2017. április 14., péntek

Éves horoszkóp 2020

Éves horoszkóp 2020

Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz. Egy új szerelem is lehet a láthatáron, de vigyázzon, az Uránusz elhelyezkedése a Bikában fordulatokat hozhat a kapcsolatok terén. A legtöbb dolog ugyan nyugodt mederben csordogál tovább, de azért akar egy és más, amire érdemes lesz figyelnie e jegy szülöttének, hiszen éppen azok a dolgok, s az élete azon aspektusai hozhatják a legtöbb változást, amelyek sodra némileg meglódul.


Már rögtön az év elején beindulhat a szerencseszériá és ha ügyes vagy, végig meg is tudod ezt tartani majd. Az éves horoszkóp szerint tavasszal lehetőséged lesz sokkal jobb állást találni, ami nagyobb anyagi biztonságot adhat. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni.


Mi vár rád a következő évben? Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Izgalmas éve lesz minden csillagjegynek! Ezekre figyelj oda a következő évben! Ha fontos számodra, hogy az új évben jól teljesíts. A Szaturnusz és a Jupiter együttállásával egy új éves ciklus veszi kezdetét, amely elsősorban a Víz jegyeket, a Rákot, a Skorpiót és a Halakat, befolyásolja jobban. Sokszor megkérdezik tőle hogyan látod magad év múlva?


A jövőbe természetesen nem láthatsz előre, de egy egészséges jövőképpel mindenki rendelkezik. Képes vagy arra, hogy jótanácsokkal láss el más embereket, a lelkiviláguk gyógyulásához is hozzájárulsz. Hallgass a szívedre és tedd azt amit diktál.


A tél elég megosztó évszak, valaki vagy utálja, vagy odavan érte. Hogy ki hogyan érez ezzel a hűvös, alvó évszakkal kapcsolatban, az sok faktortól függ a személyiségét illetően. Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg. Ekkor azonban egy komoly szerelmi kapcsolat köszönt rá amit őszintén szólva nem is várnál korábbra, hiszen egészen eddig úgy döntöttél, hogy szeretnéd még egy kicsit újraélni a. A jelentős fejlődést általában megelőzi egy krízishelyzet , amikor muszáj választ találnunk a problémákra – ez a Szaturnusz tanítása. A kínai horoszkóp és a nyugati horoszkóp abban különbözik, hogy a Távol-Kelet asztrológiája esetén a holdciklusok éves váltakozásán alapuló Hold-asztrológiáról van szó, a nyugati zodiákusban pedig, a helyzetét havonta változtató égitest mozgása alapján, Nap-asztrológiáról beszélünk.


Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét. A korábban kitűzött karrierbeli céljai már csak egy karnyújtásnyira vannak, és némi pluszmunka árán könnyen elérheti őket. Először is fontolja meg a lassú bolygót, mert felelősek a globális és hosszú távú folyamatokért. Az év sikerszínei a piros és a fehér, de jó tudni, hogy piros tárcát idén nem érdemes választani, mert balszerencsés lehet.


Éves horoszkóp 2020

Bernadettet éves előrejelzés készítésére. A kapcsolatfelvétel és a személyes találkozót megelőző kommunikáció is már gördülékeny és nagyon hatékony volt, így miután egyeztettük a születési adataimat és kérdéseimet, nagy izgalommal vártam a személyes konzultációt. A pénzügyei éveken át nem mentek túlságosan jól, de most végre beköszönt a szerencsés időszak. A munkájában folyamatosan fejlődni fog, ezért hatalmas eredményeket érhet el.


Olyan lehetőségekkel találja szemben magát, amelyekre eddig talán nem is számított. Patkány jegyed lehetővé tette számodra, hogy megtaláld azokat az embereket, akikre számíthatsz. Az a helyzet, hogy a Disznó éve bizony tartogat neked szűkösebb és problémásabb időszakokat, főleg a téli hónapokban, de barátaid és családo mint támogatói az ilyen időkben is melletted lesznek. Az év eleje egyszerre lehet bizonytalan és gátlásoktól mentes számodra, ami arra ösztönöz maj hogy új utakat keress akár a munkádban, akár a magánéletedben. Az ismeretlen, ami ezzel rád vár okozhat némi feszültséget benne de abban is segít, hogy sokkal jobban megismerd önmagad.


Éves horoszkóp 2020

Ami az utolsó évből mara az Plútó és Szaturnusz pozíciója pontosan szemben a te jegyeddel. Mindketten vigyáznak rá és engedik, hogy az új évben is Rákként éld és élvezd sajátságos életedet: Úgy érze hogy jó szellemek vesznek körül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések