2018. augusztus 17., péntek

Hogy viselkedik a férfi ha megcsal

Nem minden esetben áll megcsalás annak a hátterében, ha a pasi hazudik, de a túl gyakori füllentések árulkodóak lehetnek. Ha ugyanis a házon kívüli programjait tagadja le, könnyen elképzelhető, hogy egy másik nővel volt dolga azalatt az idő alatt. Mivel nem rendelhetünk minden férfi mellé egy okos barátot, aki történetesen nő – pedig milyen jó is lenne –, adunk egy kis segítséget, hogy mik azok a jelek, amelyekre nem árt odafigyelni. Nem kell túlzásba vinni a paranoiát, de azért jobb, ha nyitva tartod a szemed! Ha jobban figyel rá ajándékokkal halmoz el minden különösebb ok nélkül, azt valószínűleg lelkiismeret furdalása miatt teszi, lehet hogy valamit így akar kompenzálni, illetve ha feltűnően figyel minden részletre, akkor valószínűleg rejteget valamit, és fél a lebukástól.


Ha megcsal , az azért van, mert valamit nem kap meg tőle amire szüksége van, és ezt a valamit másnál keresi, és másnál is találja meg. Lehet ez érzelmi vagy testi szükséglet hiánya, de igazából tökmindegy is, mert a lényeg, hogy valami nem oké köztetek. Megesik, hogy féltékenykedünk rá, mert olyan jól néz ki, mert vezető pozícióban dolgozik a cégnél, mert annyit áradozik az új kollegináról, vagy mert amúgy is bomlanak érte a csajok.


Szerintem nem szeret ha megcsal ,és az nem lehet egyfajta betegség hogy nem tud lemondani a megcsalásról, ha igazán szeretne nem bántana meg! A válasz 1-ban hasznosnak tűnik. Ha a férfi másként viselkedik , amikor velünk van, más a testbeszéde, az egyértelmű jele annak, hogy el akar bűvölni minket.


Gyakran érinti meg a haját vagy az arcát, amikor zavarban van. A bizalmatlanság nagyon gyakori jel arra, hogy partnered megcsal. Megváltoznak a telefonálási szokások A férfi telefonja sokat árulkodik. Ha kétségeid vannak, egyszerűen segítségedre lehet a technika. Figyeld meg, hogyan viselkedik , ha megcsörren a telefonja, vagy mennyire őrzi azt, magával viszi még a mellékhelyiségbe is?


Tudja, azért a leírt előzmények után, ha egy éves férfi nem hogy előrelépne az udvarlásban, hanem hátramenetbe kapcsol, akkor óvnám magát, hogy továbbra is róla álmodozzon. Ehhez a mondhatjuk akár faragatlan, vagy megmagyarázhatatlan pálforduláshoz nem elég egy önbizalomhiány, a zárkózottság. A sztereotípiák ritkábbak a valóságban, úgyhogy ne a rúzsfoltokat, hajszálakat és ismeretlen fehérneműket keres ha gyanakszol arra, hogy megcsal a párod. Ha valaki még idejében észreveszi az olyan jeleket, feltűnő jele annak, hogy a barátnőd megcsal - lubuvibar Az egyik legfájóbb dolog, ami egy párkapcsolatban történhet az az, ha megcsalják.


Amennyiben a jeleket észlelő fél párjának nincsen egyéb (pl. szülők elvesztése, állás megszűnése miatti bizonytalanság) problémája, ami elvonja a figyelmét a párkapcsolatáról, mindenképpen érdemes odafigyelni a fent felsorolt figyelmeztető jelzésekre. Ha azonban a párod elejt egy-egy célzást arról hogy külön is folytathatnátok az életeteket, akkor az minden, csak nem bizalomgerjesztő. Talán már jó ideje fontolgatja a szakítást és már van is valakije.


Ha párod így viselkedik , intő jel lehet arra, hogy még nem érett egy komoly párkapcsolatra és önző módon csak a saját érdekeit tartja szem előtt, miközben elhanyagol téged. Mondd el neki, mibol gondolod hogy rosszban santikal, teljesen nyugodtan targyilagosan beszelj vele mint amikor a boltban felsorolod a pultosnak miket kersz. Neki nagyon tetszik, hogy hallja a hangodon a lelkesedést, de nem biztos benne, hogy ha élőben látná akkor is ilyen hatással lenne rád. Lehet, hogy nincs rendben magával, lehet éppen most küzd le pár kilót, hogy visszanyerje régi formáját. Ha ezeket a jeleket tapasztalod a párodon, akkor van rá esély, hogy egy viszony áll a változások hátterében.


Ezzel lehet, hogy egy új partnernek akar tetszeni. Már nem mondja, hogy szeret. Próbál elkerülni, nem beszélgettek annyit, magába fordul.


Ha viszont téged is kétség gyötör, mert a pasid néha furán viselkedik vagy egyszerűen csak tudo hogy valami nem stimmel és félsz, hogy egy másik nő van a dologban, figyelj az apró jelekre, ugyanis ezek lebuktathatják a hűtlen partnert. Imád bulizni, idegenkedik a rutintól. Nehéz bekötni a fejét, ha mégis sikerül, neje felkészülhet rá, hogy süket fülekre talál nála, ha a lakás vagy a megélhetés költségeiről beszélgetne vele. Kísérletező kedvű, találékony a szerelemben.


Még akkor is nevet, ha valamilyen kellemetlen helyzet áll elű. Tipp: Ha Ön is ugyanúgy érez a férfi iránt, előbb-utóbb észreveszi, hogy Ön is hasonló gesztusokat tesz a férfi irányába. Kíváncsi mindenre, ami Önt érdekli Jó jele annak, hogy a férfit érdekli a személyisége, ha elkötelezetten érdeklődik az olyan témák iránt, amelyek az Ön számára fontosak. Ha nem akaro hogy egyből lerohanjon, akkor ösztönözd a Kos más érzékeit is.


Készíts finom vacsorát, illatos fürdőt, öltözz izgalmas fehérneműbe. Keleties hangulatú füstölőkkel, sejtelmes zenével tovább fokozhatod a hatást! Bika Ha a férfi Bika-jegyű: A Bika kívülről elég hűvösen viselkedik. Döntse el a férfi , hogy téged akar. Ha elébe mész, hogy megkönnyítsd a dolgát, nem biztos, hogy jó néven veszi, és nem nyomulásnak.


Ne hívogasd tízpercenként, hogy megmondja, mennyire hiányzik, hagy hogy ő hívjon, hogy rájöjjön, mennyire fontos, és mennyire hiányzol neki. Feltételez hogy mi lehet a helyzet! Ha a kedvesed megcsal , lehet, hogy óvintézkedéseket tesz, hogy le ne bukjon, ezért nem küld e-mailt vagy telefonál otthonról.


Nem fog elmenni a munkahelyéről, amikor azt mondja, hogy sokáig dolgozik, mert lehet, hogy felhívod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések