2018. augusztus 27., hétfő

Folyamatos megcsalás

Ha folyamatos megcsalás van, állandóan azt keresem hol tudnék más lányokkal megismerkedni, akkor van még értelme a kapcsolatomnak? Gyufásdoboz diktafon, hét folyamatos üzemidővel, hangra aktív rögzítéssel. Néhányan kérdeztétek, hogy ezeket a kütyüket hol találtam.


Folyamatos megcsalás

Illesztek ide egy linket, olvasatom szerint ez megfelelő: Klikk. Megcsalás a jó házasság titka? Médiatárban új videó erről a kérdésről. A határok folyamatos átlépése A lelki értelemben vett határok pont azért vannak, mert ezeknek a tiszteletben tartását feltétlenül elvárjuk. Akinek a párja folyamatosan átlépi a határokat, és olyasmiket enged meg magának, ami nehezen tolerálható, annak előbb-utóbb elege lesz az egészből, és távozik a kapcsolatból.


Mondanom sem kell, hogy mióta a megcsalás történt, azaz több, mint fél éve, folyamatosan sértegetnek is. A párom döntését nem értem, fordított esetben én először a barátaimhoz fordultam volna tanácsért, nem a családomhoz, de elfogadom. Persze attól függ, hogy melyik pozícióban voltál a szerelmi háromszögben? Te képes lennél megbocsájtani a párodnak, ha kiderül, hogy megcsalt? Hol van számodra a határ, milyen esetben tudnál megbocsájtani?


De mikor is beszélhetünk tulajdonképpen erről az esetről? Csak a konkrét szexuális aktus számít hűtlenségnek, vagy a lelki megcsalás is kimeríti a házasságtörés fogalmát? Mielőtt megnézzük, hogy mi az, hogy házasságtörés, nézzük meg azt, hogy mi a hűség. A hűség: valakihez való állhatatos, kitartó ragaszkodás.


A legfontosabb tudnivaló ezzel kapcsolatban, hogy egy párkapcsolat folyamatos újrakezdéséről, bizalomépítésről szól. Az újrakezdés ugyanis nem más, mint hogy a falat, amely mi és a párunk között nap mint nap épül, elkezdjük lebontani. Mindamellett, hogy folyamatos a megcsalás , kialakult az érzelmi kapcsolat a hűtlen partner és a harmadik fél között.


Folyamatos megcsalás

Legalább is a hűtlen fél részéről. A harmadik fél részéről nem biztos. Innen a legnehezebb megmenteni egy párkapcsolatot.


Előfordulnak jósálmok és figyelmeztető álmok is, valamint olyanok, amelyek a napi eseményekre reagálnak. Emellett mélyebb problémák és a kollektív tudattalan elemei is megjelenhetnek szimbólumok formájában. Sok olyan álom van, amely a párkapcsolat és a szexualitás kérdéseit érinti, az egyik leggyakoribb pedig a megcsalás. A kezdeti ártatlanságot, érintetlenséget semmi nem hozza vissza már.


Folyamatos megcsalás

A hűtlenség kegyetlenül megvallatja, és megkínozza még a legerősebb oszlopokon álló kapcsolatot is. Lánctalpakon ront a lelkekbe, lekaszabolja az önértékelést, a bizalmat, és az önbizalmat, a zűrzavaros gondolatok beszűkülnek a megcsalás tényére. Manapság az élet minden területén rengeteg lehetőség és opció tárul elénk. Válogathatunk különböző szolgáltatók, munkahelyek vagy az online randiknak és társkeresőknek köszönhetően még partnereink között is.


Sokszor olyan házasság mellett tart fenn kapcsolatot, amelyben a szexet már nem élvezi, vagy már nem is műveli, de valami miatt mégis a férfi mellett akar maradni. A megcsalás vagy kiderül, vagy nem a társ számára, azonban a titok jelenléte általában érzékelhető. Az ügyfeleim beszámolója alapján világossá vált, hogy ha kiderül a megcsalás , akkor a kezdeti sokk után azon gondolkodik a megcsalt fél, hogy vajon most mi a helyes lépés, aminek meg kell történnie. Az igazság az, hogy a hűtlenkedést, akár az állandó, évek óta tartó folyamatos megcsalást is helyre lehet tenni egy házasságban, de ehhez komoly hit és szerelem kell, továbbá az is, hogy a megcsalás ne legyen fegyver a veszekedéseknél, amit bármikor a másik fejére hányhatunk.


Távkapcsolat - folyamatos , őszinte kommunikáción alapul Minden kapcsolatnak az alapja a bizalom, és ezt nehezebb fenntartani a távkapcsolat alatt. Ezért tisztázzuk előre, hogy számunkra mit jelent a hűség, mi a megcsalás , és azon dolgok, amelyeket nem tudunk tolerálni ezen időszak alatt sem. A “ megcsalás ” szóra a kereső több, mint fél millió találatod dob fel – csak magyar nyelven. Tegyük a szívünkre a kezünket és valljuk be, hogy legalább gondolatban bűnösök vagyunk és ne törjünk pálcát a búvóhelyek felett, amelyek épp az ilyen titkos viszonyok leggyakoribb helyszíneiként szolgálnak.


Tudom, hogy mással is lefekszik, és ez nekem jól is van így. A válás nem egyszeri esemény, hanem egy folyamat, amely a szándék megjelenésétől a válás utáni új életvitel megszilárdulásáig tart. Lélektani szempontból azonban korábban kezdődik a válás folyamata.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések