2015. június 25., csütörtök

Bajai ingatlanok árverése

Baja aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Oldalunkon magyarországi, piaci ár alatt megvásárolható, végrehajtás alatt álló ingatlanok , ingóságok, és ingatlant kereső ügyfeleink között böngészhet. Baja és környéke ingatlan adatbázisa. Eladó házat keresel Baján? Havonta több millióan választják az ingatlan.


Az ország ingatlanhirdetési központja, jelenleg több százezer hirdetéssel. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Tájékoztatjuk, hogy az ingatlan címét és az eladó elérhetőségét - üzletszabályzatunk értelmében - telefonon nem adhatjuk ki.


Amennyiben Ön végrehajtó, vagy árveréssel foglalkozó szervezet, az ingatlanok feltöltéséhez ingyenes hozzáférést biztosítunk, korlátlan számú ingatlanra, korlátlan ideig. Ingatlanirodák, tanácsadás. Keressen egyszerűen, gyorsan és kényelmesen magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlatai között akár a térképen is. Jelenleg 1lakás, 1ház és telek található.


Ft Baja, Bajai kistérség, ingatlan , eladó, ház, 3mBaján 8mterületen fekvő, 3malapterületű, tetőtér beépítéses, luxus családi ház eladó. Az épület Minőségi, hőszigetelt anyagokból épült, jellemző az egyedi kivitelezés, csúcsminőségű berendezések alkalmazása. Az ingatlan állapota felújítandó, tehermentes, üres ingatlan. Fa (nem hőszigetelt) nyílászárók, redőnyök, pala fedés, fa ácsszerk.


Kecskemét után Bács-Kiskun megye második legnagyobb települése, a Bajai járás központja. A folyónak köszönhetően a magyar vízi közlekedés csomópontja, jelentős kikötőközpont. Baja három nagy tájegységgel is határos, a Duna-ártér, a Kiskunsági homokhátság és a Felső-bácskai löszhát találkozásánál fekszik. Töltse ki az alábbi adatokat és máris viszahívjuk!


A fórummotor lenyelt néhány lényeges szövegrészt, ezért megismétlem. Mivel az ilyen ingatlanok a Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. Segítünk Önnek leendő otthona megtalálásában.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A lakóházhoz tartozó telek mezőgazdasági művelésre alkalmas, de szabadidő hasznos és kényelmes eltöltéséhez is könnyen kialakítható. Társasházkezelői és ingatlankezelői szakképesítés. A jogszabályok az átlagember számára valódi labirintust jelentenek, amiben meglehetősen könnyű eltévedni. A célom, hogy a gazdasági jog, polgári jog, közigazgatási jog, ingatlan - és munkajog, valamint a közbeszerzések és energetika területén megszerzett szaktudásommal és tapasztalataimmal segítsek Önnek eligazodni a jog bonyolult világában.


Használt és Banki Visszavett ingatlanok Professzionális ingatlanközvetítés bankcsoporti háttérrel. Töltse le a hirdetmény legfrissebb változatát Üdvözöljük a közigazgatási hirdetmények oldalán! A piaci ár alatt szeretne ingatlanhoz jutni? Lefoglalt, végrehajtás, árverés előtt álló ingatlanok adatbázisa, keresője. Hasznos tanácsok ingatlan vásárláshoz.


Legyünk óvatosak, és kérdezzünk sokat! Töltse le új mobil alkalmazásunkat és böngésszen több tízezres ingatlan kínálatunkban! Lakottan kell árverezni az ingatlan tulajdoni hányadát, ha az ingatlanban nem adós tulajdonostárs lakik, valamint akkor is, ha az ingatlanban az adós egyenesági felmenője lakik, és lakóhelye a végrehajtási eljárás megindítását megelőző hónapban is ebben volt, és az ingatlan tulajdonjogát az adós tőle ingyenesen szerezte.


Könnyen kezelhető, felhasználóbarát, innovatív felületén már rutinosan adom fel a hirdetéseket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések