2015. június 25., csütörtök

Eladó lakás kazincbarcika rákóczi tér

Havonta több millióan választják az ingatlan. A lakás nm, az erkély 2nm. A bejárati ajtót ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték.


Eladó lakás kazincbarcika rákóczi tér

A szobák padlószőnyeg borításúak, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Az ingatlan lakás , falazat tégla. A helyiségek burkolata parketta, járólap, pvc linóleum.


Távfűtéses, vezetékes víz, gáz, villany és csatorna van. PANELPROGRAMOS lakás eladó a város szívében! Kazincbarcikán a kórházzal szemben 4. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Minden szobában légkondi található, minden nyílászáró szúnyoghálóval, és redőnnyel is el lett látva. Budenz úton lakásos, lift nélküli társasházban eladó egy rendkívül hangulatos, napfényes, körpanorámás tetőtéri lakás. Otthon Centrum Miskolc Rákóczi út ingatlan kínálata. Leírás m2-es, éves, jó állapotú téglaépítésú lakás többszintes épületben. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Rómaifürdő HÉV megállóhoz, a Rozália. Ingatlanközvetítők és magánszemélyek hirdetései. INGYENES hirdetésfeladás! Eladó szobás lakás a Rákóczi téren 8. Kihagyhatatlan ajánlat! Kitűnő állapotban lévő másfél szobás, üres lakás eladó ! Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapot.


Eladó lakás kazincbarcika rákóczi tér

Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó kazincbarcikai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. A kis szoba és a konyha közti fal el lett bontva í. A jelenleg egybenyíló, gipszkarton válaszfallal megosztott szobákban parketta. Eladásra kínálunk a Rákóczi úton egy 89nm-es lakást. Tekintse meg a lakásokat!


Rákóczi -liget lakóparkban, újszerű környezetben eladó egy nm-es, két szobás, nagyon jó állapotú lakás tágas erkéllyel, fedett beállóval! Rezsiköltsége kedvező, a lakóközösség barátságos, a közlekedési feltételek kiválóak. Rendezett, tiszta, felújított lépcsőházban. Az ablakok redőnnyel ellátott korszerű műanyagra, az ajtó több ponton záródó acélbiztonsági ajtóra lett cserélve.


A folyosó, konyha, fürdő, wc, erkély járólappal burkolt. A szobák falai festettek, laminált padlóval, műanyag nyílászárókkal rendelkeznek. Azonosító: KI-VII-2Budapest VIII. József körúton, téglalakás eladó. A Rákóczi tér és a Corvin pláza között félúton, gyönyörű nagypolgári épület belső udvarából nyíló, belső két szinten 95m2-es ingatlan várja új tulajdonosát.


Előszobában beépített szekrény, csempézett fürdőszoba, zuhanykabinnal rendelkezik. A nappaliból nyílik a kisméretű konyha és az erkély. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Eladó lakás kazincbarcika rákóczi tér

Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések