2015. január 13., kedd

Értsd meg hogy szeretlek idézetek

Kimondani azt, hogy szeretlek , könnyű, ami utána jön, az már rázósabb. De most csak érezni tudom. Mert szeretlek , cáfolatlanul és visszafordíthatatlanul.


Értsd meg hogy szeretlek idézetek

Afféle nagyon-nagyon erős, tettetem, hogy szeretem a zenédet, hagyom, hogy megedd az utolsó szelet tortát, egy nagy rádiót tartok a fejem fölé az ablakod alatt, annyira szeretlek , hogy már gyűlöllek módon. Ps : Ez az első ilyen nevű oldal. Nem te mondod meg , hogy mikor van vége. See actions taken by the people who manage and post content.


Az élet majd megmondja, elhozza azt, akivel még dolgod van, és csak akkor enged menni, ha minden szót megkaptál ahhoz, hogy értsd a leckét, hogy mehess tovább az utadon. Ha új kezdődik, búcsúzz a régitől - ha azt gondolná nincs kitől, majd az élet megmutatja, hogy mennyire tévedsz. Kezdőlap Szerelmes idézetek.


Értsd meg hogy szeretlek idézetek

E zerszer ki mondani hogy szeretlek ! Nincs határa annak, amit adni tudok neke nincs szükségem több időre. Amikor ez a világ már csak elfeledett porfelleg suttogása lesz a csillagok között, még akkor is szeretni foglak. Nem értetted meg soha, ki voltál nekem.


Ha valaki szeret tége akkor elfogad olyannak, amilyen vagy. Néha jobb egyedül lenni. Mert akkor senki sem tud megbántani.


Fogd meg hát kezemet, és én veled megyek, Reád bízom magam, mert nagyon szeretlek. Menyasszony neve) Jó érezni azt, hogy szeretlek. Ott bujkálni a két szemedben, rejtőzködni mosolyodban.


Ezt az sms-t küld el annak, akit szeretsz, akit gyűlölsz, akit kedvelsz, vagy akit meg szeretnél kapni, aztán gondolkodj el azon, hogy te miért kaptad. Tombolnak a vágyak, lángolnak az érzelmek, de sehol nincs a bánat, mert csak Téged Szeretlek! De értsd meg , pálmávágyam nem hevül gondolatért – a szebb valót magát. Nagyon és egyre jobban. Meg kell, hogy értsd : bármi is elszakít tőle azt senkinek nem hiszem el.


Most elköszöni kell, csendesen. Remélni, hogy nyomot hagyok a szíveken. Nem azért szeretlek ,mert te vagy a listámon, Nem azért szeretlek ,mert nincs más a világon, Nem azért, hogy a többinek fájjon. Ma úgy érintett karo hogy fáztam, reszketett szívem. Hiába futsz a szerelem elől hiába futsz az élet elől.


Szerelem egyszer ugyis rád talál, s ha elhagy az nagyon fáj. Ma úgy néztél rám, mint sápadt hold sötét éjjelen. Szeretlek téged ezt értsd meg , elengedni nem foglak mig élek. Ne legyél ajtókilincs amit mindenki megfogdos.


Legyél kaszino ahol csak a szerencsés nyeri el a Jackpot-ot. Esküvői idézetek , mottók, meghívóra illő versek és idézetek kereshető gyűjteménye: alkalomhoz illő, szép idézetek esküvői meghívókra, a világirodalom és a magyar irodalom híres versei és idézetei Petőfi Sándortól József Attilán át Wass Albertig. Ha ismerjük egymás gondolatait, miértjeit, tudjuk, mikor van szükség hallgatásra, vagy arra, hogy a szavakat tettek váltsák fel.


Olykor azonban mindennél jobban vágyunk arra, hogy formát öltsenek a fejünkben lévő gondolatok és szavakba tudjuk önteni a legmegfoghatatlanabb érzéseket is, amelyeket meg szeretnénk mutatni. Nem abban az értelemben, ahogy fél évszázaddal ezelőtt mondták, hanem csillagászati értelemben. Több száz, szebbnél szebb esküvői idézet közül lehet választani, esküvői meghívókártyára, keresd ki a számodra legszebbet, amelyik. Idézetek kedvesemnek Olyan csönd van így nélküle hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani.


Váci Mihály Sem vagyon, sem ember nem számít. Ha az ember szeret: fél. Daree Már vénülő kezemmel Fogom meg a kezedet, Már vénülő szememmel Őrizem a szemedet. Ha fél, bemagyaráz magának dolgokat.


Ha bemagyaráz magának dolgokat, elhiszi a téves gondolatokat. Azzal nem mész semmire, ha behunyod a szemed és azt váro hogy vége legyen egy rossz időszaknak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések