2015. június 26., péntek

Iphone xr kijelző ár

Iphone xr kijelző ár

Nézd meg a technikai adatokat. A kijelző törése, karcolódása szemmel látható hibajel, ilyen esetben indokolt a cseréje. Akkor is a kijelző cseréje jelent megoldást, ha a képernyőn sötét folt jelenik meg (megfolyt az OLED) vagy nem reagál érintésre. Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. Vásárlás: Apple mobiltelefon árak összehasonlítása, mobil boltok, Apple mobiltelefon akciók, Apple mobiltelefon vélemények.


Iphone xr kijelző ár

Melyik a legjobb Apple mobiltelefon ár ? A külföldi portálokon már megjelentek az első árak arról, hogy ha leejtjük a készüléket és betörik a kijelző , akkor mennyit kell leszurkolnunk. Az eddigi legokosabb, legerősebb okos­telefonchip. Gyönyörű – bárhonnan is nézzük. Fejlettebb és gyorsabb Face ID.


A legintelligensebb és a legerősebb okostelefonchip. A fényképezés új korszaka nyíllik meg előtted. Liquid Retina kijelző – a legfejlettebb LCD kijelző az iparágban.


Cserébe kaptunk vastagabb kávát a kijelző körül, ami a fenti képen is látszik. Ez szerintem egyáltalán nem zavaró, ahogy a Face ID-t megszoktuk, úgy ezt az akadályt is könnyedén veszi a szemünk. Az innovatív háttérvilágításnak köszönhetően még a sarkokat is kitölti, így valósághű színekben láthatsz mindent a kijelző egyik szélétől a másikig. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! A weboldal használatához kérem fogadja el a sütik használatát.


Minőségi szervíz amely helyben megvárható garanciával! A kijelző is jóval kisebb, mint az új generáció esetén, csak és hüvelykről beszélünk a 8-as széria esetén. Ez a legnagyobb hátrány, ami felhozható a telefonok ellen, hiszen rengeteg egyéb extra is megvan: 3D Touch, vezeték nélküli töltés, és persze a jóval visszafogottabb ár.


Két darabos kijelzővédő fólia szett, rétegű kialakítással és Oleophób bevonattal az ujjlenyomatok által okozota szennyeződések ellen. Könnyen felhelyezhető, abszolút tok barát. Legfelső rétegének köszönhetően, kevésbé hajlamos a szennyeződések. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Kijelző javításon kívül foglalkozunk még minden egyéb hiba javításával is. Munkáinkra hónap garanciát vállalunk. LCDPONT - Kijelző csere órán belül.


Ha találsz kedvedre valót, írj az eladónak, és kérd meg, hogy töltse fel újra. A Vaterán lejárt aukció van, ami érdekelhet, a TeszVeszen pedig 19. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri. Sehol egy hajszálnyi rés, mindenhol tökéletesen pontos az illeszkedése és erős a tartása. Ennek megfelelően a készülék szétszerelése egyáltalán nem egyszerű folyamat.


Az itt megadott hitelkonstrukciók csak online hiteles fizetési mód és házhozszállítás esetén érvényesek. A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Jelenleg a készülékek csak fizikai SIM-mel vásárolhatók meg és használhatók.


SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések