2015. január 6., kedd

Boldog párkapcsolat titka

A boldog kapcsolat titka a szerető alkalmazkodás. Az igazán boldog párkapcsolat titka. Házasság hetét, amelynek programjairól ide kattintva olvashattok részletesen.


Boldog párkapcsolat titka

Ezzel és hasonló kérdésekkel foglalkozik több mint harminc éve egy amerikai párkapcsolati pszichológus, dr. Szerezd meg még ma elektronikus könyvemet és tedd próbára az abban leírtakat hétig. USA-ban ezer házassági tanácsadóban használnak sikerrel.


Miközben a legtöbb hollywoodi szerelmes film az idilli párkapcsolat megtalálásáról szól, a bulvársajtó tele van a filmekben domborító színészek egymásra találásáról, majd szakításáról - jelezve, hogy az éteri szerelem nem tart örökké. Hogyan hatunk rá, és mennyi tolerancia szükségeltetik ahhoz, hogy a másik elviseljen minket. Ennek járt utána David Olsen, a Minnesota Egyetem pszichológus professzora. Először is jöjjön egy hasonlat egy olyan paptól, aki bár manapság jegyeseket oktat, annak idején mentőhelikopteres pilótaként dolgozott.


Rengeteg jó tanács, és bölcsesség hangzik el ebben a témában, ma ezekből gyűjtöttem össze nektek párat. Most rövid ideig azonban megrendelheted a Mit akar egy férfi? Mindenki szeretné tudni, hogy mi a titka a hosszútávú, boldog kapcsolatoknak. Ki tudná ezt jobban, mint az a házaspár, aki nem kevesebb, mint éve él együtt. Ann és John Betarnak öt gyermeke, unokája és dédunokája van - a titok pedig szerintük három fontos dologban rejlik.


A szerző több tízezer párt kérdezett meg a boldog és boldogtalan párkapcsolati kategóriából. Sokan elkövetik azt a hibát a párkapcsolat elején, hogy azonosulni próbálnak olyan személlyel, akiről tudják, hogy a srácnak bejönne. Ami idegen a személyiségünktől, nem része annak, azzal ne azonosuljunk senki kedvéért!


Ebben cikkben a boldog párkapcsolat titkairól olvashattok. Bátran vállald fel önmaga hiszen az őszinteség szilárd alapja a boldog. Arról, hogy mire célszerű odafigyelni és melyek azok a tipikus hibák, melyeket akarva, vagy akaratlanul is elkövetünk. Maj ha erre tudatosan nem szentelünk kellő figyelmet, akkor olyan megszokássá válik, mely egyre inkább távolít el érzelmileg párunktól.


Hogy mi a hosszú, boldog párkapcsolat titka ? Végre kiderült, a boldog párkapcsolat titka - Lehet, hogy eszünkbe sem jut, de sokszor mi magunk vagyunk azok, akik a boldog párkapcsolat útjában állunk. A női magazinok pedig tele vannak azokkal a praktikákkal, amelyek megmutatják, hogyan kíván majd jobban a pasi és hogyan lesz jobb vele a szex, míg a férfiakat megcélzó okosságok a nők tökéletes kielégítésének ígértével próbálják eladni magukat. Boldog párkapcsolat titka csoport has 7members. A csoportban egyedülállók és kapcsolatban , házasságban élők beszélgetnek egyaránt párkapcsolati. Linda és Charlie Bloom több mint éve házasok, ami már önmagában is elég hitelt adna nekik, ha a jó párkapcsolatról van szó.


Boldog párkapcsolat titka

Az amerikai terapeuta-házaspár ezen felül éven át dolgozott együtt krízisben lévő kapcsolatokon és házasságokon, sőt, a társas rendszerek működésében szerzett tudásukat a szervezetfejlesztésben is kamatoztatni tudják. A Popsugar egyik munkatársa vállalkozott arra a feladatra, hogy megkérdezi azokat az ismerőseit, akik már régóta boldog párkapcsolatban élnek, arról, hogy mi a szerelmük titka. Mi lehet a jól működő, hosszan tartó, boldog párkapcsolat titka ? Erre már nagyon sokan keresték a választ, többek között a pszichológusok is. A szakemberek számtalan párt megvizsgáltak és kikérdeztek, mire sikerült megállapítaniuk, mik azok az apróságok, amelyek arról árulkodnak, hogy tökéletes páros vagytok. Ezeknek az elemeknek együtt kell lenni ahhoz, hogy a szerelem igazi és tartós legyen.


Mire van szükség a hosszú boldog párkapcsolathoz? Mi a boldog párkapcsolat titka ? Ne rendeld alá az életedet a félelmeidnek! Ha hagyo hogy a félelmeid leláncolva tartsanak, soha nem fogod megtudni, milyen lehetett volna az élet az Igazi párod mellett! Ha nem vagy elég bátor, és nem kockáztatsz, hogy megtaláld a párodat, akkor soha nem fogod megtudni milyen boldog életed is lehetett volna!


Get your team aligned with all the tools you need on one secure, reliable video platform. Hogyan hatsz rá, és mennyi tolerancia szükségeltetik ahhoz, hogy a másik elviseljen téged. A szerelem igazi gyilkosa az, aki nagy vehemenciával támad partnerére.


A kapcsolat vagy jó, vagy nem, nem szabad arra várni, hogy majd a jövőben megváltoznak a dolgok. Sokszor halljuk, hogy legyünk türelmesek, nyugodtak, kiegyensúlyozottak, figyeljünk a párunkra, szeressük egymást, hallgassuk meg egymást, és akkor boldog lesz a párkapcsolatunk. Van egy spirituális dimenziója. Egy párkapcsolat végtére is arról szól, hogy két ember szeret egymással időt eltölteni, élvezik egymás társaságát.


Ha nem adunk teret ennek a vágynak a teljesüléséhez, akkor nem is lesz a viszonyból boldog , testi-lelki kielégülést, feltöltődést egyaránt nyújtó párkapcsolat soha. A házasság nem csak a gyereknevelésről, a házimunkák megosztásáról és a szeretkezésről szól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések