2015. június 25., csütörtök

M1 régi műsorok

Találjátok ki mik ezek a műsorok. Aki ügyes megmondhatja azon műsorok vezetőit, amelyeknek volt műsorvezetője. Orosz nyelvű hírek - M1. Országjáró Szombat Délelőtt Czifra Szilviával.


M1 régi műsorok

This feature is not available right now. Please try again later. Elfelejtettem a jelszavam. Ugyanezt a mintát követte a Duna és a Duna World logója is.


A(z) M(HD) csatorna teljes műsora könnyen áttekinthetően, kiemelt premier és élő műsorokkal, ajánlókkal. Az Máltal biztosított analóg lefedettség -os. Hajdú Péter a tőle megszokott alapossággal járja körbe azokat a témákat, amikről mindenki beszél, amik minden. A NAVA gyűjteményei a törvényi előírásoknak megfelelően nyilvános szolgáltatásokat nyújtó könyvtárakból, iskolai oktatás célját szolgáló intézményekből, muzeális intézményekből, levéltárakból, valamint kép- és hangarchívumokból érhetők el szabadon. Teljes áttekintés a mai és kétheti tévéműsorról.


M1 régi műsorok

Több, mint 1csatorna részletes programja. A műsorok egy része átköltözött a VIVA-ról, amely ugyanakkor megszűnt, több szolgáltatónál helyére az MTV Hits vagy az újonnan indult Comedy Central Family került. MTV Europe adása látható, az MTV Magyarország reklámblokkjaival és magyar szinkronnal. Az új csatornahang Herrer Sára lett.


A szimbólumok alapja a kör: az Megy sötétvörös, az Mkét banánzöld függőleges vonalat kapott a kör mögé. M, bár a hírcsatorna ajánlói már április 2-a óta lila színben kerültek adásba. Valan – Az angyalok völgye - Egy jó magyar krimiért Erdélybe kell menni Azért az a havas erdélyi táj elég jó háttérként szolgál egy sötét bűntörténethez, ami egy kicsit skandináv, egy kicsit magyar, egy kicsit pedig román, és nagyon izgalmas.


A Hogyan készül típusú sorozatoknak mindig is nagy hagyománya volt a Discovery Channel műsorán. Gyetván Csaba műsora, mégis üde színfoltja lesz a csatornának: egy régi műfajt mutat be egy teljesen új, hazai köntösben. A világ leghíresebb gyorsasági motorversenyén, a MotoGP-n három kategóriában: 12 2és 5köbcentiméteres motorokon ülve mérik össze tudásukat a legjobb pilóták. A blokkban főként a Walt Disney Company által gyártott amerikai rajzfilmek, filmek és filmsorozatok mentek. Vasárnap délutánonként adtak új adást, először délután 17.


WWI: THE FIRST MODERN WAR) A sorozat bemutatja, hogy az I. Világháború hogyan változtatta meg az összecsapások arculatát. Ez volt az elsők háborúja, itt volt minden, a régi stílusú, kis puskákkal, szuronyokkal vívott kézitusáktól és lovassági támadásoktól a modern, még ma is használatos fegyverekig. Tekintse meg a napi tv-műsort a TVMustrán!


Két új saját gyártású heti sorozatot, új, saját gyártású napi telenovellát és egy bűnügyi műsort jelentett be az RTL Magyarország a Big Picture konferencián. Miközben egy, a közelben lévő, volt szálloda helyén parkosítanak. Tetőzi a problémát, hogy a fakivágások ellenére nem lesz több parkolóhely, a régi parkolót ugyanis felszámolják. A 21-es busz végállomását pedig lejjebb viszik. A Magyar Média Mecenatúra által támogatott ünnepi műsorok.


Mai napig hódolok ennek a hobbimnak, hogy gépezés közben szól a tv, mert egyszerűen jobban esik, úgy pötyögni. The Mmotorway connects London to Leeds, where it joins the A1(M) near Aberfor to connect to Newcastle. Itt nézhető a magyar ATV élő közvetítése az Interneten. A nézettség alapján az ATV Magyarország vezető hírtelevíziójának online változatát külföldről is sokan látják egy órás késleltetéssel, illetve megnézhetik a csatorna legfontosabb műsorainak videó archívumát egy évre visszamenőleg a TV csatorna oldalán.


Megújult weboldalunk, köszönettel vesszük észrevételeiket, megjegyzéseiket! Régi lejjel csapott be többeket két férfi. Kommandósok, mentők és tűzoltók siettek a fővárosi Bécsi útra.


Több városban is sikerrel jártak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések