2015. június 10., szerda

Fogtechnikus képzés pécs

A Comenius Szakgimnázium és Szakközépiskola és a DEKRA Akademie Kft. Az államilag támogatott férőhelyeket az alapképzésben résztvevő tanulóink betöltötték. A képzés megkezdésekor regisztrált munkanélkülieknek kedvezményt biztosítunk a teljes tandíj összegéből. Csoportos kedvezmény: hozz magaddal még legalább egy olyan jelentkezőt , aki veled együtt beiratkozik a képzésre, és a tandíj összegéből kedvezményt adunk neked és annak is, akit hoztál. A fogtechnikus fogtechnikai laboratóriumban fogpótlásokat, illetve javításokat készít.


Munkája során együttműködik a fogorvossal, az asszisztenciával és a pácienssel. Várjuk a jelentkezőket a bartos. OKTÁV, képzés , tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés.


Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd. A cégalapítást megelőzően szakmai fejlődésem érdekében közel két évet külföldön dolgoztam, ahol a legmodernebb technológiát megismerve elsajátítottam annak minden területét. A fogpótlások készítésénél betartja a technológiai előírásokat. Egészségügyi asszisztens szakképesítést, illetve az ápolás és betegellátás alap és mesterképzési szakokon szerzett az ápolói, szülésznő.


Fogtechnikus képzés pécs

Okj fogtechnikus tanfolyam, fogtechnikus okj tanfolyam, fogtechnikus tanfolyam az, fogtechnikus tanfolyam, okj fogtechnikus tanfol, éves képzés , éves képzés , éves képzés Műköröm. Milyen tanfolyamok, milyen képzések indulnak, ezekre milyen feltételekkel jelentkezhetek? Minden tanfolyam, OKJ képzés esetén feltüntetjük a képzés pontos költségeit, kedvezményeket (ha vannak) és a részletfizetési lehetőségeket. Minden infót, részletet felteszünk, amit az iskola közül velünk.


Kérjen árajánlatot Pécs közelében található fogtechnika területen dolgozó válallkozásoktól. Ezúton értesítjük, hogy az Ön által keresett képzés nem elérhető! Kérjük nézzen vissza később, vagy válasszon aktuális kínálatunkból. AKTUÁLIS KÉPZÉSI KÍNÁLATUNK. További kellemes időtöltést kívánunk!


Fogtechnikus képzés pécs

Kaposvár, 48-as Ifjúság útja 7. Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. OKJ-s tanfolyam - Fogászati asszisztens képzés - Országos lefedettség, kedvező ár, részletfizetés. Otthonról elérhető levelező képzés , kedvező áron. Fogtechnikus Pécs - Doklist.


Töltse le az APPLIKÁCIÓT ! Jelentkezzen most, szerezzen szakmai alapismereteket akár munka mellett is! Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás. Magyarország kedvenc fogászati apróhirdetési portálja már mobilon is ! A modern fogorvoslásban az esztétikai fogászatban nagy szerepe van az ő munkájának. Ezen a lapon találsz érdekes linkeket a fogtechnikáról magáról (a történetéről, aktualitásairól, újdonságairól) és találsz linkeket a. Budapest, Práter utcai Iskolában. Korszerű tárgyi feltételek, elkötelezett.


Féléves képzés utolsó tanítási napja:. Szociális és Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskola. Kattintson a részletekért és küldje el jelentkezését, hogy versenyképes szakmához jusson. Gyakorlati képzésünk egyedi időbeosztás szerint kozmetikai szalonokban folyik.


Iskolánkban duális képzés keretén belül sajátíthatja el a szakmát, melynek nagy előnye, hogy az elmélet a szakiskolában, a gyakorlat pedig kozmetikai szalonokban zajlik, így versenyképes szaktudást szerezhet. Most összeszedtünk pár fontos feltételt és szabályt, az ingyenességről és arról, hogy találhatjátok meg ezeket a kérdéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések