2018. augusztus 6., hétfő

Ügyességi játékok bubble

Bubble Shooter ügyességi játékok online! Részletes leírás magyar nyelven! Rengeteg ingyen minőségi ügyességi játék! A legjobb, legteljesebb online flash játék gyűjtemény!


Ügyességi játékok bubble

További ügyességi játékok. Mancs Őrjárat kalózos játék A Mancs Őrjárat technikai zsenije,. Bobble a space-l lövi ki a buborékokat aminek körbe kell venni az ellenséget.


Olyan ingyenes online játékok melyeket mi is élvezünk, melyekkel mi is sok időt. Elég ügyes vagy ahhoz, hogy végigjátszd ezeket az ügyességi játékokat? Légy gyors, pontos és ügyes!


Buborék játékok ingyenes online minőségi gyűjteménye! Csak jól működő minőségi buboréklövő játékok kerülhetnek fel az oldalra! Akár bemutatja a célját, hogy tárgyakat dobáljon egy katapulttal, hogy elpusztítsa az ellenségei által épített tornyokat vagy kastélyokat, vagy a népszerű Angry Birds stílusát. Golyós játékok online ingyen!


Játssz a több száz ingyenes játékkal a kedvenc eszközödön telepítés és letöltés nélkül a Játékmobil oldalán! Játékok mobil telefonra és táblagépre. Tüntesd el az összes színes golyót a képernyőről! Fentről lőhetünk a golyók közé.


D 3D játék anime autó autós autós játék autós játékok autóverseny baba bandita Barbie Beckham billiárd BMX bogár bowling bubble shooter buszos bázisvédő bérgyilkos büfés cica cirkusz csiga csirke csontváz célbalövő Dakar Diablo dinoszauruszok Dragon Ball drift extreme farkas farm farmer final fight. Ha azonos színű egymás mellé kerül, akkor eltűnnek. Is ugorhat a többi kategóriában a fenti mezőbe.


Szeretsz ingyenes játékokkal játszani? Magyarország legjobb játékos oldala, folyamatosan bővülő válogatott játéktárral. D játékok Helikopteres játékok Lövöldözős játékok Surrender – a háború Harci helikopterrel, tankkal vagy éppen terepjáróval kell felderítened és megsemmisítened ellenfeled bázisát ebben a 3D-s online háborús játékban. Ezen kívül az oldalon van még pár olyan játék csoport, ahol ügyességi játékokat találhatsz, úgy mint a zuma játékok , repülős játékok vagy épp a tankos játékok.


Az ügyességi játékokkal korhatár nélkül bárki játszhat. Ajánlatos gyermekeknek is mert igazán jó készségfejlesztő játékok. A mászkálós játékok (adventure games) kategóriában található alkalmazások alapötlete, hogy egy olyan a képzelet által teremtett világot kell bejárnod ahol valamilyen megoldandó feladatod van. LEGJOBB oldala ahol ingyenesen játszhatsz online.


Ezekkel tényleg érdemes játszani, az Internet legjava válogatva. Begalki, lövés, ugrás, bálok, mazes, és egyéb jellemzőit megtalálja, ha játszik online ügyességi játékok. Játsz a legjobb online logikai játékokkal és más játékokkal ingyen, az Ingynesjatek.


Ügyességi játékok bubble

Pöcköld a helyére a bubble játékban a színes buborékokat. Alpesi móka Háromféle golyó van csupán a játékban, a golyók folyamatosan ereszkednek lefelé, találd el mindig, melyik lövéssel tudod a legtöbb golyót eltüntetni. Akár klasszikus, akár új vonalas ügyességi játékokra áhítozik a kicsi szíve itt megleled titkos vágyad tárgyát. Mindenféle ugrálós, mászkálós játékok közt barangolhatsz és itt bizony nagy szerepe lesz a sikereidben, hogy mennyire vagy ügyes. A Spórára emlékeztető fejlődős játék.


A cél, hogy a kezdetben még kicsi buborékod minél nagyobbra nőjön. Tisztísd meg a pályát a karácsonyi gömböktől, lődd ki őket, és alkoss csoportokat az egyforma színű elemekből! Adott színű golyóra kattintva megnöveli az abban található számot. Ingyenes programok, driverek, meghajtók, utorrent letöltése.


Android és iOS mobil alkalmazások, app-ok letöltése ingyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések