézményvezetőnél, valamint a KÖZIGÁLLÁSON lehet!


Csicsergő óvoda

Kerület Egyesített Óvoda tagintézményeként működik. Barátságos, hívogató környezetben két épületben, két-két, vegyes életkorú csoportban várjuk a gyermekeket. Tágas, ligetes udvarunk elegendő teret nyújt minden gyermek számára. Zöldövezetben, kertes családi házak ill. Nevelőközössége elkötelezett a környezeti nevelés, a fenntartható fejlődésre jellemző gondolkodásmód megalapozása mellett.


Méltán kapták a megtisztelő „Zöld Óvoda ” címet. A gyermekcsoportok mindennapjait átszövik a természethez, a természet változásaihoz és ünnepeihez kapcsolódó tevékenységformák, játékok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések