2017. augusztus 31., csütörtök

Kos csillagjegy párja

Kos csillagjegy párja

Be kell látni, a Kos nem éppen a legkönnyebb eset sok csillagjegy számára és ez alól a Rákok sem kivételek. A Rák lelkiző típus, külsőre lehet, hogy magabiztosnak látszanak, de belül érzelmesek és érzelgős alkatúak (ez persze nem jelenti azt, hogy gyengék lennének). A Kos nő szerelmi horoszkópja. Kos Jól megértik egymást nagyon sok kérdésben , de legtöbbször később ébred rá arra, hogy már megint túl hamar mondott igent Kos társának. Ezek az Oroszlán, a Nyilas és a Mérleg.


Az Oroszlánnal és a Nyilassal azért alkothatnak nagyszerű párost, mert rengeteg közös vonásuk van. Mindkét jegy szintén szenvedélyes és lendületes. Az őshoroszkópban a Kos ugyancsak a Keleten felkelő állatövi jegynek, az Aszcendens jegyének felel meg.


Harmonikus, őszinte kapcsolat. Nagyon jó köztetek az összhang. A Nyilas optimizmusa és világmegváltó tervei könnyen lázba hozzák. A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban.


A bak racionalitását és a Bika féltékenységét nem tudja elviselni. De az Ikrek és a Vízöntő életfelfogása is közel áll az övéhez. Legkevésbé a Bak racionalitását és a Bika féltékenységét viseli el. Ezért aztán akár a szeme előtt is megcsalhatja párja , biztos, hogy ő szerez utoljára tudomást a félrelépésről.


Persze ha megtudja, az maga a világvége, mert azt jelenti, tévedett. Ezt képtelen elviselni: ordít, tombol, és azonnal szakít. A Vízöntő és a Kos épp oly őszinte, mint ő. Persze az sem mindegy, hogy milyen csillagjegy illik hozzád a legjobban egy kapcsolatban! Az érzéseit könnyen kifejezi, nem okoz számára gondot, hogy szerelméről biztosítsa a partnerét, ugyanakkor csak akkor tud elköteleződni, ha nem unatkozik a párja mellett. Mi vagyunk a legkiszámíthatatlanabb, legkacérabb csillagjegy , ezért szinte bárkit le tudunk venni a lábáról, azonban a mi érdeklődésünket csak kevés férfi kelti fel igazán.


Mivel fontos számunkra a kommunikáció, de a nyugalom is, ezért az egyik legtökéletesebb parterünk egy Nyilas férfi lehet. Velük kezdődik a tavasz, a csillagászati év és minden. Elsők szeretnek lenni, győztesek, akik hősiesen minden akadályt és félelmet legyőznek.


Ha a teljességet keresi társában, próbálkozzon a Halakkal és Bikával, ha kihívásokat keres, legjobb a Kos és a Bak. A csillagjegy jellemzői, részletesen, a nyugati asztrológia alapján. Teljesen átadják magukat a másiknak és innen kezdve csak arról fog szólni az élete, hogy a párja életét szebbé, jobbá tegye. Persze a két véglet legtöbbször egyszerre, egymást kiegészítve jelennek meg.


A Bak kitartó, szenvedélyes és hűséges szerető, vagyis bárki is a párja , annak garantáltan jó dolga lesz. A Bak irtózik annak a gondolatától, hogy a szeretőjétől függjön, mégis nagyon szereti, ha kényeztetik és az öröm újfajta formáit mutatják meg neki. Ha a Kos kedvelt színtere a harctér, a küzdőtér, ahol kitombolhatja magát, akkor a Bikáé a kert.


Ez lehet a valóságban, de érthető jelképesen is. Fontos számára a lezárt terület, ahol minden kis zugot ismer, amit a magáénak tudhat, ahol mindent megfoghat, megtapinthat. Csillagjegy -Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.


A Rák úgy köt magához másokat, hogy a mert szüksége van rá. Szüksége van rá, hogy adhasson, hogy függjön. Függ mások rokonszenvétől, szeretetétől és kisebb-nagyobb ravaszsággal, érzelmi manipulációkkal igyekszik magához kötni a másikat. Válaszd ki, hogy melyik jegyben születtél te és melyikben született a kedvesed!


Kérjük, hogy az alábbi űrlapon add meg adataidat, amelyek alapján elkészítjük párkapcsolat elemzéseteket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések