2015. január 20., kedd

Nyílt napok 2019 középiskolákban debrecen

Sok szeretettel meghívunk titeket nyílt napjainkra! Online listát az összes magyarországi iskola. Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Az iskola minden évben megrendezi a Gyurkovics Hetet, melyben névadónkra Gyurkovics Tiborra emlékezünk, valamint napon át szakmai napokat tartunk. A következő rendezvények és nyílt napok ITT. Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis.


Debreceni Egyetem sportklubjának alakulataira. Hazai pályán küzd a pontokért a jégkorongcsapat, a férfi és a női röplabdaegyüttes és a listavezető floorballos legénység is. Mindenki másra idegenbeli rangadó vár.


Válogatott Középiskola linkek, ajánlók, leírások - Középiskola témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Bemutató nyílt napjainkat a kurzusok indulása előtt tartjuk az érdeklődő szülők és diákok részére. Következő nyílt napjainkra hamarosan lehet jelentkezni. Nyílt napok Tisztelt Hallgatók!


Ha nem szeretne lemaradni, akkor írjon nekünk és mi tájékoztatjuk következő nyílt napjainkról, melyekre sok szeretettel várjuk! Jelenlegi képzési szerkezetünk lehetőséget ad minden diákunknak szakképesítés és érettségi megszerzésére, kortól függetlenül. Szakgimnáziumban az érettségi mellé szakképesítést szerezhetnek a tanulók, majd egy év alatt második szakma elsajátítására is lehetőségük van.


Pályaválasztási nyílt napot tartott Magyarország egyetlen katonai középiskolája. Az ország minden részéből érkező, több száz érdeklődő vett részt a Honvédelmi Minisztérium fenntartásában működő debreceni Kratochvil Károly Honvéd Középiskola és Kollégium november 27-ei, pályaválasztási nyílt napján. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.


Nyílt napok 2019 középiskolákban debrecen

A nyílt napról készült videófelvétel. Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar. Köszönjük, hogy a múlt héten iskolánkba látogattak a nyílt napok alkalmával.


Az eseményt megörökítő fotókból válogattunk most egy bő csokorral. Aki lemaradt, az december 12-én pótolhatja, hiszen a téli szünet előtt is készülünk még egy nyílt nappal. Iskolánk szeretettel hívja és várja a mechwartosok soraiba a jó tanuló, szorgalmas, az informatikai vagy a műszaki terület iránt érdeklődő, idegen nyelvet is szerető, igényes középfokú általános ismereteket elsajátítani akaró fiatalokat. Az akciót előrehoztuk és egyben meg is hosszabbítottuk. Mától egészen október 8-ig várunk mindenkit szeretettel szalonunkban akár milliós árelőnnyel és THM-el!


Nyílt napok 2019 középiskolákban debrecen

Jöjj el hozzánk, várunk Rád! A szakgimnáziumi, szakközépiskolai, szakiskolai nevelés-oktatás, a Szakképzési Hídprogram részszakképesítései mellett felnőttoktatást és felnőttképzést is folytat, valamint biztosítja tanulói számára a kollégiumi elhelyezést. Lukács Iskola „Nyitott Kapuk” rendezvénysorozata, amikor is a tavalyi évhez hasonlóan ismét zsúfolásig megtelt iskolánk az érdeklődő - és remélhetőleg leendő - diákokkal és családtagjaikkal. Képzési kínálatunk népszerűsége elképesztő kíváncsiságot váltott ki a jelenlévő látogatókból. Előadásokat tartok konferenciákon, egyetemeken, főiskolákon, középiskolákban és közművelődési intézményekben az animációról, művelődéstörténeti, irodalmi, képzőművészeti témákról, a gyermeknevelés, kultúrpolitika és közélet kérdéseiről.


Október 4-én, pénteken minden diákunk kapott egy szüleinek szóló borítékot, abban egy szülőknek szóló levél, valamint többféle nyilatkozat és kitöltendő dokumentum volt. A későbbiekben az adyligeti, a körmendi és a szegedi iskola is megnyitja kapuit a látogatók előtt. A tanítási napok száma 18 a nappali oktatás munkarendje szerint működő középiskolákban és szakiskolákban 179.


Szikszó, Szent Anna utca 33. Vészesen közeleg az idei felvételi kék könyv megjelenésének időpontja, így megkezdődött az egyetemi-főiskolai nyílt. Szerezz választ kérdéseidre a téged érdeklő szakmákról, ismerd meg egy klassz középsuli hétköznapjait, és dönts jól pályaválasztáskor!


Szeretettel meghívunk nyílt napjainkra! A Tanácsköztársaság idején egy hónapi börtönre ítélték. Ludovika Akadémián tanított. Szegeden magántanári képesítést szerzett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések