2018. augusztus 22., szerda

Drótszőrű magyar vizsla kennel

Drótszőrű magyar vizsla kennel

I am Zsófia Miczek, breeder of the World’s No. Hungarian Wirehaired Vizsla kennel , the Zöldmáli Kennel. Drótszőrű Magyar Vizsla shared a Page. Zoldmali Kennel is the Top Working Versatile Wirehaired Vizsla. Rövidszőrű Magyar Vizsla Kennel.


Drótszőrű magyar vizsla kennel

Motto: Our wish is to breed Shorthaired Magyar Vizsla who will be typical representative of this fantastic breed – talented and full in the type. Precondition of both parents to pass on good health is a natural thing. Our small family kennel is based on love for this noble bree not on making money. Persze ezt sok más kutyafajta gazdája is elmondja az övéről, de a dró.


Odorarius magyar vizsla kennel. Több magyar vizsla is bizonyította már, hogy profi keresőkutyaként is kiválóan megállja a helyét. A Fővárosi Tűzoltóparancsnokságon „Tűzfészek-kutató” rangban Szikra, egy drótszőrű magyar vizsla kan teljesít igen eredményes szolgálatot, éves Sammy nevű labrador váltótársával együtt. A drótszőrű magyar vizsla a szenvedélyem és az életem.


Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam a világnak , milyen nagyszerű ez a fajta. Tenyészprogramomban hosszútávra gondolkodom, és célom, hogy a fajta munkaadottságait stabilizáljam és erősítsem, de miközben küllemben is a legmagasabb színvonalat tartsam. A vizsla az egyik legsokoldalúbb magyar kutyafajta, igazi Hungarikum.


Nem „otthonülőknek” való: ha nincs lefárasztva, akkor könnyen megmutatja lakberendező képességeit. Naponta-két naponta minimum két órát kell vele sétálni - akár van kert, akár nincs, aktívan kell vele foglalkozni, vagy séta közben, vagy azon kívül. A kutyák szeretete miatt már kiskorom óta szerettem volna egy kiskutyát, de pár gyenge próbálkozás után, és mert panelházban laktunk, letettem erről a vágyálomról egyelőre.


Az első hullám kutyái már kezdetben is igen biztató képet mutattak. A magyar vizsla drótszőrű változata korántsem tekint vissza olyan hosszú múltra, mint a rövidszőrű magyar vizsláé. A rövidszőrű almokban időről időre feltűntek az elvárttól eltérő szőrminőségű egyedek. A kutyákatt erős birtoklási vágy, jó apport, intenziv keresés jellemzi!


A Magyar vizslák, a legismertebb Magyar vadászkutyák. Vadászkutyák kiképzését vállalom. Ez az oldal azért jött létre, hogy összegyűjtse és tematikusan rendezve ön elé tárja, a témával foglalkozó legjobb weboldalakat. Ilyenkor egybeveszik a kiállítás és a munkaeredményeket. Három évig volt a legeredményesebb kutya, ráadásul az első drótszőrű magyar vizsla , aki valaha megkapta, számos kitüntetés és díj mellett.


A magyar nyelvben a vizsla szót, valószínűleg a vigy, vizs, vis alakból képezték, melynek jelentése vigyáz vagy vizslat. A török hódoltság korában megjelent hazánkban a törökök sárga vadászkutyája a sloughi , amely kereszteződött az itt élő vadászkutyákkal és kialakult vizslánk alaptípusa. Kedves, melegbarna, szerelmetes pillantású szemek - de valami huncut kópéság csillog a háttérben, és mohó figyelem, vágyakozás a vad után.


Antaresi-Láng Kennel honlapján. Az oldalon barangolva kiderül, hogy számomra a magyar vizsla lett az a magyar kutyafajta mely végigkíséri életemet. Magyar vizsla apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető magyar vizslák, fajtatiszta kutyák, kiskutyák és ingyenes kutya apró az ebadta. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint.


Drótszőrű magyar vizsla kennel

Magyar nemzetiségű drótszőrű magyar vizsla kennelek (tenyésztők) adatai és elérhetőségei. Az l93o-as évek táján merült fel a gondolat, leginkább a vadászok köreiben, hogy a rövid szőrű magyar vizsla kiváló képességeit felhasználva és megőrizve, a téli nagy hideget. Többen, többhelyütt kongattuk már a vészharangot, hogy nemzeti kincseink, a magyar fajták bizony jó ideje méltatlanul parkolópályára kerültek. Ez alól a drótszőrű magyar vizsla sem kivétel, noha rövidszőrű rokona - magyar fajtáink között talán kiemelkedő módon - igen sikeres karriert futott be, a külföldi divatfajtákkal vívott szoros verseny ellenére is.


Eladó, ingyen elvihető Magyar vizsla (rövidszőrű) hirdetések Magyarország területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések