2015. január 12., hétfő

Velencei tó futás 2020

Ha nyár, akkor úszás, kerékpár és jöhet hozzá egy kis túra is. Yours Truly kihivás februári vasárnapja is egyben. Fusd körbe velünk a tavat , es ha ezt éppen 4x teljesíte még egy négy évszak érem is megillet. Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna- tó partján érjen véget. Maratoni és félmaraton futóversenyek, terepfutás, országúti futás versenyek futónaptára.


Honlapunk segítséget nyújt Önnek, hogy felfedezze értékeinket, hogy kiválassza az érdeklődésének legmegfelelőbb szállást, eseményt és időtöltést. Rock`n Roll Futás egy csodálatos környezetben. Legyen Ön a Bence-hegy királya és királynője! A kizöldült Duna-part, a zsenge levelek és a futás együtt a megújulás érzését fokozza a futókban. A szabadidősport-, utazás és aktív életmód portál.


KERÉKPÁR, KÖLCSÖNZŐ, GÁRDONY. Nevezni több verseny, bármely versenyszámába lehet. Feltéve, hogy a versenyző megfelel a versenykiírás szerinti kategória feltételeinek. Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre.


Velencei tó futás 2020

Megkezdődött a Cyclo-Cross szezon, folyamatosan nyílnak a nevezések! Az ilinyi Földrengető Terepduatlon és Montimaraton eredményei megtekinthetők. Magyarország összes futóversenyén biztosítani és garantálni tudjuk minőségi fotók készítését. Célunk a nagyobb versenyek mellett eljutni a néhány (akár csak 1-2) száz indulót megmozgató, kisebb eseményekre is. Futóversenyek chipes időmérése (RFI HuTag).


Hatalmas érdeklődés mellett zajlott az idei esztendő második kiemelt 5próba Rióba eseménye. Rácz Kálmán: más elszív 4-cigit a munkaidejében, én bringát szerelek… Interjú. Kerékpársport évesen? Naná, ettől lesz az ember újra fiatal!


Velencei - tó szupermaraton. HÍRLEVÉL VELENCEI - TÓ TÉRSÉGFEJLESZTŐ EGYESÜLET HELYI FEJLESZTÉSI STRATÉGIA (TERVEZET) VÉLEMÉNYEZÉSE Tisztelt Partnereink! Sportfelszerelést hozzanak.


November eleje óta alig akadt nap, hogy ne esett volna eső, vagy hó. Az utolsó pillanatban azonban más verseny után néztem, mivel a szervezők azt írták, hogy a pálya sok helyen homokos terep, én pedig aszfalton akartam egy gyorsat futni. Nagyon jól sikerült a bemelegítés, jó állapotban álltam rajthoz. Ezek olyan sütik, amelyek a weboldalunk működtetéséhez szükségesek. Ebbe a kategóriába tartoznak például azok a sütik, amelyek lehetővé teszik, hogy Ön bejelentkezhessen a weboldal zárt részeibe.


A frissítést a tó pontján biztosítjuk. Minden résztvevőre a KRESZ szabályai érvényesek. Mindenki a rendezvényen saját felelősségére vesz részt!


A futók, kerékpárosok és kerékpáros kísérők a kerékpárutat használják, a versenykerékpárosok a. A Gárdonyban megrendezett sporttalálkozóval véget ért a 3. A szervezők az elmúlt két évhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések