2018. augusztus 9., csütörtök

Ha a férfi nem vállal fel

Derítsd ki, mi áll a háttérben! Ha egyértelmű számodra, hogy nemcsak flörtöltök egymással, hanem egy párként viselkedtek, amikor ketten vagytok, ne érezd magad kellemetlenül, ha arról kell beszélned a barátoddal, hogy miért nem vállal fel téged a barátok, iskolatársak előtt. Meddig normális, ha nem vállal fel a férfi ? Neki van egy éves, férjezett lánya, nekem nem lett gyerekem. Nem ül melléd baráti társaságban és nem vállal fel.


Túl gyors lépésekkel hala hogy ne kelljen veled mennie. Cikkcakkban közlekedik, hogy ne tudj lépést tartani. Társaságban magadra hagy. A szeretni nem tudó férfi nem akar majd romantikázni, de szívesen sportol vele fut vagy biciklizik. Nem voltam még férfi - ez életemben - így pontosan nem éltem át hogyan éreznek ők, de ahogyan a férfi vendégeim beavattak titkaikba, különös dolgoknak lehettem szemtanúja.


A férfiak is szenvednek, ha elhagyják őket. Szenvednek, ha a nő nem tudja elfogadni őket. Neked nem mond el valamit, mert kívülről jó csaj vagy, de tele van adósságokkal.


Ha a férfi nem vállal fel

Valakinek-, valakiknek tartozhat. Te Celeb vagy és ha megtudod az igazságot, akkor elhagyod. Akár csaló is lehet, vagy ha veled egy másik nő felismeri, akkor neki annyi. Kiderül hogy veled is jár.


Ha nem tudsz ezekről, azért még lehetséges. Nem tartom teljesen normálisnak, hogy a számára két legfontosabb ember előtt nem vállal fel és pont nekik hazudozik. Ha esetleg a nem tetszésüket fejeznék ki, akkor a párod nem tudna mit kezdeni vele,vagyis nem állna a sarkára, hogy márpedig te vagy a barátnője. Csakhogy ő nem vállal fel a barátai előtt és a szülei előtt sem. A szakítást is próbáltam, de azt még nehezebben bírtam, mint ezt az állapotot.


Ha a férfi nem vállal fel

Szeretem őt, nem akarom elveszíteni, ezért belementem abba, hogy maradjon fent ez az állapot, és megpróbálom másként kezelni a dolgokat. Ha túl hosszú ideig nem vállal fel a partnered és nem kapsz rá elfogadható magyarázatot, amit, lássuk be, hosszú távon nehéz megindokolni, akkor érdemes a dolgok mögé nézni. Egy ilyen kapcsolat bizonyos idő elteltével rombolja az önértékelést is, hiszen azt érezzük, hogy ha megfeszülünk, akkor sem lehetünk elég jók a. Ha te is olyan férfi mellett vagy, aki nem a szavak embere, vagy akiből csak harapófogóval lehet kihúzni, miről mit gondol vagy hogyan érez, biztosan tucatnyi alkalommal kellett már válasz híján félretenned magadban a kérdést, szeret-e a párod vagy sem. Akkor is nehéz lehet, persze, ha a párod mondja ugyan, hogy szeret, de te mégis bizonytalan vagy ebben.


Ha egy férfi valóban kötődik hozzá akkor nem fog második találkozásotok alkalmával szerelmet vallani. A hirtelen, játszi könnyedséggel odavetett szeretlek sokkal inkább akkor jellemző, ha a pasi el akarja altatni gyanakvásodat, hogy minél könnyebben megszerezhessen. Nem kell egyből az ördögöt a falra festeni, lehet rá jó oka is, hogy nem hívott időben, de ha gyakran fordul elő, bízz a megérzéseidben. A barátai nem tudnak rólad.


Mégsem a szülőkről van szó, a haveroknál pedig nem egy stresszes dolog bemutatni a kedvesünket. Ha találkozol velük, kiderül, mesélt-e már rólad. Vagy átcsúszik a hároméves gyerek hisztériájának a kezébe, aki elkezd szabályozni. Mivel a kalandot, az álmok kergetését sohasem adja fel , akkor jársz a legjobban, ha mindig kalandban, utazásban vele tartasz. Magától értetődik, hogy míg a szerelem könnyen megy a Nyilas szülötteknek, addig a családalapítás, a letelepedés már nem az erőssége.


Magamról tudom, hogy ugyan elég hányattatott gyerekkorom volt, de apám se volt az a tipikus minta. Ha értelmes a gyerek, és felfogja mi jó és mi nem , akkor felismeri, hogy ebben az esetben az apa egy negatív példa, ami megmutatja, mi lesz a következménye annak ha pl valaki italfüggő lesz, vagy nemtörődöm. Ha csak egy részedre tart igényt, nem az egészre, hiszen magából csak egy bizonyos, neki kényelmes részt ad oda?


A falak, amik távol tartanak téged: 1. Nem enged be a baráti körébe, a családi életébe. Habár úgy tűnik, hogy önfeledten boldog, ha kettesben vagyok. Miért nem vállalja fel a férfi , ha nem akar semmit? Adott egy férfi , akivel hónapok óta ismerkedem.


Miről ismered fel a férfit, aki nem tud viszontszeretni? Egyre többet hallom, hogy a netes felületeken ismerkedő férfiak nem igazán akarnak elköteleződni. Ismerkednek, vágynak a szeretetre, de olyan óriási belső feszültség lesz úrrá rajtuk, hogy egy idő után hanyatt-homlok menekülnek.


Semmiképpen se idegesítsd fel még jobban – valószínűleg már így is felment kellőképpen a pumpa benne –, ezért sose mondd például azt, hogy Ne aggódj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések