2015. január 20., kedd

Eladó ház felsőpakony

Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. A ház egy szobás, és. Az épületegyüttesben jó állapotú lovasistálló, és számos tárolásra, gazdálkodásra használható helység épült. Az ingatlan csendes, kertvárosias környezetben, a központtól 3m-re fekszik.


Eladó ház felsőpakony

A tégla falazatú külső szigeteléssel ellátott ingatlan kertvárosi nyugodt környéken helyezkedik el, buszmegálló és vasút perc sétára elérhető. Legszélső utcában az erdő. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Felsőpakonyi eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep.


A 86nm ház 742nm telken található, elkészült átépítési tervekkel. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.


Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó felsőpakonyi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Ha Budapest közelsége fontos szempont, de mégis csendes környezetre vágyik, akkor most jó helyen van. Gárdonyban nm-es családi ház eladó. A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület.


Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Eladó felsőpakonyi házak. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz!


Eladó ház felsőpakony

További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: felsőpakony. Tekintse meg ingatlankínálatunkat Pest megye régióban. Ráckeve Kerek Zátony szigetén idilli kis ház várja Önt! Zsákfalu, az autópályáról közvetlen lehajtója nincsen.


Problémamentes környék. A faluban óvoda, iskola, könyvtár, művelődési ház , orvos, fogorvos, állatorvos, gyógyszertár, sportpálya található. Leírás szoba, konyha, fürdőszoba. Az épület alapozása beton, falazata tégla, tetőszerkezete cserép. Dabas főútján eladó nm-es családi ház.


Az épületben szoba, étkező, előszoba, spejz, konyha és fürdőszoba található. A fürdőszoba nem használható, ezért Hitelre és CSOk-ra nem alkalmas. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. A település egyik legjobb, csendes utcájában mégis a. Kizárólag az OTP kínálatában!


Eladó ház felsőpakony

Ingatlanközvetítői tevékenység. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! Tiszakécskén, a Kerekdombi gyógyfürdőnél szoba fürdőszobás pincés tégla ház berendezve eladó. Víz, villany kályha, net van.


Busz az utca végén, vonat és fürdő 5m. A nm lakóterületű, tégla falazatú, felújítandó ingatlan Gyomán a Kiss Bálint utcában, 5nm-es telken helyezkedik el, nm-es garázs tartozik hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések