2018. augusztus 17., péntek

Elado csaladi haz budapest xviii kerulet erzsebettelep

Havonta több millióan választják az ingatlan. Kivalló lehetőség vállalkozásra, vagy egyéb szolgáltató tevékenység kialakítására a főútvonalon való elhelyezkedésének köszönhetően. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Erdőskert városrészben eladó egy 1nm-es családi ház, 3nm-es telken.


Az ingatlan 5m2-es telken található. Jó állapotú folyamatosan karbantartott. A családi ház két külön. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Budapest ) területén az Ingatlannet kínálatában.


Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest xviii. A telekméret 5nm, utcafronti szélessége 15m. Kerületben az Otthontérkép kínálatában!


Elado csaladi haz budapest xviii kerulet erzsebettelep

Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Ha értékesítene vagy vásárolna, a Starting Ingatlan Iroda korrekt és gyors ügyintézéssel segíti önt. Megkönnyítjük a keresést.


Ide fogjuk gyűjteni azokat az ingatlanokat, amiket már megnézett. Ezután már könnyű lesz kiválasztani az Önhöz legjobban illő ingatlant. Leírás Azonnal költözhető ingatlan csak nálunk!


Kossuth-telepen a Bercsényi utcában eladó összkomfortos masszív, körbejárható jó állapotú nm-es családi ház 2nm-es leválasztott telken. A épület utcafronti, előkertes, felszíni gépkocsi beálló akár 2-autó részére is. Eladó családi házat keresel? Erzsébettelep városrészben városrész szerint is szűrhetjük a találatokat.


A területen több referenciával rendelkezik a tulajdonos. Csak és kizárólag a Balla Ingatlaniroda kínálatában! Magyarországi ingatlan adatbázis, ahol a vásárlást tervező magánszemélyek univerzális keresőnk segítségével könnyen és gyorsan találhatják meg az ideális otthonukat, építési telket vagy üzletet a 18. Találja meg az elképzeléseinek megfelelő ingatlant Bókay telep, XVIII , kerületben valamennyi ingatlan kategóriában. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat.


A ház a városrész csendes mellékutcájában újszerű családi házas övezetében található. Az általunk eladásra kínált pliszé szúnyogháló egy igazán esztétikus és trendi megoldás a rovarok elleni védelemben. A pliszé szúnyogháló ajtó elegáns megjelentést kölcsönöz teraszának és távol tartja a nemkívánatos rovarokat. A kerület kertvárosi részén jó közlekedés mellett eladó a magas műszaki tartalommal épülő új építésű ikerház mindkét felét. Erzsébet telepen kétszintes, épülő ikerház mindkét lakását kínáljuk eladásra!


Nagyon hálás vagyok Önnek! Köszönöm, hogy időt és fáradtságot nem kímélve sikerre vezette a régi lakásom eladását. Vásároljon közvetlenül a gyártótól! Ingatlanok, átlagár alatt, lakások, házak, telkek - Költözzbe.


Medence a ház központjában? Most lehetősége van megszerezni ezt az egyedi tervezésű XVIII. Az 5m2-es ház szintjén az szobán kívül felszerelt fitnesz terem, mosókonyha, külön gardrobe is található.


Kizárólag a Balla Ingatlan kínálatában! A háznak csak közös fala van, az udvarokat pedig maga az épület választja el egymástól, teljesen privát környezetet teremtve. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt.


Elado csaladi haz budapest xviii kerulet erzsebettelep

Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Decemberben teljes körűen felújításra került konyhába IKEA bútor került, mely a vételár részét képezi. Nekem közel volt az általános iskolám, a középsuli sem volt túl messze.


Ha tehetném, rögtön visszaköltöznék a XVIII -ba (jelenleg újpesten lakom, társasházban)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések