2015. január 26., hétfő

Csi a helyszínelők 10 évad 7 rész online

Los Angelesben, az Amerikai Egyesült Államokban. Csecsemőként örökbe fogadta William Procter , egy általános orvos és Barbara Jones, egy önkéntes, majd Észak-Karolinában felnevelték. A Cool az RTL csatornák elsőszámú sorozatcsatornája, amely magyar, európai és amerikai sorozatokat és filmeket kínál nézőinek. A népszerű Doktor Murphy mellett modern klasszikusok, mint a Doktor Csont, a Halálos fegyver vagy éppen a Gyilkos elmék is helyet kaptak a Cool tv műsorában. Fülledt esték, pikáns témák – szexi lányokkal és vadító pasikkal, tabunak számító, de fontos kérdésekkel!


Csi a helyszínelők 10 évad 7 rész online

Nyisd ki a szeme élvezd és érdeklődj! Ma Budai László a tangó művészetébe avatja be a nézőket, de belepillantunk egy csoport amerikai, pornós lány hétköznapjaiba és egy pajkos erotikus shopba is ellátogatunk. Elif - A szeretet útján I. A fórum és blog nem a megfelelő színtér arra, hogy a felhasználók a személyes üzeneteket küldözgessenek és ügyeket intézzenek, így mérlegelés nélkül törlésre kerül minden olyan tartalom, amely alkalmas arra, hogy másokat zavarjon, valamint szankcionálunk minden típusú személyeskedést: az összes aktív fél minimum 6. Kicsit már off, meg régen is beszéltetek róla, de most keveredtem ide. Hogy ez így van e még nemtudom alig nézek TV -t akkor is csak autósportot.


P van még aki nézi az USA-val párhuzamban? Hugo legalább te, remélem :D és mit szóltok az évadhoz? A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio Caine (David Caruso), egykori gyilkossági nyomozó.


Csi a helyszínelők 10 évad 7 rész online

Caine, egykori gyilkossági nyomozó. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Cool TV csatorna műsora az Animare TV újságban. Szerintük őrült v’ok,de basszák meg,ez a sorozat király, és David mármint a színész zseniális,a szinkronhangja pedig Kőszegi Ákossal telitalálat.


Az összes CSI közül ebbe vana legjobban megcsinálva azok a “mikroszkopós” képek,valamint Natalia a legdögösebb csaj. Fedezd fel sallaifrenk eva nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Színésznők, Celebek és Lányok. CSI: Miami helyszínelők sorozat évadjai. Ha kíváncsi vagy a sorozat évadjának epizódjaira akkor kattints az adott évad poszterére és a következő oldalon minden epizódot megtalálhatsz ami megjelent vagy csak meg fog jelenni.


A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját. Minden férfiban van valami közös: megvesznek a nők kebleiért! A hatvanas években egy kezdő orvos a tanárával együtt különös kísérletekbe fogott: szilikon beültetésével igyekeztek azon hölgyek mellét vonzóbbá tenni, akik nem voltak elégedettek keblük méretével, formájával vagy tartásával. Akárcsak az eredeti Helyszínelők, a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be.


Szereplők: David Caruso as Horatio Caine. Adam Rodriguez as Eric Delko. Jonathan Togo as Ryan Wolfe. Rex Linn as Frank Tripp. Emily Procter as Calleigh Duquesne.


Eva La Rue as Natalia Boa Vista. La serie se ubica después de la Segunda Guerra Mundial, centrándose en Elizabeth Bligh, la matriarca de la familia Bligh, cuyo hijo George controla los intereses de la empresa. Visszatér a minden lében kanál, gigantikus nagyi, azaz újabb megpróbáltatás vár Malcolm Turner FBI-ügynökre.


Ezúttal egy látszólag hétköznapi családba kell beépülnie, hogy elhárítson egy a nemzet biztonságát veszélyeztető katasztrófát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések