2015. június 19., péntek

Barcelona tüntetés

A belügyminiszter súlyos büntetéssel fenyegetett. A megmozdulást az elszakadást támogató legfőbb helyi csoportok szervezték, akik új államot akarnak létrehozni Spanyolország északkeleti részén. A házaspár mozdulni sem tu mert teljesen leállt a tömegközlekedés. Elisenda Paluzie, az esemény megrendezésében közreműködő Katalán Nemzetgyűlés (ANC) politikai civil szervezet elnöke beszédében arra kérte a katalán politikusokat, hogy ha az elítéltek nem kapnak kegyelmet, és Katalónia nem rendezhet népszavazást az önrendelkezésről, akkor készüljenek a függetlenség kinyilvánítására. Tüntetők szappant öntöttek egy barcelonai szökőkútba.


Barcelona tüntetés

Sorsdöntő mérkőzést játszik a magyar labdarúgó válogatott Kedden este Cardiffban, a Wales - Magyarország meccset 20:45-től nézd itt élőben online stream, az MSport TV közvetítésében. Kérem a nevem” - skandálták transzneműek Budapest utcáin Százan vonultak végig a városon, hogy a transzneműek nem- és. A hétfői megmozdulásokon összesen három embert vettek őrizetbe. Book top tours and attractions. Compare Prices and Save on your Stay!


Helyreállt a rend reggelre a barcelonai reptéren, de a tüntetések folytatódnak a városban - Hétfőn brutális összecsapás volt a többezres tüntető tömeg és a rohamrendőrök között. Az Erdogan elleni tüntetés alatt egy éves férfi késsel fenyegette a résztvevőket a Szent István körúton Czinkóczi Sándor bűnügy november 21. Az Euronews helyszíni tudósítója arról beszélt, hogy a madridi parlamenti.


A „csöndes többségként” emlegetett egységpártiak szerint az eddigi események nagyobb hitelt adtak a függetlenségpártiaknak, mint érdemelték volna: akik ellenezték Katalónia elszakadását, eleve nem is vettek részt az október 1-i népszavazáson. Our competent team is also happy to advise you, whether for an individual or group trip. A rendőrség most zárta le az N. Péter elleni nyomozást.


Gironában mintegy hatezren demonstráltak az ítélet ellen. Discover recipes, home ideas, style inspiration and other ideas to try. Heves összecsapás a rendőrökkel – így fejeződött be a barcelonai tüntetés -sorozat ötödik napja. A katalán kormányfő keddre jelezte az elszakadás bejelentését, ami tovább élezné a belpolitikai helyzetet. Napközben békésen tiltakoztak a katalán vezéreket sújtó börtönítélet ellen.


A katalán függetlenség hívei konyhai eszközökön, lábos- és fazékfedőkön dobolva fejezték ki nemtetszésüket azzal kapcsolatban, hogy VI. Share photos and videos, send messages and get updates. Több száz tiltakozó gyűlt össze a T1-es terminálnál, miután egy Demokrácia Cunami nevű.


Connect with friends, family and other people you know. A demonstrálók napközben békésen tiltakoztak a katalán vezéreket sújtó ítélet ellen, estére azonban erőszakba torkollott a tüntetés. Barcelona Katalónia tüntetés. Az összecsapás végül véres leszámolásba torkollott, amikor egy macséta is előkerült, egy férfi meghalt, ketten pedig súlyosan megsérültek.


Miközben a beszédek tartottak, a belváros egy másik pontján a délben kezdődött diáktüntetés fordult át összetűzésekbe a rendőrséggel a katalán belügyi tanácsos hivatalánál, akinek lemondását követelték a fiatalok a katalán rendőrök eddigi kemény fellépése miatt. Az utcai zavargások során egy embert fel is gyújtottak. A fiatal férfi egy összecsapás idején, egy parkolóházban zuhant le a 3. Egy rendőr közvetlen közelről lőtt hasba egy fekete ruhás tiltakozót, akit aztán a földre tepert.


Barcelonában Több százezren tiltakoztak Barcelona utcáin vasárnap délután a független Katalán Köztársaság létrehozását célzó javaslat ellen, amelyet pénteken szavazott meg a katalán parlament függetlenségpárti többsége. A kezdetben békés szombati tüntetés éjjel ismét összetűzésekig fajult, 44-en sérültek meg és hét embert vettek őrizetbe. A katalán vélemény-tanulmányi központ (CEO) negyedéves kutatásai szerint az elmúlt két évben csökkent a függetlenségi törekvések támogatottsága Katalóniában. Az évtized legsúlyosabb éjszakáján van túl Barcelona.


Barcelona tüntetés

Péntekről szombatra virradóan több, mint fél millióan vonultak utcára a katalán fővárosban, elképesztő pusztítást hagyva maguk mögött. A hétfőtől kedd hajnalig tartó zavargásokban 37-en sérültek meg a Barcelona utcáin. A DVTK a forduló egyik legnagyobb meglepetését okozva idegenben 2–0-ra legyőzte a mérkőzésen jóval több helyzetet kialakító, ám ezek egyikét sem kihasználó Újpestet a labdarúgó NB I. Több mint félmillió ember vonult az utcákra Barcelonában a városi rendőrség szerint, hogy tiltakozzon a katalán függetlenségi vezetőkre kiszabott börtönbüntetések ellen pénteken.


Sokan közülük három napja indultak el öt különböző katalán városból, hogy a. is a free online encyclopedia, created and edited by volunteers around the world and hosted by the media Foundation.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések