2015. június 1., hétfő

Fémhulladék árak szolnok

Készpénzes, lakossági hulladék felvásárlási árak. Kereskedői árakért kérem hívjon vagy írjon. Tonna fölötti réz beszállítás esetén extra árat adunk! Fémhulladék átvétel kiemelkedő árakon.


Fémhulladék árak szolnok

Kjoomla template with Kfilter. Telephelyünk Szolnokon a Véső úton, a vasútállomás közelében található. Vas- és szinesfém hulladék felvásárlása. MÉH telep, színesfém, réz, alumínium, fémhulladék , vashulladék, akkumulátor hulladék, felvásárlása Veresegyház, Vác, Gödöllő, Fót, Szada körzetében. CSEPELI TELEPHELYÜNKÖN csak 11:30-ig tudunk beszállításokat fogadni.


Országszerte telephely kedvező feltételekkel. Kisbér határán, mely jól megközelíthető a 81-es illetve a 13-as főút irányából. Belső utasításokban foglalt felvásárlási rendszerünk – az ellenőrző szervek munkáját is segítve – biztosítja, hogy telephelyeinkre csak azonosítható, igazolt eredetű fémhulladék kerülhessen.


A feldolgozott színesfém hulladékot hazai és külföldi fémolvasztó nagyvállalatokhoz szállítjuk. Inter-Metal Cégcsoport aktuális színesfém árak itt érhető el. Szinesfém hulladék árak rendszeresen frissítésre kerülnek.


Kérjen egyedi árajánlatot kollégánktól! Fő tevékenységünk a nem veszélyes hulladékok begyűjtése. Ezen belül pedig elsősorban vas-, és fémhulladékok felvásárlásával, feldolgozásával és kereskedelmével foglalkozunk.


Vállalkozásunkat több mint évvel ezelőtt alapítottuk, s azóta jelenlegi telephelyünkön szakadatlanul dolgozunk azon, hogy az újrahasznosítható fémhulladékot megfelelő környezetvédelmi szempontokat. Az aktuálisan érvényes ár függvénye az elszállított hulladék fajtájának és a rendelés gyakoriságától és mennyiségétől. Vasanyag árakat folyamatosan frissítjük, így mindig aktuális árak láthatóak a honlapon.


A vasanyagokat fedett csarnokokban tároljuk, megkönnyítve így Partnereinknek a későbbi megmunkálást. Legyen Ön is Partnerünk, és ismerje meg Cégünk gyors és rugalmas működését. Fentiek alapján: a magánszemély által átadott fémhulladék ellenértékéből szja kerül levonásra.


Eladó és kiadó ingatlanok Szolnokon. Jelenleg 8lakás, iroda, üzlethelyiség, raktár, 3ház, 2telek, garázs, nyaraló, ipari ingatlan és fejlesztési terület található. Havonta több millióan választják az ingatlan. Elhelyezkedés: Karcag délkeleti részén, a Karcagi Ipari Parkban, transz-európai folyosórendszer (TEN-Tkorridor) Budapest- Szolnok - Románia irányú vonalán, csatlakozási lehetőséggel a 4. Vas és fémhulladék árak.


Cégünk családias környezetben, baráti, rugalmas átvétellel várja új és meglévő ügyfeleit, hogy beszállítóink mindig elégedetten távozzanak! Színesfém felvásárlás árlista. Nyitva tartások Egri Fém Kft.


Magyarországi térképes cégkereső, útvonaltervező, kft tudakozó. Ingyenesen hívható hirdetői telefonszámok! Jász-Nagykun- Szolnok megye népszerű hír- szolgáltató- és szórakoztató portálja, változatos, átlátha­tó, gyorsan feldolgozható tartalmakkal.


Az Alföld szívében a Tisza partján, Szolnok belvárosában várja kedves vendégeit a Halászcsárda Étterem. Hazai ízekkel és családias környezetben a tradicionális halételek mellett számos tartalmas és ízletes étel várja a hozzánk betérőket. Fém-, Vashulladék felvásárlás - Váci Fémker Kft.


Telefonkönyv cégkereső adatbázisában. Gépjármű forgalomból való kivonás. A lenti árak nem tartalmazzák a -os adólevonást!


Kérjük vegye fel a kapcsolatot valamely üzletkötőnkkel! Az árak tájékoztató jellegűek! Eredeti adókártya, személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések