2018. augusztus 14., kedd

Népszínház utca eladó lakás

Eladó lakás Budapest, VIII. Liftes házban eladó egy 1nm-es, szobás, éve felújított, 2. Egyaránt utcai (az ablakok a csendes Víg utcára néznek) és udvari nézetű, minden szobája külön nyíló, ideális hostelnek, esetleg szoba kiadásra rövid vagy hosszú távra, kiváló. Havonta több millióan választják az ingatlan. Kitűnő közlekedési kapcsolatok, jó infrastruktúra. Jó befektetési lehetőség, a városközpont közelsége miatt könnyen kiadható.


Az új tulajdonos igénye szerint újíthatja fel, de akár beköltözésre is alkalmas. Népszínház negyedben egy 104nm-es 5. Blaha Lujza tér és Teleki László tér között, a Népszinház utcában eladó egy hatalmas méretű, roppant fényes nagypolgári lakás. Az ingatlan bejárattal rendelkezik, könnyedén lakássá alakítható. A m2-es lakás , felújított homlokzatú, rendezett, liftes ház negyedik emeletén helyezkedik el.


Korábban pár éve részben felújították, jelenlegi állapota költözhető. A szoba tágas, világos, napfényes, egy nagyobb udvarra néz. Az Ön által megtekintett eladó Budapest, VIII. A téglalakásról db kép tekinthető meg.


Népszínház utca eladó lakás

Az épület alapterülete: m². Egy klasszikus épület második emeletén helyezkedik el. Készülőben van több lakás a Garay téren is. Nagymező utcában ELADÓ egy 34nm- es lakás. Dunai panorámás frissen felújított luxus lakás kiadó a Jászai… További részletek.


Nagyon nem vagyok jobbikos, de most írok pár tényt. Magdolna negyedben, a Teleki piac közelében , rendezett polgári tégla épületben eladó egy 1m2-es szobás, cirkófütéses, bejárattal rendelkező lakás. Fürdője kádas, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, WC külön. A ház átlagos állapotú, liftes, külön. A megbízás során egy nagyon rossz állapotban lévő belvárosi lakást osztottunk ketté két kompakt kislakássá, amely a mai trendeknek megfelelő, otthonos, de mégis játékos designelemeket kapott.


Főtése korszerűsítése megtörtént, g. A lakás közlekedési csomópontnál Blaha Lujza. A nagyobbik, utcára néző lakásban hálószoba található, egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba WC-vel, plusz egy különnyíló WC és egy kamra. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. METRÓTÓL 3-percre utcai , GALÉRIÁS lakás eladó ! Blaha Lujza tér közelében, egy jó állapotú téglaházban eladó egy nm-es, külön nyíló kétszobás, (tulajdoni lapon egyszobás), étkező konyhás, nagy belmagasságú, tehermentes lakás.


Józsefváros – Corvinnegye VIII. Corvin Pláza mellett, eladó egy m² területű lakás , előszoba, egymásból nyíló szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, külön wc-vel. A társasház, szép, tiszta, jó állapotban van, de a lakás FELÚJÍTANDÓ! Ingatlant vásárolna, bérelne?


Népszínház utca eladó lakás

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Bókaytelepen, szép, kulturált utcában eladó egy hibátlan állapotú két.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések