2015. január 6., kedd

Kos férfi rák nő

Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi , és Rák a nő. A fordított eset a nehezebb. Rák nő és Kos férfi kapcsolata.


Kos – Oroszlán: Asztrológiailag harmonikus kapcsolatban van ez a két jegy. Amit adhatnak egymásnak a kölcsönös tisztelet, kölcsönös elismerés. Energikus, szabadságszerető mind a. A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos.


Akivel problémás lehet a kapcsolata, házassága az a Rák és a Bak. Ha egy Kos férfi érdeklődését felkelti egy nő , akkor az a nő meg lesz hódítva, de lehet, hogy utána el is lesz hagyva. Határozott, erős, bátor, sőt, vakmerő. KOS FÉRFI szerelmes horoszkópja A tettek embere.


Vissza a szerelmi horoszkóp címlapjára Pozitívumok. A 2-essel részben egyet értek. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed! Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket. A család szempontjából jobb, ha a Rák a nő , és a Nyilas a férfi.


Kos nő vagyok, az Rák férfi volt! A Rák otthon van, vigyáz a gyerekekre, főz, mos, takarít, a Nyilas meg megkeresi a pénzt, találkozik a barátaival, jön, megy, éli a viszonylag szabad életét, amire neki nagy szüksége van. Illik hozzá: a Kos férfiak kéjvágya vetekszik az Oroszlán nőével: fáradhatatlanok lehetnek ketten az ágyban. A mindig játékos Nyilas férfi is kellemes partner lehet.


Kos férfi rák nő

Kerülendő partner: a bátortalan Rák és Bak férfi nem Oroszlán nő ágyába való. A Halak férfiú is kissé félős az Oroszlán nő vad szex-játékaihoz. Kos A Kos férfi a legeslegjobb dolog, ami egy nő életében történhet, és erről 1 -ban meg is van győződve. Különben könnyen elunja magát. Igazából egy nő számára ideális egy Kos férfi testalkata és egy Rák férfi természete lenne.


A Rák egy kedves, figyelmes, türelmes szerető, aki ad a „körítésre” is, a romantikus hangulatra. Gyertyafényes vacsora, 1szál vörös rózsa, stb. Halak férfi : ez egy különleges párkapcsolat lesz, mert a Bak nő és Halak férfi energiái remekül passzolnak egymáshoz. Az érzékeny Halak férfi érzelmeivel beragyogja a Bak nő életét. Szűz férfi : lelki társa a Bak nőnek, mikor fellobban kettejük között a tűz, minden téren megértik és elfogadják egymást.


Illik hozzá: a határozott Oroszlán férfi tudja, hogyan hozza lázba a Mérleg nőt, a találékony Kos férfi lendülete pedig elkápráztatja. Kos Ha a férfi Kos -jegyű: Ha egy nő tüzet gyújt benne, akkor csak egy gondolat jár a fejében, amit a Mars ural: nemcsak megszerezni akarja a nőt, hanem meg is kell szereznie. A Kos érzéki, impulzív, és a nő ellenállása csak még jobban feltüzeli. Kézenfekvő tehát: igyekezzünk ilyennek mutatkozni előtte. Ha derűsek vagyunk, hangulatunk óhatatlanul átragad rá, és maga is vidám, jókedvű lesz, ha azonban morcosak, duzzogók vagyunk, akkor ne csodálkozzunk rajta, ha ő is ilyenné válik.


Szexhoroszkóp: melyik csillagjegy milyen az ágyban? Horoszkópunk segít, hogy megtud ki az a férfi , akivel a legforróbb és legjobb lehet a szex. Azt is eláruljuk, melyik jegyet hogyan csábíthatod el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések