2017. április 10., hétfő

Balaton futás 2019

Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál március 5-8. Spuri Balaton és FélBalaton Szupermaraton március 7-8. Spuri FélBalaton Szupermaraton március 5. Szállás Rajtlisták Eredménylisták Az esemény facebook oldala Fotógaléria Spuri WebTV Videótár Eseménytörténet Dicsőségfal Figyelmeztetés minden résztvevőnek!


I love Balaton Ha még nem most vasárnap éjfélig nagyon megéri, mert mindenki aki vasárnap éjfélig benevez, kap egy 5Factory vásárlási utalványt. Aki november éjfélig nevezett már megkapta a regisztrációkor. A versenyt első évében a Zöldgömb Sport Klub rendezte Balaton kör néven.


Ultrabalaton néven folytatta a rendezvényt. Spartathlon-győztesek előadása a Balaton maraton szombatján. Balaton maraton és félmaraton estéjén, a bulit megelőzően érdekes és ingyenes előadással várunk a Hotel Magistern 1. Tökös Futást Siófokon, melynek során a résztvevők közösen elfogyasztják a szervező egyesület születésnapi tortáját. Jelmez viselése kifejezetten ajánlott.


Futva feledkezz bele a balatoni panorámába, vagy javítsd meg egyéni rekordodat az ország egyik leggyorsabb futóútvonalán! Balaton , Badacsony, nyár, futás , jó borok, jótékonykodás - Jól hangzik, ugye? Gyere, fusd körbe velünk a Badacsonyt és támogass helyi szervezeteket!


A kilométeres távot teljesítheted egyéniben vagy váltóban is, nevezési díjadat pedig jótékony célokra fordítjuk. Badacsonyban ismét megrendezésre kerül a `Dűlőre futunk` jótékonysági futás. Szereted a Balatont, a futást, a nyarat és a jó borokat? A „Dűlőre futunk Badacsony” elnevezésű jótékonysági eseményen azon kívül, hogy körbefuthatod a Badacsony-hegyet egyéniben (km) vagy váltóban, nevezési díjaddal támogatod az adott évi eseményen kijelölt szervezeteket. Káli futást mindazoknak, akik örömmel ötvözik a szép természetben való futást a kevés szinttel járó és bámészkodásra is alkalmas falujárással.


Balaton futás 2019

Az ebből származó esetleges károkért a futónaptár üzemeltetői felelősséget nem vállalnak. A nagy sikerre való tekintettel folytatjuk: II. Iratkozzatok fel az eseményre már most! Balatonfenyvesre várják a futni szerető ifjakat és idősebbeket a Tavaszi Nyuszi Futás sportrendezvényre.


A hagyományos Nyuszi Futást ebben az évben a Húsvét előtti hétvégén rendezik, hogy többen el tudjanak menni a csodálatos balatoni településre. Fuss velünk a Balaton partján! A verseny útvonalát úgy jelöltük ki, hogy annyira közel hozzuk a Balatont, amennyire csak lehet. A Balaton nyugati részének is megvan az a kilátója, amihez nem kell hegyeket, vagy faépítményeket megmászni, és mégis az egyik legcsodálatosabb panorámát nyújtja. Futóversenyek Balaton , balatoni futás , terepfutás, váltófutás versenyek.


Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR). Célunk a kezdetektől változatlan: Az egészséges életmód és a természetvédelem népszerűsítése. Próbáljuk megmutatni, hogy nem csak benzingőzt pöfékelve lehet eltölteni egy kirándulásra szánt napot, meg lehet ezt tenni úgy is, hogy közben az egészségünkért is teszünk valamit. Gúta-i vízkereszt maraton. Beach Run Balatonlellén.


Balaton Napkelte és Napnyugta időpontjai Budapest, Debrecen, Győr, Sopron, Nyíregyháza és dátumok szerint. Zalakaros – Kis- Balaton Futóversenyt, melyen vasárnap 1 2 km-en mérhetik össze erejüket a futók. A szombati napon a gyermekeké a főszerep, mert délután Zalakaroson belül és km-es távokon indulhatnak a gyermekversenyen. Babakocsival futás engedélyezett.


Balaton futás 2019

Itt a babakocsival futók a hivatalos útvonalon kívül, az Ady Endre utcán visszafelé futhatnak, a szervezőink utasítása szerint. Az Astoria Hotel a Balaton északi partján, Balatonfüred központjában - a Balaton parttól 1méterre -, a Reformkori városrészben található. A hotel épülete műemlék jellegű.


A patinás megjelenés Balatonfüred egyik jellegzetes épületei közé emeli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések