2015. január 7., szerda

Kék szem ereje

Lássuk, mitől különlegesek a kék szemű emberek. Számtalan elméletet hallottunk már a kék szeműekről: a többség szerint a kék szín sokkal vonzóbb, mint a barna, legyen az illető nő vagy férfi. A pozitív megerősítések hatalmas ereje. Ezeket a mondatokat, ha gyakran ismételjük, ösztönzi az elménket. A zöldnek nagyszerű nyugtató ereje van.


A kék az ég és a tenger színe. Ezért különlegesek a kék szemű emberek! Minden ember, akinek kék a szeme, egy közös ősre vezethető vissza, aki ebben a korban élt és a barna szemszíne mutálódott. Bármennyire is erőlködtem, hogy ne gondoljak rá, nem azért küzdöttem, hogy elfelejtsem.


Zöldeskék káli-földpát, színadó anyaga a vörösréz. Gyógyhatások: Agy, idegek, idegi összeköttetések javítása. Hasznos lehet a terhesség ideje alatt és szüléskor. Felfedezték, hogy a szem kék színét adó gének (TYR és OCA2) csökkentik a vitiligó kialakulásának kockázatát - magyarázza Dr. Spritz, a University of Colorado School of Medicine szakember.


Erről jutott eszembe, hogy utánanézzek alaposabban a színeknek. Nemcsak szimbolikájuk van, de lelki állapotunkat is kifejezi, azt, hogy egy- egy életszakaszunkban mely színek állnak közel hozzánk, ez pedig azzal függ össze, hogy a színekkel hiányainkat- ha úgy tetszik, betegségeinket pótoljuk- gyógyítjuk. Ez az oldal cookie beállításokat használ a jobb böngészési élmény érdekében. EU jogszabályok értemében kötelesek vagyunk tájékoztatni Önt.


Ez a szín szimbolizálja a reményt, a hűséget, a bölcsességet, a bizalmat, az intelligenciát, a becsületet, az igazságot és a mennyet. Ezt követően amíg a Sárkányszem ereje aktív és kigyűlik a Sárkánykő szilánk, az automatikusan Cor Draconis (Nyers)-re változik. A legpihentetőbb árnyalat az emberi szem számára. Egy nap Sárkányszem ereje áll rendelkezésedre, ha ez elfogy beszélj az Alkimistával.


Különféle Cor Draconis található, különféle javulási esélyt tartalmazhatnak. A szem akkor ad éles képet, ha a fénytörő erő a szemtengely hosszával egyensúlyban van. A fénytörés az optikai rendszer képessége, amely a belső fénysugarakat összegyűjti.


Ez az anyag felelős a hajunk, illetve a bőrünk színéért is. A mutáció következtében egyszerűen megszűnik a melanin termelése, és emiatt lesz kék a szemünk. A szem , illetve szív problémáit is hatékonyan orvosolja. Segít az aktivitás fokozásában, serkenti az emésztést és jó hatással van a vegetatív idegrendszerre. Ezen jelképek ereje bátorította Kleint a lélekre és elmére is együttes erővel ható szín tulajdonságainak kimerítésére.


Kék szem ereje

Egyes feltételezések szerint Klein halála mögött is a kék megmagyarázhatatlan bűvölete rejtőzhet, akárcsak Rembrandtnál. A leggyakoribb szemszín a világon a barna, ez tartalmazza ugyanis a legtöbb melanint. A barna tehát dominál, valószínűnek tarják, hogy eredetileg minden ember barna szemű volt. Európában ma már mégis – különösen Skandináviában (a lakosság -a) – a kék szem az uralkodó. A kórházak egyik alapszíne a zöld és a természetben is a leggyakrabban előforduló szín.


Az emberi szem számára kifejezetten pihentető. Leginkább a sárga színnel harmonizál, de a megfelelő árnyalat kiválasztásával, a kék színnel is párosítható. Amikor a vesével valami nincs rendben az azonnal a szem alatt jelenik meg.


Kék szem ereje

Ez lehet egy felfázás, vizeletpangás, de folyadékhiány is. A legtöbb esetben folyadékhiányról van szó. A táskás, fekete szem azt jelezheti, hogy a személy nayon kevés folyadékot fogyaszt és dehidratált állapotban van a szervezete. Szinte hipnotikus ereje miatt sokan még pislogni is elfelejtenek, ami pedig nagyon fontos lenne a szem egészségének szempontjából.


A tartósítószermentes műkönny enyhülést hozhat, de érdemes annak is utánanézni, nem bizonyos gyógyszerek (altatók, fájdalomcsillapítók) mellékhatásaként jelentkezik-e a panasz. Miért olyan különlegesek a kék szemű emberek? Ezen a képen hiba látható, amit az emberek 9-a nem vesz észre! Kék szem - Gyakori kérdések a témában. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


A tollas bagoly és a kék szem nyomában Tóth Krisztina A lány, aki nem beszélt című kötete megrendítően gyönyörű mese a teljesség megtalálásáról. Három rövidebb, egymással összefüggő meséből szövődik össze a főszereplő lány története, amiben úgy mutatkozik meg a mindenség, mint ahogy egy vízcseppben maga a. Fejlődést, harmóniát, szemtelenséget, termékenységet jelent. A címertanban a zölddel, a fejlődést és a reményt tüntethetjük fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések