2017. augusztus 29., kedd

Skorpió horoszkóp 2019 május

Skorpió horoszkóp 2019 május

Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. Ha ön egyedülálló, akkor a hónap első felében megismerkedhet valakivel, feltehetően egy új kollégájával, akit ön megpróbál azonnal becserkészni, nem kevés sikerrel. Ugyanez elmondható az emberi kapcsolatokról, és bizonyos személyeknél a karrierről. Az ön első sorsterületén együttáll ma a Hold az Uránusszal, ez az erőteljes fényszög hatalmas feszültséget vált ki, de eredetiséget, csillogást és intuitív gondolkodásmódot és elképzeléseket is jelez. Unsubscribe from Judit Antal?


Ebben a hónapban belekezdhet egy új tanulmányba, ami boldoggá teheti önt. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Nyugodtan magához ragadhatja a kezdeményezést, ma remek formában van, erős tettvágy tapasztalható. A Rák számra a május sikert és elismerést hozhat, a Skorpió életében megjelenhet egy versenytárs. Skorpió – havi horoszkóp A hónap első felében egy versenytárs megjelenése hozhat némi izgalmat a mindennapokba. Előfordulhat, hogy emiatt a szokásosnál nagyobb energiákat kell beletenned egy projektbe, ami lehet magánéleti, de munkahelyi is.


Kos: A megérzéseid a mai napon tökéletesen működnek, ezért ezekre most hallgatnod kellene, mert ha így teszel, akkor előnyös helyzetbe kerülhetsz. Találkozhatsz egy olyan személlyel, akinek a viselkedése előtt döbbenten állsz. Kos: A lelkedben nincsenek ellenséges érzések, még egy olyan személlyel szemben sem, aki korábban ártott neked. Kiváló a mai nap kirándulásra, a szabad levegőn is érdemes lenne több időt eltölteni, sétálni, kocogni, mert ez jó hatással van rád. Tudd meg, hogy mit ígérnek számodra a csillagok májusra.


Sokat fognak veszekedni a párban élők, de szerencsére a Skorpiók mindent megoldanak és orvosolnak. Sose térjenek úgy lefeküdni, hogy fasírtban vannak, mindig beszéljék meg a gondjaikat. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg.


Skorpió horoszkóp 2019 május

A napokban több pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! A Bika életében egy korszak végérvényesen lezárul, a Skorpió remekül érzi magát a bőrében. Amikor végre a munkahelyeden rendeződik egy kellemetlen helyzet, addigra a magánéletedben áll elő új probléma, amihez minimum alkalmazkodnod kell, rosszabb esetben, teljesen újra kell tervezned az életedet.


Májusi pénzügyi horoszkóp. Nem tudod eldönteni egy srácról, hogy mit akar tőle de nem is kell ezt sürgetni. Skorpió – heti horoszkóp A hét első fele magabiztosan telik számodra, aminek az alapját egy jó időben hozott döntés adja meg számodra. Ezekben a napokban szinte bármibe fogsz, sikeressé válik, ez azonban nem szaba hogy könnyelműségre csábítson. A szépségápolás vagy testedzés minden formája jót tesz ilyenkor.


Skorpió Hatalmas energiával ébredsz reggel, amit érdemes kihasználnod. Vágj bele a régóta tervezgetett fogyókúrádba, jöhet a tavaszi nagytakarítás, sőt a dohányzásról is most kezdj el leszokni! Ha nincs éppen krízis az életedben, csak tudni szeretné. Skorpió : A pénz körül foroghatnak a gondolatai mert a sors lehetőséget kínál, ha nem is a gyors meggazdagodásra, de egy anyagilag könnyebb életre. A szerelmi kapcsolatokban is központi téma lehet a pénz és mások anyagi helyezte.


Nyilas: Ha barátokkal töltöd az idő akkor nagyon jól fogod érezni magad a társaságukban. Ha rosszul fogalmaz egy mondatot, akkor úgy érze hogy korlátozza a szabadságodat, és utasítgatni akar. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. Mérleg – pénzügyi horoszkóp.


Továbbra se várj el túl sokat embertársaidtól, mert mint mindig, most is rádöbbensz arra, hogy túl magasra tetted a lécet, amit képtelenség átvinni. Ne félj megmutatni a világnak az értékeidet és tudásodat. Hol fent, hol pedig inkább lent lesznek.


Ugyanakkor lehetősége adódhat arra, hogy hírnevet szerezzen, de minimum népszerűségre tegyen szert.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések