2017. augusztus 4., péntek

Kos vízöntő barátság

Kos vízöntő barátság

De jól ki tud jönni a Mérlegekkel is. Akiket jobb, ha elkerül: a Skorpiót túl keménynek, a Bikát lassúnak, a Bakot vaskalaposnak tartja. Ha a barátnője Ikrek, egy percig sem fog unatkozni mellette. De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig. Ha csalódik, akár egy életre hátat is fordíthat a barátság intézményének.


Rövid távon azonban lehet számítani a Kos szülött barátokra. Ha a Kos barátodat megbánto hajlamos arra, hogy igazi faltörő kosként neked támadjon, ám nem tartogatja sokáig a sértést. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi.


Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni. A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Kos és Halak jegyű szülöttek kapcsolata hosszú és boldog lehet, különösen, ha képesek kiegyensúlyozni a temperamentumok közti különbséget. Egyformán erős szabadságvágyuk, valamint számos közös tulajdonságuk komoly barátság alapja lehet.


Kos vízöntő barátság

VÍZÖNTŐ (I. – II. 19.) Jó haver, és időnként a barátokhoz közelebb áll, mint a partneréhez, hiszen a barátok nem követelőznek, nem idegesítik, nincsenek exkluzív igényeik. A Kos az első csillagjegy. Addig jó neki a barátság , amíg a kapcsolat nem válik túlságosan intimmé.


Ekkor ugyanis keresi a menekülési útvonalat. Kos (III.21.-IV.20.) Könnyen köt ismeretséget, könnyen barátkozik, de mert túl őszinte, már-már naiv, gyakran érheti csalódás. Meglehetősen eredmény-centrikus, ezért inkább önmagára figyel, mint a környezetére.


Könnyen barátkozik, de kapcsolataiban szélsőséges és önállóságra, szabadságra vágyik. Annak ellenére, hogy kiszámíthatatlan és nehéz kiigazodni az érzésein, érdemes közelebbről is megismerni, mert mélyen. Mindannyian tudjuk, mennyire jó érzés akár örömünket, akár bánatunkat megosztani a legjobb barátnőnkkel. Az alábbi csillagjegyek között nagyon szoros, életreszóló barátság alakulhat ki! A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó.


Tetterősek, célirányosak, függetlenek. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek. Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság.


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot, így ennek tudatában iratkozom fel a hírlevélre. Kos érzelemmentes és hűvös természetű személy. Vízöntő asztrológia január - február 18. Te nagyon örülsz annak a szabadságnak, és bizalomnak amit a párod biztosít neke cserébe ezért megkapja tőled azt az elismerést és tiszteletet, amire viszont neki van feltétlenül szüksége. A jó barátság köztetek minden körülmények között megmara akár együtt éltek egy életen át, akár nem.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.


Kos vízöntő barátság

A halak utálja a makacs, haragos típusú embereket, és a kos éppen ilyen. A bak kerüli a halakat. December – Január 20. A Bak jellemző tulajdonságai:A Bak tipusú ember jellemzője a tárgyilagosság, kitartás és becsületesség. Teljesítményorientált, így gyakorlati hasznosságán keresztül szemlél mindent.


Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. KOS FÉRFI Öntudatos, idealista személyiség, akit az ego hajt. Makacs és dinamikus, egész életében rohan.


Ugyanaz, ami becsalogatta a meleg ágyba, hűti le végül szexuális szenvedélyét. A Bika nehézkessége irritálja, bár elismeri gyakorlatiasságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések