2015. január 21., szerda

Nős férfi mit akar

Nős férfi mit akar

Pár perc és a linkek visszavezetnek ide. Ha igazán akarod érteni, hogy mit akar a férfi , mit akar érezni a férfi és mit akar megélni a férfi vele akkor fontos az, hogy az előző részekben megfogalmazott pozitív aspektusokat lás mert egyenlőre a pozitív megéléseken keresztül kell tisztáznunk milyen a férfi idea. Mit akar a férfi a nőtől? Ez a tulajdonság az, amivel egy szempillantás alatt az ujjad köré csavarhatod a férfit. Volt pár hosszabb kapcsolatom, de egyik férfi sem akart újabb családot alapítani, mert az előző kapcsolatukból volt már gyerekük.


Nős férfi mit akar

Nős férfiak titkos szeretője lettem. H13-ban, Háver-Varga Mariann vendégei Mezei Tünde és Vantulek Zsolt. A beszélgetés egy hosszabb részletét láthatjátok. Testbeszéde már a bemutatkozáskor elárulja. Felvázolok egy helyzetet.


Szerintetek mit akar ez a férfi ? Adott egy éves férfi , aki nős. Gazdag, szép autó, helyes külső, mondhatjuk alomférfi. Munkájából kifolyólag sokat van távol az otthonától, de belföldön tartózkodik. Minden nős férfi szeret az ilyen ártatlan flörtöket, ez segít nekik hűségesnek maradni, de ez még nem jelent komolyabb érdeklődést.


Kiírom magamból, bár indulatok még nincsnek bennem, inkább az értetlenség. A női agy folyamatosan azon kattog, hogy mit akar a férfi. Miért nem hív, miért nem ír, mit csinál, kivel van, mit lájkolt, kit hívott, ki írt neki, mire gondol, mit érez, miért nem szeret, miért szeret.


Ha tudjuk, mire vágyik egy férfi , miért nem adjuk meg neki? Arra gondoltam, számba veszem – ha már párkapcsolat – hogy mit akar a férfi ? Aztán ahogy kimondtam a mondatot, nyomban el is bizonytalanodtam. Bár a férfiak gyakran nehezen ismerik el a romantikus bókok erejét, valójában ők is szomjaznak rájuk a mindennapokban és az intim együttlétek során egyaránt. Az érzékiséget akár a végletekig fokozhato ha a következő vallomásokat suttogod a fülébe.


Nős férfi mit akar

Ha családos a férfi , meg kell szervezni a találkozókat, és lehet, hogy ennek idejét és helyét a nő mondja meg, amihez alkalmazkodnia kell. Emellett folyamatos hazugságban kell élni, ami igen lélekromboló érzés. Akár családos, akár független a kitartott férfi , egy idő után komoly lelki kérdések is felvetülnek.


Szerelem A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Béla öleli, vagy az, akinek a nevét sem tudja talán - hanem A FÉRFI. A férfi legtöbbször ne m egy tartós kapcsolat re ményében lép félre. Ne m célja az, hogy találjon egy szeretőt.


A szerelem és a lelkesedés hevében sok nő észre sem veszi, hogy a kiválasztott férfi agyára megy. Hosszú ideje tartó párkapcsolatokon belül is jellemző lehet, hogy bizonyos szokások bosszantják a pasikat. Ha szeretnéd a párodat vagy a meghódítandó férfit boldognak látni magad mellett, akkor ezeket kerüld el. Egy nős férfi sok áldozatot kíván. Szeretheted teljes szívedből, ő akkor sem lehet csak a tied.


Bár okozhattok szép perceket egymásnak, a fájdalom is állandóan jelen van. Egy házas emberrel való ismerkedés csomó elítélendő címmel bélyegez meg. Ez egy plussz ok, amiért titkolóznotok kell. A férfi ugyanis egy nőcsábász – ezért írtuk az alcímbe, hogy Don Juan-katalógus -, gyűjti a nőket és katalógust is vezet az elcsábított hölgyekről. A férfi nem tudja, mit akar tőle a nő, a mi felfogásunkban viszont… Egy biztos, nem a szerelem hozta ide.


A ceglédi Judit (31) pedig elmesélte személyes szexuális forradalmát: Harminc múltam, amikor egy férfi megkérdezte, mit szeretek? Ettől sokkal jobban élvezem a szexet. Azt hittem, a kedvenc ételemre vagy hobbimra gondol. Azóta egyre jobb a szex. Hogy néz ezek után a szemükbe, gondolja.


Akár hisszük, akár nem, a pasik kevésbé közlékenyek ilyen szempontból, a nős férfiak pedig még szűkszavúbbak. A pasi különböző dolgokat tesz meg a nőnek a szex kedvéért, és a nő nagyon jól tudja ezt. Gyere velem vásárolni, építs nekem valamit, vigyél el moziba, vacsorázni, fesd ki a garázst ”, stb.


A „vadember” és a „nebáncsvirág” – azaz mit akar a férfi és mit szeretne a nő az ágyban? Amikor egy férfi és egy nő között szerelmi kapcsolat szövődik, akkor még azon a bizonyos rózsaszínű szemüvegen keresztül látják egymást. Hónapok teltek el így, míg nem egyszer konkrét randevúra hívott. Ott esett csak le a tantusz.


Hoppá, mit akar ő tőlem tulajdonképpen? Hiszen én kapcsolatban élek, ő pedig nős , gyereke van, mert ezt tudtam róla. Ne is vár ne is reménykedj, zárd le és ennyi. Vagy azért nem találkozik, mert nős és nem akar átlépni egy határt vagy azért mert van vmi testi fogyatékossága, vagy nem is ő van a képeken.


Ha láttad akamureg című sorozatot, ott ilyenekből rengeteg volt. Nem fog találkozni veled!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések