2015. január 30., péntek

Manikűr 6 kerület

Kéz- és lábápoló szolgáltatásokkal várom kedves vendégeimet a Pasaréti tér közelében elhelyezkedő szalonomban. Jelentkezz be a következő időpontra. Pretty Szépségszalonban azon dolgozunk, hogy ti mindig a lehető legszebbek és legszexisebbek legyetek.


Manikűr 6 kerület

Ne csak különleges alkalmakkor, hanem minden egyes nap. Kattints és jelentkezz be a következő időpontra. De ha nem szeretne műkörmöt, akkor lehetőség van az utóbbi időben felkapott gél lakkozásra szín, Shellacozásra, több mint szín közül választhat, melynek tartóssága 2- hét. Műköröm, manikűr , pedikűr.


Emellett igénybe veheti a klasszikus manikűrt vagy japán manikűrt is. Természetes sima körömlakkozásra is van lehetőség. Terézváros kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget!


Itt megtalálod a(z) Fodrászat, kozmetika, műköröm kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: VI. FODRÁSZAT, KOZMETIKA, MANIKŰR -PEDIKŰR üzletünkben, a Margit körúttól néhány lépésre, hétköznaponként reggel 7. Szeretettel várunk minden kedves szépülni vágyót a Budafokon lévő Kossuth Lajos u. A férfiak a hölgyek kezét valamint a hölgyek a férfiak kezét nézik meg az első ránézés után, talán nem is véletlenül, hiszen egy ápolt kézfej sok mindent elárul az ember személyiségéről. Nézd meg értékeléseiket és írd meg ingyenes ajánlatkérésedet most, ráadásul kevesebb, mint perc alatt! Minden ami kozmetika, smink és kézápolás.


Profi műköröm és kozmetikai kezelések. Várjuk szeretettel szépségműhelyünkben! Szeretné ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Meglás egyáltalán nem drága – és megéri. Budapest kerület Üllői út 415.


Manikűr 6 kerület

A részletekért kattints ide! Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös II. Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk). A(z) Pedikűr, lábápolás- 11. Eddig alkalommal nézték meg.


M3-as közelében igényes, csendes helyen várom kedves vendégeimet. Angyalföld kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Számos masszázsunkból kedvére válogathat, akár alakformáló, cellulit kezelést is igénybe vehet, műkörmösünk pedig gyönyörű körmöket varázsol ujjaira, vagy manikűr és pedikűr által még ápoltabbá teszi a saját körmeit!


Manikűr , pedikűr hirdetések XI. Látogass meg Terézvároson a szalonomban, hogy bátran mutogathasd kezeidet! Küldd el nekünk az adatait, csatolj egy fotót, írd meg a véleményed és értekeld! Koncentrálj konkrét, személyes élményeidre.


Történelmi feljegyzések szerint az ókori görög és római férfiak is manikűröztették körmeiket. A későbbi korok uralkodói már különböző festékeket is alkalmaztak az körömápolást követően. A műköröm a valódi körmökre helyezett divatkiegészítő elem. Rose Szépségszalon – fodrászat, kozmetika, gyógymasszázs.


Szalonunkban kiváló szakemberek várják kedves régi és új vendégeinket széles körű szolgáltatásokkal és állandó akcióinkkal. A szépség nem egyenlő a fiatalsággal – Címlapinterjú Epres Pannival Orbán állami sportakadémiai rendszert hoz létre A gépek előre megmondják, hova csap be a villám F1: Hamilton elüldözte a Mercedes fotósát? Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések